Mummonmökki minitalo

- maalaisromantiikkaa parhaimmillaan

HINTA 60 000 EUR (sis.alv24%)
+ rahti- ja nostokustannukset 0 EUR

Perinteistä mallia oleva minitalo sopii hyvin maalaismaisemaan, taikka siirtolapuutarhaan. Mökissä on yksi asuinkerros ja matala vinttitila esim. varastotilaksi. Mökki sopii oikein hyvin pieneksi omakotitaloksi.

Mökin huonejärjestystä, ikkunoiden ja ovien sijaintia ym. voidaan muuttaa ilman lisäkustannuksia.

Mikäli tämän rakennuksen sijoittaa 60-80 cm korkealle perustukselle, päästään hyvin lähelle "punainen tupa ja perunamaa" -idylliä.

Minitalot rakennetaan usein hyvin kauniille paikalle luonnon lähelle. Kuva on Kotimökin ikkunasta - kyllä kelpaa, vai mitä?

Pohjakuva

- muokkaa mieleiseksi!

Mökissä on tilaa noin 25 neliötä. Mökkiin on mahdollista rakentaa asennuksen jälkeen myös WC- ja kylpyhuone. Tällaisen kodin yhteyteen tosin sopii loistavasti myös ulkosauna, mikäli tavoittelee todellista mummolan tunnelmaa.

Mummonmökissä on matala, ns. käyttöullakko. Ullakolle pääsee ullakkotikkailla mökin sisältä. Lisätilaa esim. varastotilaksi saa siis vintiltä. Tätä tilaa ei ole lämpöeristetty, joskin sen voi itse halutessaan eristää.

Perinteinen pohjakuva. Tämä voidaan toteuttaa myös peilikuvana. Kylpyhuoneelle on varattu tila. Se voidaan toki käyttää myös keittokomerona tai vaikka vaatehuoneena - tai rakentaa isompi makuuhuone.

Päädyssä on luukku vinttitilaan. Kulku sisäpuolelta on myös mahdollista toteuttaa. Vintin lattia on puuvalmis. Muutoin yläkerta on ilman eristeitä ja ns. rakentamaton.

Kuvaa napsauttamalla voit laittaa myös sähköpostia asiakaspalveluun.