MiniMini-minitalo on pikkuruinen oma koti!

Hinta MiniMini A: 23 000 EUR
+ rahti- ja nostokulut 0 EUR

Hinta MiniMini B: 26 000 EUR
+ rahti- ja nostokulut 0 EUR

MiniMini A on pikkunäppärä talviasuttava minitalo. 15 neliön tuvassa viihtyy ja tarkelee ympäri vuoden.

MiniMini on näppärä talviasuttava minitalo sinulle, joka et turhaa tilaa kaipaa. Mökki toimitetaan kokonaisena rakennuksena, joten voit itse jatkaa projektia vaikka kuistin nikkaroinnilla - tai saa senkin toki meiltä valmiina.

MiniMinissä on erikseen eteistila ja vessatila. Mikäli vesivessaa et kaipaa, niin esim. polttava käymälä, kuivikekäymälä tai kemiallinen wc toimii näissä tiloissa mainiosti. Tuvan puolelta löytyy keittiötä ajatellen pieni sopiva nurkkaus.

Rakennuksessa on korotettu katto, joten pienikin huonetila on kohtuullisen avaran tuntuinen käytännössä.

MiniMini A-malli

Perusmallin MiniMinin pohjakuva. Kaveriksi tälle mökille löytyy myös sauna ja ulkovarasto. Kuvan saa klikkaamalla suuremmaksi.

MiniMini B -mallissa on pikkuinen nukkumisparvi

Perusmallin MiniMinistä on olemassa hieman kookkaampi versio, missä on lisänä nukkumaparvi. MiniMini B on hieman korkeampi, joten parvelle tulee aavistus enemmän tilaa.

MinIMini B-talossa on lisäksi päädyissä yläikkunat, jotka antavat mukavasti lisävaloa rakennukseen.

MiniMini B on hieman korkeampi, jotta sisälle saadaan mahtumaan myös nukkumaparvi. Peruspohjaratkaisu on kummassakin mallissa samanlainen.

Minitalo A ja B alakerran pohjaratkaisu. Tarvittaessa rakennus voidaan toimittaa myös toisenlaisella pohjaratkaisulla - vaikka kokonaan avoimena tilana.

MiniMini B-minitalossa on lisäksi parvi. Käynti parvelle tulee tikkailla joko tuvan puolelta tai eteisen kautta - ihan oman valinnan mukaan.

Hinnat 2024

Hinnat sisältävät rahti- ja asennuskustannukset kotimaassa. Mikäli rakennus tulee saareen, toimitetaan rakennus mantereen puolella lähimpään satamaan. Tilaaja huolehtii omakustanteisesti rakennuksen kuljetuksen edelleen saareen.

MiniMini A-malli, yksikerroksinen minitalo. Lattiapinta-alaa reilut 12 neliötä.

HINTA 23 000 EUR (sis.alv24%)

MiniMini B-malli, edellisen lisäksi matalahko nukkumaparvi noin 5 neliötä.

HINTA 26 000 EUR (sis.alv24%)

Toimitussisältö

Minitalojen yleiseen toimitussisältöön pääset tutustumaan NAPSAUTTAMALLA TÄSTÄ