Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VuhVuh-koirankoppi

Kotiin toimitettuna hinta 1700 eur (sis.alv24%)

Pohjakuvan mitat ovat viitteelliset.

Tukeva ja turvallinen koirankoppi on jokaisen ulkona asuvan tai aikaa paljon viettävän koiran perusoikeus.

Kopissa on kaksi "huonetta", joiden välissä on kätevä magneetilla alareunastaan kiinnittyvä läppä-ovi. Eteisen ja ulkoilman erottaa läpinäkyvä liuskeovi. Koira voi valita, josko mörnöttää mökissään tai on valmiina eteisessä.

Mökkiin voi laittaa koirankoppiin suunnitellun lämmittimen (malleja on markkinoilla useampia), jollon tämä lämpöeristetty VuhVuh-koirankoppi pysyy helposti tarkoitetussa lämpötilassa.

Mökin takana on huolto-ovi ihmistä varten. Mökki on sisältä filmivaneria, joten pinnat on hyvin pestävissä. Näin ollen koppi sopii myös vieraileville asukkaille esim. koirahoitoloihin.

Koiralla on oma ikkuna, mistä pihan tapahtumia on hyvä seurata. Lämpölasielementti-ikkuna tietenkin!

Koiran "tuvan" ja eteisen välissä on magneetilla alaosastaan kiinnittyvä, tukeva ja pitävä PetSafe-läppäovi. Näin lämpötila mökissä pysyy tasaisempana.

"Tupa" sisäpuolelta. Lattialla oleva kumirouhematto on lisävaruste. Sekä "tuvan" että "eteisen" koko on 75x100cm, joten täällä mahtuu tarvittessa vaikka isäntä itsekin nukkumaan.

Suunnitteletko koirahoitolaa?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme! Leivotaan sinulle sopiva tarjous tästä tuotteesta yhdistettynä muihinkin Koiraloihin!

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi