Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Peruskoirala 2-3:lle koiralle. Kolmen koiran toteutuksena tästä löytyy 4 neliön häkit + käytävätila.

VuhVuh-Jätti
- mahdollistaa reilut ulkotilat

HINTA 19 900 EUR (sis.alv24%) kotiin tuotuna Manner-Suomen alueella.

VuhVuh-Jätti on koirankasvattajien suosikki. Tarvittaessa tähän reilunkokoiseen koirataloon voidaan sijoittaa vain kaksi isoa koirahuonetta - tai yhdistää vierekkäiset huoneet väliovella.

VuhVuhJätti on tykätty koiratalo siksi, että sen ympärille mahtuu niin isot koiratarhat, kuin vain tontilla on tilaa. Tämä on ennen kaikkea aktiivisten koirien koiratalo.

Tämä koiratalo toimii hyvin alkuna myös pienimuotoiselle eläinhoitola-toiminnalle. Toisaalta tilaan saadaan hyvin mahtumaan tilat trimmaajalle sekä pari "odotuskoppia" asiakkaille.

Millainen olisi sinun koiratalosi? Napsauta auki tarjouspyyntö, niin näet mitä kaikkia vaihtoehtoja on! Tämän sivun alaosasta löydät linkin perustoimitussisältöön. Kannattaa tutustua.

VuhVuh-koiratalo on tehty käyttöä varten

Lattia on liukuestenappuloilla varustettua filminvaneria. Lattiamateriaali on kestävä ja pestävä - eikä se ole liukas. Mikäli koirataloon haluaa ulkonäköä enemmän, voi pintaan asentaa vaikka muovimaton taikka vinyylilankkulattian.

Pohjakuva

VuhVuh10 ja VuhVuhJumbo-koiratalot. VuhVuhJumbosta saa tehtyä todella reilunkokoisilla huoneilla vastaavan pohjaratkaisun kuin VuhVuh10:ssä. Klikkaamalla saat kuvan suurennettua.

Koirille rakennetaan omat eteiset, mitä kautta koira pääsee omaan ulkotarhaansa. Sekä sisä- että ulkopuolella on "koiran avattavissa" oleva ovi. Kulkutien voi sisäpuolelta sulkea, jolloin tilava eteinen toimii koirankoppina.