Duo+lato -valmistallit

- valmis hevostalli kahdelle hevoselle sekä tilava lato heinille ja kuivikkeille.

Duo + lato -hevostalli sopii hyvin sinulle, jolla ei ole pihassa muita valmiita rakennuksia heinille, rehuille ja mahdollisille kärryille.

Duo + lato -hevostalli voidaan toteuttaa:

  • Tallin eteen/taakse tulevalla lato-osuudella (kuvassa)
  • Tallin päätyyn tulevalla, korkealla lato-osuudella.

Korkea lato sopii hyvin valjastuskatokseksi ja kärryjen säilyttämiseen. Päätyyn tulevaa lato-osuutta voidaan tarpeen vaatiessa myös kasvattaa.

Tässä hevostallissa tallin osuus toimitetaan kokonaisena rakennuksena. Lato-osuus pystytetään rakennuspaikalla. Pystytys sisältyy rakennuksen hintaan.

Duo27 ja lato -kokonaisuus

Hinta 32 000 eur (sis.alv24%) kotiin asti tuotuna ja pystytettynä.

Vuoden 2019 Duo+Lato -valmistalleissa on hevosten käyntiovi käännetty toiseen suuntaan. Näin on lato saatu maksimaalisesti heinien, kuivikkeiden ja muiden tarvikkeiden käyttöön. Pohjakuva on Duo27+Lato -mallista.

Tallin osuus on heti valmiina. Kutsut vain sähköasentajan tekemään työnsä ja hevoset voivat muuttaa uuteen talliin.

Duo36 + lato -valmistalli

Hinta 39 000 eur (sis.alv24%) kotiin tuotuna ja pystytettynä.

Duo36-valmistalli + lato. Isomman valmistallin kaverina on vastaavasti suurempi lato. Pikkukarsinan koko muuttuu sen mukaan, miten isot varustetilat halutaan.

Tuunaa mieleiseksi!

Miltä juuri sinun hevostallisi näyttäisi? Mitä värejä haluaisit? Millainen olisi karsinaelementti?

Napsauta kuvaa ja valitse mieleiset vaihtoehdot. Saat tarjouksen juuri sinulle tuunatusta hevostallista. Olet näin askeleen lähempänä omaa hevostallia!

Duo27+lato -valmistallin lato sisäpuolelta. Kuvan ottamisen hetkellä ei oltu vielä muodostettu murskeesta maasiltaa, joka johtaa talliin. Kuvan "askelmat" ovat väliaikaiset työmaaportaat.

Eivätkö tilat riitä vieläkään?

Miksi tyytyä pienempään, kun voi saada isomman tallin? Kuva on Duo48-tallista, minkä yhteyteen sijoitettiin myös lato. Tämä on erikoismalli, joten lisätiedot asiakaspalvelun kautta.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi