Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ikkunakalterit hevostalliin

- neljä eri perusmallia

Irrotettava ikkunakalteri omalla kehyksellä. Hinta 190 EUR/kpl.

Ikkunakalterit hevostalliin on saatavana joko irrotettavalla- tai kiinteällä kalterilla. Omalla kehyksellä oleva ikkunakalteri on helppo tarvittaessa poistaa esim. tallin siivouksen yhteydessä. Kiinteä ikkunakalteri on toki myös irrotettavissa, mutta hommaan tarvitaan akkuporakone.

Toimitusaika kaltereilla on 5-6 viikkoa. Mikäli asialla on kiire, kannattaa sen hetken tilannetta tiedustella vaikka soittamalla. Jotain malleja voi myös löytyä varastosta.

Kaikissa ikkunakaltereissa on pienojen väli noin 8 cm.

Kalterit on saatavana myös omilla mitoilla. Mallien yhteydessä on tavallisin, 90cm leveä ja 70cm korkea kalteri hintatietoineen. Huomioithan, että mittatilauksena tehtävien kaltereiden hinta lasketaan tapauskohtaisesti. Kalterin hintaan vaikuttaa mm. koko ja kappalemäärä.

Rahti- ja pakkauskulu on 60 EUR/lähetys. Se lisätään kaltereiden loppulaskuun. Mikäli ikkunakalterit toimitetaan muun tallikalustetilauksen mukana, ei näiden osalta erillistä rahtia peritä.

Tilaaminen ja tiedustelun asiakaspalvelun kautta.

Remonttiratkaisu

Tämä ikkunakalteri sopii hyvin paikkoihin, missä ei olla ihan varmoja rakennuksen rungon sijainnista. Tällainen tilanne voi olla esim. vanhojen navetoiden muuttamisessa hevostalleiksi.

Kalterissa on pitkät "hännät", jolloin rungon paikkaa voidaan hieman hakea. Ylimääräinen "häntä" voidaan tarvittaessa katkaista (esim. rautasaha, rälläkkä), kun varsinainen tarvittava kiinnityspaikka selviää.

Hinta 150 EUR/kpl.

Näppärä ikkunakalteri paikkoihin, missä joudutaan sopivaa kiinnityspaikkaa hieman hakemaan.

Ikkunakalteri ja siistit reunat samassa paketissa

Tämä ikkunakalteri on suunniteltu siten, että siinä tulee samalla kehykset myös ikkunalle. Huomaa, että tämä sopii yhteen vain sellaisten ikkunoiden kanssa, jota ei ole tarkoitus avata.

Kalteri itsessään asettuu yhtenäiseksi seinäpintaan nähden. Kiinnitys neljällä pultilla.

Hinta 160 EUR/kpl

Kuvateksti

Tämä kalteri siistii samalla myös ikkunan puitteet.

Peruskalteri

Tukeva peruskalteri, joka kiinnitetään suoraan seinään.

Hinta 150 EUR/kpl

Peruskalteri, joka hoitaa hommansa. Kiinnitys suoraan seinään.