Hirnu Oy:n blogi

Vastuu on lukijalla - mutta olisiko se edes pikkuisen myös kirjoittajalla?

Sunnuntai 3.2.2019 klo 14.55 - KMA


Netissä saa jokainen kukka kukkia. Siinä on omat hyvät - ja omat huonot puolensa. Olen todennut ja usein yrittänyt ihmisille sanoa, että kannattaa käyttää omaa harkintaa. Mikäli lähdet toteuttamaan nimimerkin takaa annettua vinkkiä, kannattaa olla tarkkana. Vinkki voi olla peräisin ihmiseltä, jolla ei tosiasiassa ole mitään käytännön käsitystä asiasta. Vastuu on lukijalla. 

Itse usein kiinnitän sattuneesta syystä huomiota erilaisiin rakennusvinkkeihin, mitä ihmiset jakavat netissä. Teemana on varsin usein "halvalla sain". Mieleenpainuvin oli laskelma siitä, millä hinnalla on 20 hevosen hevostalli rakennettu "oman metsän puista" - muistaakseni hinta jäi jonnekin 10 000 euron tietämille. Jokainen, joka rakentamisesta yhtään mitään ymmärtää tietää, että tuo ei voi olla millään matematiikalla totta. Mutta näytti se uppoavan. Siinä kirjoittaja sitten jakoi avuliaasti neuvoja kaikille innokkaille rakentajille. Saattoihan se olla jonkinlainen vitsi, mutta moni otti sen varmasti aivan liian tosissaan. 

Avainsanat: rakentaminen, kanala, kotikanala, kanalan rakentaminen, hevostallin rakentaminen, harraste-eläinten rakennukset, nettikeskustelu


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini