VuhVuh-koirankoppi

Hinta 1700 eur (sis.alv24%)
Ilmainen toimitus.
Soita Markolle p. 040 7359066 ja kysy lisää!

Pohjakuvan mitat ovat viitteelliset.

Tukeva ja turvallinen koirankoppi on jokaisen ulkona asuvan tai aikaa paljon viettävän koiran perusoikeus.

Kopissa on kaksi "huonetta", joiden välissä on kätevä magneetilla alareunastaan kiinnittyvä läppä-ovi. Eteisen ja ulkoilman erottaa läpinäkyvä liuskeovi. Koira voi valita, josko mörnöttää mökissään tai on valmiina eteisessä.

Mökkiin voi laittaa koirankoppiin suunnitellun lämmittimen (malleja on markkinoilla useampia), jollon tämä lämpöeristetty VuhVuh-koirankoppi pysyy helposti tarkoitetussa lämpötilassa.

Myynnissä Kirmari-verkkokaupassa

Verkkokaupassa voimme tarjota sinulle Klarnan-laskun. Maksa koirankoppi vasta sitten, kun mökki on jo pihassa. Halutessasi voit hyödyntää myös Klarnan tarjoaman osamaksun.

Nyt ei ole kunnollisen koirankopin hankinta rahasta kiinni!

Mökin takana on huolto-ovi ihmistä varten. Mökki on sisältä filmivaneria, joten pinnat on hyvin pestävissä. Näin ollen koppi sopii myös vieraileville asukkaille esim. koirahoitoloihin.

Koiralla on oma ikkuna, mistä pihan tapahtumia on hyvä seurata. Lämpölasielementti-ikkuna tietenkin!

Koiran "tuvan" ja eteisen välissä on magneetilla alaosastaan kiinnittyvä, tukeva ja pitävä PetSafe-läppäovi. Näin lämpötila mökissä pysyy tasaisempana.

"Tupa" sisäpuolelta. Lattialla oleva kumirouhematto on lisävaruste. Sekä "tuvan" että "eteisen" koko on 75x100cm, joten täällä mahtuu tarvittessa vaikka isäntä itsekin nukkumaan.

Suunnitteletko koirahoitolaa?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme! Leivotaan sinulle sopiva tarjous tästä tuotteesta yhdistettynä muihinkin Koiraloihin!

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi