VuhVuh-Jätti koiratalo

HINTA 28 000EUR (sis. alv24%)
+ rahti- ja nostokustannukset 0 EUR.

VuhVuhJätti on 2-4 koiran kätevä ja pätevä koiratalo. Tämän koiratalon ympärille saa aseteltua isot ulkoilualueet, joten aktiivisille koirille tämä on loistava vaihtoehto.

Tarvittaessa koirat voivat vapaasti liikkua talosta sisään ja ulos. Mikäli on tarpeen, voidaan luukut sulkea siten, että koiran kulkemista pystytään rajoittamaan.

Tämä koiratalo on erityisesti metsästäjien suosiossa. Meille on kerrottu, että jahtipäivän jälkeen koirien palautuminen koiratalossa on ollut olennaisesti parempi, kuin metsästyskoirien perinteisessä koppi-majoituksessa.

Saatavana sekä pulpetti- että harjakattoisena mallina.

VuhVuh-koiratalo on tehty käyttöä varten

- Vinyylilattia ja filmivaneri seinissä tekee rakennuksesta helposti puhdistettavan.

Koirataloon suosittelemme, että koirien tiloihin laitetaan alaosaan filmivaneri. Näin tila on helposti pestävä ja kestävä. Hoito- ja huoltotiloihin kiva vaihtoehto on kokopanelointi taikka kipsilevy, jonka voi maalata taikka tapetoida omaa makua vastaavaksi.

Varsinkin koirahoitoloissa asiakas kiinnittää paljon huomiota sisustukseen ja kodikkuuteen - koska kavereita ne koirat useimmille ovat.

Koiralla on oma huone, oma avattava ikkuna tuuletusta varten ja oma ovi - jonka voi tarvittaessa sulkea - kuten kuvassa.

Pohjakuva

- sopivasti tilaa tarpeellisille tavaroille

VuhVuhJätti on suunniteltu kotikoiria ajatellen, joten perusmallissa ei varsinaista työtilaa ole. Yhden taikka kaksi koirahuonetta voi toki rakentaa myös työtilaksi, jolloin vaikkapa trimmauspalveluille on hyvät tilat - sekä kaksi odotuskoppia asiakkaille.

Pohjaratkaisuun voi itse vaikuttaa - tai piirtää sen kokonaan uusiksi. Rakennusta voidaan myös laajentaa siten, että tarvittavat tilat toteutuvat.

Rakennuksen toimitussisältöön pääset tutustumaan TÄÄLLÄ.

Ketterä rakennusprojekti, joka hämmästyttää nopeudellaan.

VuohvuhJätti 2023, suuntaa-antava pohjakuva. Väliseinien, ikkunoiden, ovien ym. sijaintiin on mahdollista vaikuttaa.

Pulpetti- vai harjakatolla?

- Kumpi kattomalli sopii teidän pihaan?

Koiratalo voidaan toteuttaa monenlaisella kattoprofiililla. Perusmallissa kattomateriaalina on musta pelti. Mikäli rakennuksen eteen on tarkoitus jossain vaiheessa rakentaa jonkinlaista etukatosta taikka kuistia, niin pulpettikatto lienee fiksuin vaihtoehto.

Kuistin ja etukatoksen saa tilattua lisävarusteena meiltä suoraan.

VuhVuhJätti -koiratalo pulpettikattoisena mallina.

VuhVuhJätti - koiratalo harjakattoisena mallina.