VuhVuh6 -koiratalo

HINTA 8200 EUR (sis.alv24%)
+ rahti- ja nostokustannus 0 EUR

Näppärä koiratalo, joka haastaa perinteisen koirankopin. Rakennus on kunnolla lämpöeristetty. Myös ikkunat ja ovet on rakennukseen valittu siten, että perinteisellä patterilla rakennus säilyy mukavasti huoneenlämpöisenä.

Kesäaikaan kivan lisän tuo avattavat ikkunat. Talvella vinyylikarmi-ikkuna toimii moitteetta, koska puukarmin turpoaminen ei ole ongelmana.

Koiratalo sopii mainiosti "omaksi kämpäksi" kotikoiralle, jonka pitää olla työpäivän ajan kotona. Koiratalon yhteyteen voi näppärästi rakentaa ison ulkoilutarhan. Näin koiralla on oma lämmin huone - vaikkapa sen lempisohvalla ja mukavalla matolla varustettuna. Ja mikä parasta: Vapaa mahdollisuus ulkoilla tarpeen mukaan. Aitoa hyvinvointia koiralle!


Vaikka rakennuksen nimi on koiratalo, sopii se hyvin myös kissoille!

Koiratalon ulkopuolelle sijoitettava tuulikaappi säästää tilaa sisäpuolella. Eteinen toimii samalla perinteisempänä koirankoppina pihaa vahtivalla Mustilla.

Kätevä arjessa

- Koiralle rajoitettua vapautta valita

Perusmallin VuhVuh6 sisältää koirahuoneen ja hoitotilan. Välissä on tukeva, Hirnu Oy:n oma koirakalteri, joka ei nitku eikä notku. Hoitotilassa säilyy mukavasti koiran mm. koiran ruoat.

VuhVuh6 -koiratalossa on koiralle oma huone ja lisäksi pieni eteinen. Eteisessä säilyttää mukavasti vaikkapa koiran ruokia tai muita tarpeellisia tarvikkeita lähellä omaa lemmikkiä.

Koirahuoneen ja eteisen välissä on tukeva 2 metriä korkea kalteri- tai häkkielementti oman valinnan mukaan. Elementin alaosa on vaneria, yläosa sinkittyä terästä. Oven sulkee tukeva kiväärilukko.

Koiralle rakennetaan oma ovi, mistä se voi ulkoilla vapaasti. Ovi on suljettavissa siten, että koiran kulkemista voidaan rajoittaa.

Koiratalon voi valita:

  • Sisäpuolen tuulikaapilla.
  • Ulkopuolelle asettuvalla tuulikaapilla.
  • Ilman tuulikaappia.
  • Ilman koiran omaa ulko-ovea.
  • Pulpetti- tai harjakattoisena.

Koiratalon lattiassa on kulutusta kestävä vinyylimatto. Valittavana on beige- taikka harmaa väri.

Koiran oviluukku valitaan koiran mukaisesti. Saatavana luukkuihin on kokoja S - XL.

Valitse joko pulpetti- tai harjakatto

- Ovien, ikkunoiden sekä koiran uloskäynnin paikkaa voidaan siirtää siten , että rakennus on omalle tontille sopiva.

VuhVuh6 pulpettikattoisena mallina, etukopilla.

VuhVuh6 harjakattoisena mallina, etukopilla.

VuhVuh6 koiratalo ilman etukoppia. Saatavana niin pulpetti- kuin harjakatolla.

Meidän koiralle sopiva koiratalo?

- Napsauta alla olevaa kuvaa ja tutustu koiratalon perustoimitussisältöön!

Sivulta löydät myös taulukon sopivan koiratalon valinnasta. Sopivaan kokoon vaikuttaa mm. koiran koko ja majoittuvien koirien määrä.

Kuvaa napsauttamalla voit myös laittaa sähköpostia asiakaspalveluumme.