VuhVuh6 ja VuhVuh8
- oma pieni koiratalo

Mennäänkö meille vai teille?

Näppärä koiratalo, joka haastaa perinteisen koirankopin.

Koiratalo sopii mainiosti "omaksi kämpäksi" kotikoiralle, jonka pitää olla työpäivän ajan kotona. Koiratalon yhteyteen voi näppärästi rakentaa ison ulkoilutarhan. Näin koiralla on oma lämmin huone - vaikkapa sen lempisohvalla ja mukavalla matolla varustettuna. Ja mikä parasta: Vapaa mahdollisuus ulkoilla tarpeen mukaan. Aitoa hyvinvointia koiralle!

Koirataloa voi tuunata vastaamaan omia mieltymyksiä. Koska osa muutoksista on maksullisia, kannattaa pyytää tarjous alla olevan napin kautta.

Koiratalon ulkopuolelle sijoitettava tuulikaappi säästää tilaa sisäpuolella.

Tuulikaappi säästää lämmityskustannuksia ja estää viiman

Koirataloihin on saatavana myös tuulikaappi. Se voidaan asentaa:

  • sisäpuolelle (huom! vie tilaa)
  • ulkopuolelle

Pohjakuvat VuhVuh6 ja VuhVuh8

Näiden kahden koiratalon ison ero on koirahuoneen koossa. VuhVuh6-koiratalossa tilaa on 4 neliötä. VuhVuh8-koiratalossa koirahuone on 6 neliön kokoinen. Koirahuoneen kaveriksi suosittelemme tekemään ison ulkotarhan rakennuksen ulkopuolelle. Pulpettikatto rakenteena mahdollistaa myös koiratarhan kattamisen joko osittain tai kokonaan.

Mistä sitten tiedät, minkä kokoinen koirahuone on tarpeellinen? Se on käytännössä riippuvainen siitä, millaisia koiria koiratalossa asuu ja montako niitä on. Koiratalon perustoimitus-sivulta löydät taulukon, missä on suositukset tämän asian suhteen.

VuhVuh6 ja VuhVuh8-koiratalot suhteessa toisiinsa nähden. Tarvittaessa esim. väliseinän paikkaa voidaan siirtää. Kuvan saa napauttamalla suuremmaksi.

Tähän koirataloon laitettiin muovimatto lattiaan. Se on kestävä ja pestävä vaihtoehto. Samaa mattoa käytetään mm. julkisissa tiloissa. Mikäli häkkielementin ruskea väri ei miellytä, onnistuu sisustaminen kivasti esim. muovikalvolla, joita löytyy edullisesti joka makuun.

Mikäli tuulikaappi sijoitetaan ulos, jää koirahuoneelle tilaa kivat 4 neliötä. Säännöllinen muoto tekee myös sisustamisesta helpompaa.

Tuulikaappi toimii myös koirankoppina. Koiran kulku sisälle voidaan estää sisäpuolella olevan luukun avulla.

Perustoimitus

Kaikissa peruskoirataloissa toistuvat samat pinnat ja materiaalit. Siihen ei kuitenkaan ole pakko tyytyä - paljon voi rakennusta myös tuunata vastaamaan omia tarpeita. Linkin takaa löydät sen, mitä alla ilmoitettu perushinta pitää sisällään ilman mitään lisämaksuja.

Tarjouslommakkeelta näet, mitä kaikkea rakennukseen voi muokata. Osa muutoksista onnistuu perushinnan sisällä, osa on maksullisia. Mikäli jätät tarjouspyynnön, voimme laskea juuri sinulle muokatun koiratalon hinnan.

Hinnasto

Hinnat sisältävat:

  • Koiratalon kokonaisena rakennuksena (ks. perustoimitus)
  • Rahtikustannukset Suomessa.
  • Nostokustannukset kotipihassa.
  • Arvonlisäveroa 24%.

Hinnat:

  • VuhVuh6 -koiratalo sisäpuolen tuulikaapilla 6500 EUR.
  • VuhVuh6 -koiratalo ulkopuolen tuulikaapilla 6790 EUR.
  • VuhVuh8 -koiratalo sisäpuolen tuulikaapilla 7800 EUR.
  • VuhVuh8 -koiratalo ulkopuolen tuulikaapilla 8000 EUR.
Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi