Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VuhVuh6 ja VuhVuh8
- ulkokoiralle kunnon koppi

VuhVuh6 hinta: 6900 EUR (sis. rahtikulut)
VuhVuh8 hinta: 7900 EUR (sis. rahtikulut)

Mennäänkö meille vai teille?

Näppärä koiratalo, joka haastaa perinteisen koirankopin.

Koiratalo sopii mainiosti "omaksi kämpäksi" kotikoiralle, jonka pitää olla työpäivän ajan kotona. Koiratalon yhteyteen voi näppärästi rakentaa ison ulkoilutarhan. Näin koiralla on oma lämmin huone - vaikkapa sen lempisohvalla ja mukavalla matolla varustettuna. Ja mikä parasta: Vapaa mahdollisuus ulkoilla tarpeen mukaan. Aitoa hyvinvointia koiralle!


Koiratalon ulkopuolelle sijoitettava tuulikaappi säästää tilaa sisäpuolella. Eteinen toimii samalla perinteisempänä koirankoppina pihaa vahtivalla Mustilla.

Pohjakuvat

Näiden kahden koiratalon ison ero on koirahuoneen koossa. VuhVuh6-koiratalossa tilaa on 4 neliötä. VuhVuh8-koiratalossa koirahuone on 6 neliön kokoinen. Koirahuoneen kaveriksi suosittelemme tekemään ison ulkotarhan rakennuksen ulkopuolelle. Pulpettikatto rakenteena mahdollistaa myös koiratarhan kattamisen joko osittain tai kokonaan.

Millaisen koiratalon saat, kun tilaat VuhVuh-koiratalon? Mistä tiedän, että koiratalo on juuri minun koiralleni riittävän kokoinen? Lue lisää täältä.

VuhVuh6 ja VuhVuh8-koiratalot suhteessa toisiinsa nähden. Tarvittaessa esim. väliseinän paikkaa voidaan siirtää. Kuvan saa napauttamalla suuremmaksi.

Meidän koiralle sopiva koiratalo?

Koiratalon suunnittelussa on tärkeää, jotta talo on asukkaalleen sopiva. Linkin takaa löydät tietoa Hirnu Oy:n koiratalojen rakenteesta, mitoituksesta ja mahdollisuuksista muokata juuri teidän koiralle sopivaksi. Lue lisää täältä.

Vastaamme kysymyksiisi mielellämme myös puhelimitse tai sähköpostilla.

Tähän koirataloon laitettiin muovimatto lattiaan. Se on kestävä ja pestävä vaihtoehto. Samaa mattoa käytetään mm. julkisissa tiloissa. Mikäli häkkielementin ruskea väri ei miellytä, onnistuu sisustaminen kivasti esim. muovikalvolla, joita löytyy edullisesti joka makuun.

Mikäli tuulikaappi sijoitetaan ulos, jää koirahuoneelle tilaa kivat 4 neliötä. Säännöllinen muoto tekee myös sisustamisesta helpompaa.