Asiakaspalaute: "Kaikki kätevästi lähellä!"

Duo40-hevostalli

HINTA 43 200 EUR (sis. alv24%)
+ rahti- ja nostokustannukset 2000 EUR

Duo40-hevostalli "paketoitavana" ennen kuljetusta. Tallit rakennetaan halliolosuhteissa Limingassa.

Duo40-valmishevostallissa on pari reilun kokoista 12 neliön karsinaa ja reilu hoitotila karsinoiden välissä. Hevostallin hoitotilasta on pääsy varuste- ja rehutilaan. Rehutilaan voidaan rakentaa myös vesipiste.

Duo40-valmishevostallissa on katto muotoiltu näyttävästi. Muihin valmistalleihin malli on saatavana lisävarusteena.

Tallin ja varustetilan ilmanvaihto on varmistettu huippuimurilla, joka kuuluu tarviketoimituksena hevostallin mukaan. Hirnu hevostallien ilmanvaihto on tutkittu ja todettu toimivaksi.

Hirnu40-valmishevostalli tuodaan kokonaisena tallirakennuksena kotiisi. Taustalli HirnuKarsinaelementti liukuovellisena mallina.

Tallin koko ja tilat

  • Kaksi a' 12 neliön karsinaa (3x4 metriä)
  • Hoitotila karsinoiden välissä (2,5 x 4 metriä)
  • Vesi/rehutila (1,25 x 1,25m) käy myös wc-tilaksi.
  • Varustetila (1,25 x 2,5m)

Kaikissa tiloissa on huippuimurin tukema poistoilma katon kautta. Varustetilojen ilmanvaihto on erillinen talli-ilmasta.

Tallin sisätilojen neliömäärä on 40 neliötä. Tallin ulkomitat räystäineen on 4,95 x 11,10m.

Tallin sisäkorkeus on 2,70m. Lisää korkeutta on mahdollista ostaa lisätilauksena aina 300cm saakka. Kuvien talli on toteutettu 3 metrin sisäkorkeudella.

Tallin sisäkatto on mahdollista korottaa holvaimaiseksi siten, että talliin tulee erityisen paljon sisäkorkeutta. Ominaisuus on saatavan niin tähän, kuin kaikkiin muihinkin valmistalleihin lisävarusteena.

Pohjakuva pikkutallille

Millaisia yksityiskohtia sinun hevostalliisi tulisi? Mitä värejä valitsisit - vai tekisitkö itse?

Suunnittele oman tallisi asiat kuntoon NAPSAUTTAMALLA ALLA OLEVAA KUVAA. Saat tarjouksen juuri sinulle tehdystä hevostallista.

Duo40-hevostallin pohjakuva perusmallina toteutettuna vaihtoehtona.

Duo40-hevostallista saa myös sisustettua toimivan pihaton


Pihattona rakennus toimitetaan valmistallina, eli kokonaisena rakennuksena. Rakennuksessa on valmistallien tapaan huippuimuri sekä Hirnu Oy:n käyttämät laadukkaat tallikalusteet ja matot.

Pihattomalli A: Pihattohallin lisäksi on hoitotila, joka on rakennusvaiheessa huomioitu sairaus/eristyskarsinaksi mm. ovivalinnoilla.

Pihattomalli B: Pihattohallin lisäksi on hoitotila, varusteille/vesipisteelle tila sekä loimien kuivattamiselle oma huone.

Duo40-valmishevostalli heti asennuksen jälkeen. Matkalla on rakennus saanut tien pinnasta kuraa pintaan, mutta vesiletkulla on nurkat kohta hohtavan puhtaina.

Tallissa on reilusti ikkunapintaa niin karsinoissa, kuin varustetiloissa. Näin hevoselle mieleinen luonnonvalo pääsee mukavasti talliin sisälle. Ikkunat on kaikissa talleissa avattavat kippi-ikkunat.

Enemmän tilaa

Vuoden 2019 Duo40-hevostallissa (ent. Hirnu40) on edeltäjäänsä suurempi hoitotila. Tästä varsinkin kegittäjät tykkäävät kovasti. Varustetila on lisäksi jaettu kahtia, jolloin muodostuu erillinen kaappitila.

Ḱaappitilan voit hyödyntää esimerkiksi näin:

  • Mikäli haluat vetää talliisi vesijohdon, voit johtaa vedet tähän "vesihuoneeseen". Mikäli pakkanen talvella yllättää, eivät vesijohdot ole välittömässä vaarassa jäätyä.
  • Kippojen ja kuppien säilytystila. Siellä ne on järjestyksessä omalla hyllyllä.
  • Teet talliisi wc;n itsellesi. Mitä luksusta pienessä kotitallissa!
  • Käytät tilan loimien ym. säilytystilana. Kysy myös kätevää loimitelinettä, mikäli tämä vaihtoehto kiinnostaa.
  • Rehujen säilytys: Ne pysyvät suojassa kuivassa tilassa.

Kaappitilan voit sisustaa itse parhaaksi katsomallaan tavalla. Tilan pintamateriaalina on filmivaneri, joten pinnat on helppo pitää puhtaana. Myös tilan ilmanvaihdosta on huolehdittu asianmukaisesti.

Hirnu Oy:n rakentamien yallien ilmettä voi muuttaa valitsemalla värimaailmaan eri vaihtoehtoja. Puuosat voi sävyttää vastaamaan omaa makua.

Kun sulla on perustus valmiina, meiltä toimitetaan tallirakennus. Helppoa ja toimivaa, eikö totta!