VuhVuh6 ja VuhVuh8
- oma pieni koiratalo

Hinta sisältää rahtikustannukset.

VuhVuh6 hinta 6500 eur (sis.alv24%)
VuhVuh8 hinta 7900 eur (sis.alv24%)

Mennäänkö meille vai teille?

Näppärä koiratalo, joka haastaa perinteisen koirankopin.

Koiratalo sopii mainiosti "omaksi kämpäksi" kotikoiralle, jonka pitää olla työpäivän ajan kotona. Koiratalon yhteyteen voi kätevästi rakentaa ison ulkoilutarhan. Näin koiralla on oma lämmin huone - vaikkapa sen lempisohvalla ja mukavalla matolla varustettuna. Ja mikä parasta: Vapaa mahdollisuus ulkoilla tarpeen mukaan. Näin pysyy naapurin kissat loitolla!

Hoitotilassa mahtuu hyvin pitämään patteria tai muuta sopivaa lämmityslaitetta ilman, että koira pääsee siihen käsiksi. Lisäksi ruuat ja muut tarpeelliset asiat pystyt säilyttämään täällä.

Rakennus on kauttaaltaan lämpöeristetty. Ilmanvaihto on painovoimainen. Valaisimia, pistorasioita ja vaikka ilmalämpöpumppua varten voidaan samaan hintaan vetää piuhat odottelemaan seinien sisälle niin, ettei koira pääse niihin käsiksi.

VuhVuh6i -koirala. Oven käynnin saa halutessaan kumpaan päähän tahansa tai rakennuksen etupuolelle. Myös koiran käynnin saa toivottuun suuntaan iilman lisäkustannuksia.

Pohjakuvat

VuhVuh6 ja VuhVuh8-koiratalot suhteessa toisiinsa nähden. Tarvittaessa esim. väliseinän paikkaa voidaan siirtää ilman lisäkustannuksia. Kuvan saa napauttamalla suuremmaksi.

Häkin edessä on mukavan kokoinen hoitotila. SIinä säilyy paitsi koiran rehut, myös vaikka patteri. Näin koira ei pääse patteriin tms. sähkölaitteisiin käsiksi ja vahingoita itseään.

Tukeva kalteri pitää koiran omalla osastollaan. Koiran hoitotoimenpiteet on mukava hoitaa saman katon alla, miellyttävästi säältä suojassa.

Koiralla on oma sisäänkäyntinsä ja oma ikkuna. Tuulikaapin päällä on koiralla taso, missä on mukana seurata piahntapahtumia ikkunan läpi.

Pihalle koira pääsee vapaasti, oman oven kautta. Tiuulikaapin kummassakin päässä on lliuskeovi, joten koirasi pääsee 100% säältä suojaan - niin halutessaan. Tuulikaappi itsessään on lämpöeristetty. Koiran ovet saa myös suljettavana mallina.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi