Torppa-huussi valmisrakennuksena, mökkipihaan toimitettuna

Hinta 2950 eur (sis. alv24%) Rahti 0€

Näppärä ja tilava perushuussi, mihin mahtuu mikä tahansa markkinoilla oleva biokäymälä. Myynnissä myös DIY-versiona verkkokaupan puolella.

Toimiva ja reilunkokoinen huussirakennus kotipihaan toimitettuna. Tarvitset lisäksi vain biohuussin (ei toimituksessa mukana) ja rakennus on valmis käyttöön. Mikäli valitsemasi biohuussi on sellainen, mihin tarvitaan lattiaan reikä - se voidaan meillä tehdä valmiiksi ilman lisäkustannuksia.

Mitat

Pohjan mitat.

Ulkopuolen korkeudet. Sisäpuolella takaisenän matalin on 195cm.

Toimitusaika

  • 3-4 viikkoa tilauksesta.
  • Toimitus valmiina rakennuksena. Perustuskivet tulee tilaajalla olla valmiiksi aseteltuna. Ohje annetaan ennen toimitusta.
  • Hinta sisältää rahti- ja nostokustannukset rakennuspaikalla.
  • Kuvan pieni terassi 145 x 60cm sisältyy hintaan erillisenä "portaana", joka on mahdollista pitää irti tai kiinnittää rakennuksen runkoon ihan oman maun mukaan.
  • Rekan tulee päästä max 25 metrin päähän sijoituspaikasta. Rakennus voidaan nostaa myös toisen rakennuksen yli. Mainitse tämä tarve tilausvaiheessa.

Tilaustyönä jotain muuta?

Rakennamme myös tilaustuotteet omien mieltymysten mukaisesti.

Asiakkaan toiveiden mukaan toteutettu "maitolaituri-huussi". Hinta 3200 eur (alv24%) Rahti 0€. Tämä on erikseen tilattava tilaustuote.

Tekisinkö osin itse?

Huussirakennus löytyy verkkokaupastamme DIY-versiona. Toimitus on edelleen kokonaisena rakennuksena, mutta ns. puolivalmiina. Tästä voi kokemattomampikin rakentaja jatkaa projektia itsenäisesti.

DIY-rakennukset löytyvät täältä linkistä.

DIY-huussi tomitetaan kokonaisena rakennuksena. Tarkista toimitussisältö verkkokaupasta.