Duo- ja Hirnu-valmistallit

- Maailman helpoin hevostalliprojekti!

Hirnu Oy:n valmiit hevostallit on suunniteltu siten, että ne ovat toimivia tiloja käytännössä. Tilojen ja mittojen (esim. ovet, ikkunat) suhteen on huomioitu, että ne täyttävät myös hevosalan yrittäjille asetetut tiukemmat edellytykset hevostalleista.

Lähtökohtana suunnittelussa on hevosen hyvinvointi ja turvallisuus, sekä käytännön hoitotoimenpiteiden toteuttaminen arjessa.

Kuvan alta alkaa valmiiden hevostallien mallisto. Pohjakuvia napauttamalla pääset tutustumaan valokuviin ja hintoihin.

Tuttu ja turvallinen Hirnu

  • Turvallinen vaihtoehto myös kokemattomalle rakentajalle. Me rakennamme. Me osaamme rakentaa. Sinä voit keskittyä valitsemaan mieleisen värin talliisi.
  • Budjetti pitää. Tallirakennus maksaa tasan sen verran, mikä sopimuksessa lukee. Valmis tuote ei sisällä ikäviä yllätyksiä.
  • Aikataulu pitää. Talli on valmis toimitettavaksi silloin, kun se on sovittu toimitettavaksi. Rakennusprojekti ei veny ja pauku.
  • Viemme myös roskat pois. Kun meidän autot lähtevät pihasta, lähtevät mukaan myös roskat.
  • Meillä rakennuksen rakentajalla on kasvot. Hirnu Oy:n rakennuksia ei rakenneta liukuhihnalla, vaan yksittäiskappaleina halliolosuhteissa. Olet tervetullut seuraamaan tallisi rakentamisen vaiheita meille.
  • Neuvomme myös muissa rakennusprojektiin liittyvissä asioissa tarpeen mukaan.

Duo36-hevonen&poni -talli näyttää toimitusvalmiina tältä. Sähköasentaja kun käy paikalla ja tekee työntä, pääsevät hevoset muuttamaan uuteen kotiin. Heti.

Valmiit hevostallit, olkaa hyvä:

Duo27-valmistalli

Duo27 on tykätty perustalli kahdelle hevoselle hoitotilalla. Klikkaamalla kuvaa pääset tuotesivulle ja hinnastoon.

Duo36-valmistalli hevoselle ja ponille

Yksi tykätyimmistä "äiti ja lapsi" -mallin talleista. Talliin mahtuu niin äidin hevonen kuin lapsen poni. Klikkaa kuvaa, niin pääset tutustumaan tarkemmin.

Duo36-ponitalli kolmelle pienelle ponille

Vaikkapa shettiksille kiva pikkutalli parempaan kotiharrastamiseen. Klikkaamalla kuvaa pääset tuotesivulle ja hinnastoon.

Hirnu 40 -hevostalli

Duo36-valmistalli on vuonna 2019 saanut itselleen "isoveljen". Se on päivätetty entistäkin reilummaksi ja toimivammaksi Hirnu40-hevostalliksi. Klikkaamalla kuvaa pääset tutustumaan talliin paremmin.

Duo-valmistalli + lato
"kaikki saman katon alla"

Heinät, kuivikkeet ja muut tarpeet hevosten kanssa saman katon alle. Duo+lato mallisto löytyy meiltä kahdessa eri koossa. Kumpi on sinulle parempi? Klikkaamalla kuvaa pääset tutkimaan kuvia ja hinnastoa.

Duo-valmistalli pihaton hoitotilana?

Valmistalleja ja LAITSI-sääsuojia yhdistelemällä saa muodostettua erittäin toimivia kokonaisuuksia.


Lisäkarsinoilla juuri omanlainen talli - laajennus onnistuu myös myöhemmin!

Muokkaa ja muuntele. Vaihda värejä, toteuta toiveita.

Kannattaa kysyä!

Kysy lisää p. 040 735 9066 /Marko

Oma hevonen omassa kotipihassa. Entäpä jos sinun takapihasi näyttäisi tältä? Heppatytön unelma parhaimmillaan! Ota unelmasta kiinni ja tee siitä todellisuutta!

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi