Pikkumökki

HINTA 30 000 EUR (sis.alv24%)
+ Rahti- ja nostokustannukset 0 EUR

Tässä pienessä tuvassa on neliöt tehokkaasti käytetty. Talo sopii hyvin yhden - taikka kahden sopuisan ihmisen asunnoksi. Olohuoneen korotettu katto antaa mökkiin tilan tuntua. Makuuhuoneen ja vessatilan katto on ns. normaalissa huonekorkeudessa. Sinne voi halutessaan järjestää itselleen vinttitilan ja näin lisää säilytystilaa.

Minitaloon on varattu tilat makuuhuoneelle ja vessalle. Esimerkiksi makuuhuoneen voi halutessaan muuttaa peseytymistiloiksi.

Mökki on saatavana myös ilman väliseiniä.

Mökki toimitetaan kokoinaisena rakennuksena. Se on myös sisäpuolelta valmis.

Pohjakuva ja mittoja

- toiveita on mahdollista toteuttaa niin, että mökki vastaa omia tarpeita.

Mökkeihin pystytään tekemään tilaajan toivomia muutoksia. Tähän mökkiin lisättiin mm. ikkunoita.

Talossa on noin 20 neliötä. Pieneen tilaan mahtuu kaikki tarvittava.

Mökki on eristetty Suomen sääolot huomioiden. Sähköjen osalta löytyy valmiiksi putkitus, kaapelointi ja rasioiden pohjat. Mökkiin on mahdollista vetää kaikki sellainen kodintekniikka, mitä yleensä nykyaikaisessa asumisessa kaivataan - tai sitten sen voi pitää enempi maanläheisenä asumisena. Kumpaankin malliin mökki sopii oikein hyvin.

Mökki toimitetaan ns. remonttireiskalle valmiina. Pääset raa'an rakentamisen sijaan suoraan asentamaan mieleisiä kaapistoja, tapetoimaan ja maalaamaan. Tämä rakennusprojekti onnistuu myös kokemattomalta rakentajalta.

Kuvan saa napsauttamalla suuremmaksi. Mökkiin voidaan rakentaa myös terassi. Huomaathan, että terassi on lisämaksullinen lisävaruste.

Yksi tilaajan toiveiden mukaiseksi muokattu minikoti odottamassa aamun lastaamista.

Laita homma alulle ja ota yhteyttä!

Kuvaa napsauttamalla voit lähettää myös sähköpostia ja kysyä lisää minimökeistä.