Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Peruskoirala 2-3:lle koiralle. Kolmen koiran toteutuksena tästä löytyy 4 neliön häkit + käytävätila.

VuhVuh-jätti
keskikäytävällä

HINTA 20 000 eur (sis.alv24%) kotiin tuotuna Manner-Suomen alueella.
Ei erillisiä rahtikuluja.

Näissä koiraloissa on lähtökohtaa vaikka pienelle eläinhoitolalle. Rakennus on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön ja suunniteltu vastaamaan koirien hyvinvointia.

Rakennusta valitessasi huomioi tulevien asukkaiden koko. Isot koirarodut tarvitsevat luonnollisesti enemmän tilaa, kuin pienet rodut. Pienillä roduilla matalampi häkkielementti voi myös olla hauskempi vaihtoehto?

VuhVuh-jätti -malleissa voidaan tiettyyn rajaan asti toteuttaa myös tilaaja toiveita ilman lisäkustannuksia. Esimerkiksi koirien kulkuluukut voidaan rakentaa haluttuun suuntaan, joten pääset suunnittelemaan pihaan sopivat häkit mökin ympärille.

Perusmallien toimitussisällön ja rakenteet pääset tutkimaan tästä linkistä.

Muutaman perusmallin lisäksi tarjoamme myös täysin vapaata toteutusta juuri sellaisesta koiralasta, minkä sinä tarvitset: Oma-Jätti -koirala.

Koirilla tämä kalteri-elementti on ollut suosittu vaihtoehto.

Koirille rakennetaan omat eteiset, mitä kautta koira pääsee omaan ulkotarhaansa. Sekä sisä- että ulkopuolella on "koiran avattavissa" oleva ovi. Kulkutien voi sisäpuolelta sulkea, jolloin tilava eteinen toimii koirankoppina.

Samoissa neliöissä yksi häkki enemmän. Yhden häkin pinta-ala on vajaat 3 neliötä. Tuulikaappi "ihmisten oveen" on lisävaruste, eikä kuulu peruspakettiin.

Neljän koiran koirala sisältä. Tällä kalterielementillä oleva koirala toimii hyvin myös kissoilla, isoilla papukaijoilla tai taipuu tämä myös kanalaksi neljälle eri parvelle.

Keskilattialle kuuluu "terassi-ritilä", mitä ei kuvassa ole. Vaihtoehtoisesti siihen voi hankkia lisävarusteena saman kumimaton, mitä käytämme hevostalleissakin.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi