Kotitalli omaan tarpeeseen


"Kotitallissa tärkeintä on se, että se vastaa harrastajan omiin tarpeisiin - oli se sitten tallin lisäksi pieni koti taikka ateljee."

Kotitalleissa yksi tärkein ominaisuus on se, että se soveltuu nimenomaan henkilökohtaiseen harrastamiseen. Kotitalleista on olemassa muutamia versioita, joissa on huomioitu asiakkaan erityiset toiveet ja tarpeet.

Aina ei tarvitse tyytyä siihen samaan perinteiseen malliin, mitä maailmalla näkee. Innovatiivisuus tuo monesti käytännöllisyyttä. Kotitallissa se on nimenomaan toivottu ominaisuus.

Tervetuloa ideoimaan.

Karoliinan kotitallista muunnelma

Tähän talliin haluttiin tilat kahdelle hevoselle. Varustetilaan toivottiin enemmän "tallihuone"-meininkiä, kuin pelkkää varusteiden varastoa. Pieni keittiö ja oma wc tuovat mukavasti viihtyisyyttä omaan kotitalliin.

Käytävä on suunniteltu riittävän leveäksi siten, että kengittäminen onnistuu vaivattomasti. Hevosilla on kaksi kulkuovea, joten toinen ovi voi johtaa vaikkapa suoraan tarhaan ja toinen tallipihalle. Näin aamun tallitoimet sujuvat sukkelaan, kun hevosten taluttamiselta tarhaan vältytään. Töihin mentäessä on jokainen minuutti aamulla tarkalla.

Tallissa on tilavat karsinat kahdelle hevoselle. Lisäksi mukavat tallikamarin tilat isoilla ikkunoilla. Minikeittiössä keittää kahvit talliaskareiden lomassa.