Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Käyttövalmis
VuhVuh-MINI-koirala

HINTA 6500 eur (sis.alv24%) kotiin toimitettuna Manner-Suomen alueella.
Ei erillisiä rahtikuluja!

Mennäänkö meille vai teille?

Näppärä yksilö koiralle kuin koiralle. Kaikkiaan neliöitä rakennuksessa on kuusi. Tämä on jaettu kahteen käytännölliseen osaan:
  • koirahuone 4 neliötä
  • hoito/varastotila 2 neliötä
  • tuulikaappi liuskeovilla

Koirahuoneessa on sen verran tilaa, että sinne mahtuu vaikka koiran oma nojatuoli - ja viihtyminen on taattu! Tarvittaessa vastaava kalustus mahtuu toko hoitotilankin puolelle.

Hoitotilassa mahtuu hyvin pitämään patteria tai muuta sopivaa lämmityslaitetta ilman, että koira pääsee siihen käsiksi. Rakennus on kauttaaltaan lämpöeristetty. Ilmanvaihto on painovoimainen.

Rakennuksen perustietoja ja materiaaleja pääset tutkimaan tästä linkistä.

Toimitus 0 eur!

  • Toimitus Manner-Suomen alueelle.
  • Toimitus autolla, jossa ei ole nostolaitetta. Tilaajan tulee omalla kustannuksella järjestää kuorman purkaminen kotipihassaan.

Haluatko säästää ja tehdä itse?


Itse tekemällä säästää aina! Ota nopea lähtö rakennusprojektiin elementtipaketilla. Saatavana verkkokaupasta kahdella eri toimitussisällöllä.

VuhVuh-mini -koirala ulkoapäin. Oven käynnin saa halutessaan kumpaan päähän tahansa tai rakennuksen etupuolelle. Myös koiran käynnin saa toivottuun suuntaan iilman lisäkustannuksia.

Pohjakuva VuhVuh-ministä perusmallina. Tuulikaappi on valinnainen ja toteutetaan ilman lisäkustannuksia.

Häkin edessä on mukavan kokoinen hoitotila. SIinä säilyy paitsi koiran rehut, myös vaikka patteri. Näin koira ei pääse patteriin tms. sähkölaitteisiin käsiksi ja vahingoita itseään.

Tukeva kalteri pitää koiran omalla osastollaan. Koiran hoitotoimenpiteet on mukava hoitaa saman katon alla, miellyttävästi säältä suojassa.

Koiralla on oma sisäänkäyntinsä ja oma ikkuna. Tuulikaapin päällä on koiralla taso, missä on mukana seurata piahntapahtumia ikkunan läpi.

Pihalle koira pääsee vapaasti, oman oven kautta. Tiuulikaapin kummassakin päässä on lliuskeovi, joten koirasi pääsee 100% säältä suojaan - niin halutessaan. Tuulikaappi itsessään on lämpöeristetty. Koiran ovet saa myös suljettavana mallina.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi