VuhVuh-Koiratalot

Kaikki koirankopista rivitaloon - meiltä!

Onko koirasi aloittanut uuden sisustusharrastuksen perheen ollessa poissa kotoa? Keräätkö sohvasi jämät pieninä paloina roskapussiin työpäivän päätteeksi? Miten olisi koiralle oma talo siksi aikaa, kun perhe on töissä?

Koiralossa koiralla on oma huone, jonka voi sisustaa kodin- taikka koiranomaisesti. Kestävät ja pestävät pinnat on tehty koiramaista elämää ajatellen. Omasta ovestaan koira pääsee käymään ulkona ulkoiluhäkissä tarpeillaan - ja palaamaan taas tuulikaapin kautta lämpimään omaan taloonsa.

Koiratalo voidaan rakentaa monessa koossa aina koiran koon ja tarpeiden mukaisesti. Isoihin koirataloihin voi vuokrata tilat myös naapurin koiralle tai perustaa vaikka koirahoitolan.

Parasta on se, että koiratalon voi muutossa ottaa rekan kyytiin ja viedä uuteen kotiin. Jos harrastus päättyy, voi koiratalon myydä edelleen.

Koiratalojen mallit, hinnat ja valokuvat tuotesivuilla. NAPSAUTTAMALLA POHJAKUVIA pääset tuotesivulle.

Tervetuloa tutustumaan!

VuhVuh-koirankoppi

Perinteinen koirankoppi muutamilla koiran mukavauutta lisäävillä elementeillä varustettuna. Napsauttamalla kuvaa pääset tuotesivulle.

VuhVuh6 ja VuhVuh8

Näppärä pieni koiratalo - haastaa perinteisen koirankopin mennen tullen! Napsauttamalla kuvaa pääset tuotesivulle.

VuhVuh10

Kahden koiran oma koiratalo. Sopii hyvin myös kasvattajalle. Kuvaa napsauttamalla pääset tuotesivulle.

VuhVuh-Jätti

Pienelle koirahoitolalle lähtökohtaa - tai vaikka trimmaajalle työtilat ja odotuskopit asiakkaille? Klikkaa kuvan kautta tutustumaan paremmin.

VuhVuh-Jumbo I ja II

Jumbo-koirataloilla rakennat vähitellen ja hallitusti koira- ja kissahoitolan. Oma talo koirille, toinen kissoille. Yksi talo, missä on toimistotilat ja mahdollisesti trimmauspalvelut tai oma pieni eläintarvikekauppa asiakkaille?

VuhVuh-Jumbo on helppo tapa toteuttaa unelma omasta eläinhoitolasta!

VuhVuhJumbo 1

VuhVuhJumbo 1 sisältää neljä koirahuonetta ja toimisto- tai varastotilat. Kuvaa napauttamalla pääset tutustumaan tähän malliin tarkemmin.

VuhVuhJumbo 2

VuhVuhJumbo 2 -malli sisältää viisi koirahuonetta, eikä mitään ylimääräistä. Suosittu malli mm. eläinhoitoloiden lisätilana. Kuvaa napauttamalla pääset tutustumaan malliin tarkemmin.

OmaKoirala -mallisto

Suunnittele juuri sellainen koiratalo, kuin Sinä tarvitset. Napsauta alla olevaa kuvaa ja siirry pohtimaan, millainen sisustus sinun koirataloosi tulee.

VuhVuh-koiratalot ovat saaneet marraskuussa 2018 omat VuhVuh-koirakalterit.

VuhVuhPro-koirahotelli yritysten tarpeisiin

Maltillinen tapa pistää pystyyn koirahotelli. Tutustu VuhVuhPro-mallistoon. Kuvaa napauttamalla oikealle sivulle.

Lue lisää VuhVuh-koiratalojen rakenteesta!

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi