Karoliinan kotitalli

Hinta (vuosi 2023) 0n 62 000 EUR (sis.alv24%)
Rahdin hinta kotimaassa on 0 EUR.

Pohjakuva Karoliinan kotitallista. Tallia voidaan tarvittaessa leventää 2 metriä ja pidentää metrin verran.

Plussaa ja miinusta Karoliinaa harkitsevalle:

(+) Toimitus valmistallina, joten se ei edellytä varsinaista rakentamisen osaamista sinulta. Maalaus- ja pihahommia toki jää, joten puuhastelusta ei jää paitsi.

(-) Tämän rakennuksen siirtäminen jälkikäteen on aika kyseenalaista. Se on varsin kookas ja kasataan kahdesta osasta rakennuspaikalla. Mahdotonta siirtäminen ei ole, mutta ihan ensikertalaiselle en sitä antaisi tehtäväksi.

(+) Rakennus toteutetaan Hirnu Oy:n yleisten laatustandardien mukaisesti, joten rakennuksessa on hyvä ilmanvaihto ja irrotettava lattia. Näin rakennnuksen hygienian ylläpitäminen on kohtuullisen yksinkertaista.

(+) Ikkunoiden, ovien, kattokulman ja muiden yksityiskohtien suhteen voidaan tehdä muutoksia siten, että rakennus sopii tyylinsä puolesta osaksi teidän pihapiiriä.

(+) Talliin voidaan yhdistää tarvittavat lato- taikka pihatto-osat (ks. Hopoti-mallistosta pihattohalleja). Tämä talli voi toimia oman kokonaisuutensa sydämenä, mihin kaikki kulminoituu.

Mikäli kiinnostuit Karoliinan kotitallista, on tässä alla muutama linkki, mitkä varmaan vastaavat moniin sinua askarruttaviin kysymyksiin:

Tähän olen lisännyt pari linkkiä sivulle, joiden uskon kiinnostavan sinua kovasti. Niillä kerrotaan mahdollisimman tarkasti valokuvien kera, mitä saat, kun tilaat Hirnu Oy:n hevostallin.

"Tallin ei tarvitse olla ruma pimeä koppi taikka kontti pihan perimmäisessä kulmassa. Se voi olla myös nätti ja pihapiiriin sopiva rakennus, joka nostaa kiinteistön arvoa. Se voi olla rakennus, mitä ylpeänä esittele oman hevosesi kotina."