Ruokintakatos eli paalipiilo

Myynnissä www.kirmari.fi verkkokaupassa tai soittamalla 040 736 9066.

Heinää säästäen - hiekkaa välttäen.

Nätti ja käytössä toimivaksi todettu PaaliPiilo tekee hevosten ulkoruokinnasta helpompaa. PaaliPiiloon mahtuu vaikka kokonainen pyöröpaali, joten hevosten vapaa ruokinta on helppoa. Toimiva vaihtoehto myös pihattojen yhteyteen. 

PaaliPiiloon saa tukevasti viriteltyä kiinni esim. slowfeeding- verkon, minkä avulla heinän syöntiä voi hidastaa, eikä hevonen pääse alussa purkamaan paalia omaksi huvikseen. Ja mikä parasta - hevonen ei pääse kavioilla kuopimalla tuhoamaan kallista verkkoa!

Tarhaan sijoitettava juottoautomaatti on mahdollista yhdistää PaaliPiiloon, jolloin hevonen ei pääse sitä potkimaan tai vahingoittamaan. 

Jokaisella hevosella on oikeus kunnolliseen Sääsuojaan.

PaaliPiilo on suunniteltu yhteensopivaksi Sääsuojien ja Lantalan (tulossa mallistoon 2015) kanssa. Pihapiirin rakentaminen yhtenäiseksi kokonaisuudeksi on helppoa Hirnu-tuotteiden avulla. 

Perusmalli toimitetaan huopakatolla. Kattoprofiili on joko harja- tai pulpettikatto valinnan mukaan. Saatavana myös peltikatolla lumiesteineen kaikkineen. Harjakattoiseen malliin sisältyy myös vesikourut.

Meidän Zaramama näyttää mallia siitä, että iso PaaliPiilo toimii hyvin myös hevosten sateenvarjona... onnistuu se näemmä näinkin - ja hei, rakenne on tukeva: Kestää myös hevosen!

Ajantasaiset hinnat löydät verkkokaupasta. Ilmainen toimitus!

Miksi hankkia PaaliPiilo?

1) Säästät heinää, kun hevoset eivät pääse tallaamaan paalia. Halutessasi voit käyttää lisänä slowfeeding-verkkoa.
2) Vähennät kastumisen riskiä ja näin ollen pyöröpaali säilyy pidempään hevoselle maistuvana.
3) Hevosen syömä heinä on puhdasta, eikä hiekkaa tms. pääse ruokaan.
4) Ruokailupaikka on helppo pitää siistinä.
5) Suoja tarvittaessa myös hevosen juoma-saaville. Hevonen ei pääse potkimaan ja rikkomaan saavia. 
6) Voit käyttää PaaliPiiloa kahden tarhan välissä tilanjakajana.

Hevoset purkavat pyöröpaalin nopeasti kaukaloon, mistä se on helppo syödä ilman, että kaikki heinä leviää hevosten jalkoihin tallattavaksi.

Loppuun asti käytännölliseksi suunniteltu.


PaaliPiilon lattia on suunniteltu siten, että mahdollinen tuulen mukana tuleva sadevesi ei pääse kertymään syöttökaukaloon. Sisäpinnat on filmivaneria, joten ne ovat paitsi kestävät, myös pestävät. Näin ollan suoja on helppo pitää puhtaana. 

Tarvittaessa löytyy myös peltisuojausta rakenteille, mikäli hevosellasi on taipumusta pureskella puuta heinän ohessa. 

Kätevä täyttää - joko traktorilla tai paalia pyörittämällä

PaaliPiilo toimii hyvin kahden tarhan välissäkin. Kuvassa perusmallia kapeampi malli.

Paalit saa sisälle "mökkiinsa" vierittämällä rakennuksen päädyssä olevan oven kautta tai sitten traktorin paalipihdeillä tyrkkäämällä. Kumpikin vaihtoehto onnistuu oikein hyvin.

MITAT

Suojan sisäleveys on 130 cm, joten 1noin 120cm halkaisijalla oleva pyöröpaali käy tähän malliin hyvin. Mikäli tarvitset suojan, mihin mahtuu isompi paali, ole yhteydessä asiakaspalveluumme ja tuumitaan asiaa yhdessä. 

Suojan sisäpituus on 400cm. Tällainen suoja käytännössä täyttyy yhdestä pyöröpaalista, kun hevoset pääsevät paalin levittelemään. Suojaan voi laittaa myös kaksi paalia, mutta tällöin heinää helpommin valuu kaukalon seinien yli. Yhdessä paalissa on hämmästyttävän paljon heinää!

PaaliPiilo toimii myös tarhojen välissä, jolloin täyttöovi voi olla myös tarhan ulkopuolella. Toisaalta PaaliPiilo voi tukevan oven ansiosta olla vaikka keskellä tarhaa, jolloin joku hevosista pystyy syömään siltäkin kulmalta. 
Mittoihin on mahdollista saada muutosta esim. poneille matalammat aidat tai isommalle paalille tilat. Muutokset aina vaikuttavat hintaan, joten kysy lisää asiakaspalvelusta täältä

Saatavana myös kokonaisena rakennuksena kotipihaan.

Toimitussisältö

Paketti sisältää kaiken perustuskivien päälle tulevan materiaalin.
  • seinä- ja lattiaelementit
  • kattomateriaalit tarviketoimituksena
  • kokoamisohjeet
Rakennus kootaan yksinkertaisten anturoiden tai laattojen päälle.

Puuosat on mahdollista suojata metallirangoilla, mikäli hevosilla on taipumusta puun järsimiseen.

Toimitusvalmius: Valinnan mukaan joko kokonaisena rakennuksena tai elementteinä.

Herkullista heinää omasta PaaliPiilosta!

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi