Peruskoirala 2-3:lle koiralle. Kolmen koiran toteutuksena tästä löytyy 4 neliön häkit + käytävätila.

VuhVuh-Jätti
- 4 koiralle tilat ja käytävä keskellä

HINTA 19 000 EUR (sis.alv24%) kotiin tuotuna Manner-Suomen alueella.

VuhVuh-Jätti on koirankasvattajien suosikki. Tarvittaessa tähän reilunkokoiseen koirataloon voidaan sijoittaa vain kaksi isoa koirahuonetta - tai yhdistää vierekkäiset huoneet väliovella.

Tämä koiratalo toimii hyvin alkuna myös pienimuotoiselle eläinhoitola-toiminnalle. Toisaalta tilaan saadaan hyvin mahtumaan tilat trimmaajalle sekä pari "odotuskoppia" asiakkaille.

Perusratkaisut rakennuksessa on tehty nimenomaan kestävyyttä ajatellen. Pinnat on kestäviä ja pestäviä. Rakennukseen saa tarvittaessa hankittua ilmettä sisustukseen lisäämällä vaikka vinyylilankkua lattiaan. Myös seiniin löytyy vaihtoehtoisia materiaaleja ja värejä.

Millainen olisi sinun koiratalosi?

VuhVuh-koiratalo on tehty käyttöä varten

Lattia on liukuestenappuloilla varustettua filminvaneria. Lattiamateriaali on kestävä ja pestävä - eikä se ole liukas. Mikäli koirataloon haluaa ulkonäköä enemmän, voi pintaan asentaa vaikka muovimaton taikka vinyylilankkulattian.

Pohjakuva

VuhVuh10 ja VuhVuhJumbo-koiratalot. VuhVuhJumbosta saa tehtyä todella reilunkokoisilla huoneilla vastaavan pohjaratkaisun kuin VuhVuh10:ssä. Klikkaamalla saat kuvan suurennettua.

Muokkaamalla mieleiseksi

Koiratalossa kannustamme asiakkaita miettimään omaa tarvetta ja käyttöä. Koiratalojen rakenteesta kertovalla sivulla löydät tietoa koiran painon mukaan suositeltavasta häkkikoosta.

Samaan hintaan sisältyy koiralle oma ulko-ovi läppäovella. Ulkopuolelle on tarvittaessa helppo rakentaa iso ulkoilutarha omien mieltymysten mukaan.

Perushinnan sisällä muokattavia asioita näissä VuhVuh-koirataloissa on mm.

 • häkkielementtien paikat
 • ikkunoiden ja oven sijainti
 • koiran oman käyntioven sijainti
 • ikkunoiden ja oven koko
 • kattoprofiili (pulpetti/harjakatto)
 • kalteri/verkko-häkkielementti

Hintaan vaikuttavia muutoksia ovat mm:

 • pintamateriaalien muutokset (esim. eri värit filmivaneriin tai muu seinä/lattiamateriaali)
 • maalaustyöt (sisä/ulkomaalaus)
 • kattomateriaali (pelti/huopa) ja väri
 • lisäneliöt rakennukseen
 • vinyylilankku tms. lattiamateriaalina

Koirille rakennetaan omat eteiset, mitä kautta koira pääsee omaan ulkotarhaansa. Sekä sisä- että ulkopuolella on "koiran avattavissa" oleva ovi. Kulkutien voi sisäpuolelta sulkea, jolloin tilava eteinen toimii koirankoppina.

Laitetaanko kalteri- vai häkkielementti?

Marraskuussa 2018 on VihVuh-mallistossa siirrytty meidän omaan VuhVuh-kalterielementtiin.

Neljän koiran koirala sisältä. Tällä kalterielementillä oleva koirala toimii hyvin myös kissoilla, isoilla papukaijoilla tai taipuu tämä myös kanalaksi neljälle eri parvelle.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi