VuhVuh-koirankoppi

Kotiin toimitettuna hinta 1700 eur (sis.alv24%)

Tukeva ja turvallinen koirankoppi on jokaisen ulkona asuvalle tai aikaa paljon viettävän koiran perusoikeus.

Hirnu Oy:n VuhVuh-koirankopissa on kaksi "huonetta", joiden välissä on kätevä magneetilla alareunastaan kiinnittyvä läppä-ovi. Eteisen ja ulkoilman erottaa läpinäkyvä liuskeovi. Koira voi valita, josko mörnöttää mökissään tai on valmiina eteisessä.

Mökkiin voi laittaa koirankoppiin suunnitellun lämmittimen (malleja on markkinoilla useampia), jollon tämä lämpöeristetty VuhVuh-koirankoppi pysyy helposti tarkoitetussa lämpötilassa.

Pyydä samalla tarjous lisäpalveluista, kuten maalauksesta, perustuksen tekemisestä ja monesta muusta asiasta!

Pohjakuva

Koirankoppi on aina koirankoppi. Ulkokoiralle suosittelemme harkitsemaan myös isompaa ja kodinomaisempaa VuhVuh-6-koirataloa. Kuvan saa suurennettua napauttamalla.

Mökin takana on huolto-ovi ihmistä varten. Mökki on sisältä filmivaneria, joten pinnat on hyvin pestävissä. Näin ollen koppi sopii myös vieraileville asukkaille esim. koirahoitoloihin.

Koiralla on oma ikkuna, mistä pihan tapahtumia on hyvä seurata. Lämpölasielementti-ikkuna tietenkin!

Koiran "tuvan" ja eteisen välissä on magneetilla alaosastaan kiinnittyvä, tukeva ja pitävä PetSafe-läppäovi. Näin lämpötila mökissä pysyy tasaisempana.

"Tupa" sisäpuolelta. Lattialla oleva kumirouhematto on lisävaruste. Sekä "tuvan" että "eteisen" koko on 75x100cm, joten täällä mahtuu tarvittessa vaikka isäntä itsekin nukkumaan.

Suunnitteletko koirahoitolaa?

Ole yhteydessä asiakaspalveluumme! Leivotaan sinulle sopiva tarjous tästä tuotteesta yhdistettynä muihinkin Koiraloihin!

Kiinnostaako koiratalon rakenne?

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi