DuoTupla:
Karoliinan kotitalli

Hinta 62 000 EUR (sis.alv24%)
Hinta sisältää rahti- ja nostokustannukset.

Pohjakuva Karoliinan kotitallista. Tallia voidaan tarvittaessa leventää 2 metriä ja pidentää metrin verran.

Karoliinan kotitalli on DuoTupla-malliston perustalli. Tallissa on pinta-ala reilut 50 neliötä. Tiloja on kotitallille juuri sopivasti: Kolme hevoskarsinaa, varusteille tilat ja lisäksi reilu käytävätila. Tallin päätyyn voidaan lisätä lato-osuus, mikä toimii joko tarpeellisena säilytystilana tai mahdollisesti pihattona.

DuoTupla-hevostallit toimitetaan kahdessa viipaleessa, jotka yhdistetään rakennuspaikalla.

Tarve säilytystilalle?

Duo-valmistalelihin on mahdollista lisätä lato, missä säilyy niin heinät kuin kuivikkeet saman katon alla.

Karsinaelementit valmiiksi asennettuna

Käytämme talleissa omaa karsinamallistoamme. Peruskarsinaa pystytään muokkaamaan moneen malliin, koska kaikki osat tehdään käsityönä Suomessa. Näin ollen monet toiveet voidaan toteuttaa ja esimerkiksi kalteriton karsinaelementti onnistuu toteuttaa.

Hirnu-karsinaelementtiin on saatavana mm. kätevä varustekaappi heti hevosen viereen. Ratkaisu säästää askeleita varsinkin isoissa talleissa.

Mitä talliprojektiin tarvitaan?

Talliprojektiisi tarvitset rakennusluvat ja hyväntahtoiset naapurit. Yleensä tällainen rakennusprojekti kannattaakin aloittaa keskustelemalla naapureiden kanssa asiasta.

Valmistallin lisäksi tarvitset ainakin rakennusluvat, maansiirtotöitä, perustukset, sähköasentajan palveluita - ja mikäli talliin tulee vesijohto, niin putkiasentajan palvelut ovat myös tarpeellisia.

Talliprojektiin kannattaa laskea heti kerralla mukaan piha-alueiden kunnollinen pohja. Hevoset kuluttavat pihaa yllättävän paljon.

Lantala-asiat on syytä miettiä valmiiksi kuntoon, koska rakennuslupaa hakiessa joudut asian kuitenkin selvittämään.

Samassa kuormassa kulkee myös muut olennaiset hevosteluelämään liittyvät tuotteemme

PaaliPiilo on kätevä katettu heinäkaukalo, mikä sopii vapaaseen heinänjakeluun. Kaukaloon mahtuu kokonainen pyöröpaali kerralla jakoon.