Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VuhVuh-Koiratalot

Kaikki koirankopista rivitaloon - meiltä!

Onko koirasi aloittanut uuden sisustusharrastuksen perheen ollessa poissa kotoa? Keräätkö sohvasi jämät pieninä paloina roskapussiin työpäivän päätteeksi? Miten olisi koiralle oma talo siksi aikaa, kun perhe on töissä?

Koiralossa koiralla on oma huone, jonka voi sisustaa kodin- taikka koiranomaisesti. Kestävät ja pestävät pinnat on tehty koiramaista elämää ajatellen. Omasta ovestaan koira pääsee käymään ulkona ulkoiluhäkissä tarpeillaan - ja palaamaan taas tuulikaapin kautta lämpimään omaan taloonsa.

Koiratalo voidaan rakentaa monessa koossa aina koiran koon ja tarpeiden mukaisesti. Isoihin koirataloihin voi vuokrata tilat myös naapurin koiralle tai perustaa vaikka koirahoitolan.

Parasta on se, että koiratalon voi muutossa ottaa rekan kyytiin ja viedä uuteen kotiin. Jos harrastus päättyy, voi koiratalon myydä edelleen.

Koiratalojen mallit, hinnat ja valokuvat tuotesivuilla.

Tervetuloa tutustumaan!

VuhVuh-koirankoppi

Koirankoppi ulkokoiralle. Pieni huone ja eteinen. Oma ikkuna ja kaikkea pientä.


VuhVuh6

Yhdelle tai kahdelle yhdessä viihtyvälle koiralle sopiva koiratalo. Koiran oma huone (4m2) + pieni hoito/varastotila.

VuhVuh10

Koiratalo kahdella koirahuoneella - välissä hoitotila.

Harrasta vaikka pientä yritystoimintaa ottamalla viikonloppuhoitoon koiria.

VuhVuh-Jätti

Neljälle koiralle hyvät tilat. Tämä on kasvattajien ja koirakouluttajien tykkäämä malli.

VuhVuh-Jumbo I ja II

Kunnon hoito/varastotiloissa mahtuu pitämään mm. pakastinta koirien ruokia varten.

Toimiva ja tyylikäs ratkaisu yritystoimintaa ajattelevalle.

Koiralan ominaisuudet on mietitty koiraa ajatellen

Kaikki koiralat on lämpöeristettyjä rakennuksia. Lämpöeristeenä on lasivilla, lisäksi tuulensuojakangas, rakennusmuovi ja tarvittavat pintamateriaalit niin ulko- kuin sisäpuolellekin. 

Lämpöeristeenä on mahdollista saada myös ekovilla - kysy lisää asiakaspalvelusta. Jonkin verran tulee lisäkustannuksia materiaalin hinnan takia. 

Sisäpuolen lattia on saumoistaan tiivistettyä filmivaneria, jossa on liukueste. Näin tassut pitävät hyvin. Tarvittaessa on ostettavissa myös erilliset kumimatot, jotka on siirrettävissä ja pestävissä. Sama rakenne toimii meillä hyvin hevostalleissakin, joten pissat ja muut nesteet eivät ole ongelma - mikäli vahinkoja pääsee sattumaan. 

Lattia on rossipohjalla. Tarvittaessa koirala on siirrettävissä muuttokuorman myötä uuteen kotiin. 

Seinien alaosat 75 cm korkeuteen on filmivaneria, joka on helppo pitää puhtaana, eikä ihan vähällä raapimisella siihen saa jälkiä aikaan. Pakko ei ole tyytyä tummanruskeaan väriin, vaan värivaihtoehtoja löytyy pienellä lisäinvestoinnilla runsaasti.

Seinien yläosat ovat puuvalmista panelia, kuin myös katto. Nämä suositellaan käsiteltäväksi puubalsamilla tai vaikka valkolakalla. Tämä tekee pinnoista helposti puhdistettavat. 

Häkkielementit ovat koiraloissa sinkittyjä, tukevia ja käyttöönsä sopivia. Tarvittaessa voidaan teetättää juuri asiakkaan tarpeisiin sopivat elementit. 

Häkkien väliseinät saa valinnan mukaan häkkielementillä, häkkielementillä ja ovella tai kiinteällä seinällä. Valittu seinä ei vaikuta hintaan. 

Koiralan koirahuoneista rakennetaan ilman lisäkustannuksia koirille vapaat kulkureitit ulos. Koiraluukku on suojattu tuulikaapilla, jonka päällä koira pääsee katselemaan ulos omasta ikkunastaan. 

Koiraloissa on avattavat lämpölasi-ikkunat. Mikäli koirilla on tuulikaapit, ne pääsevät myös katselemaan ulos. Tarvittaessa ikkunat voidaan myös sijoittaa niin alas, että koira voi vahtia pihapiirin myös sisätiloista ilman tuulikaappiakin. 

Jokaisessa koirahuoneessa on oma ikkuna. Pidämme äärimmäisen tärkeänä, että koiratalo on valoisa ja ilmava tila, missä koiralla on hyvä olla. 

Ilmanvaihto koiraloissa on painovoimainen. Isompiin koiraloihin voidaan tarvittaessa rakentaa varaus huippuimurille. 

Sähköistys on koiraloissa "puolivalmiina". Sähköputkitus rakennetaan seinien sisään, kuten omakotitalossa konsanaan. Näin sähköt eivät turhaan ole eläinten ulottuvilla. 

Sähköputkitukseen on rakennusvaiheessa laitettu sähköjohdot valmiiksi. Käytännössä valaisimet, katkaisimet ja vikavirtasuoja puuttuu - tämän asian korjaa sähkömies, jonka on joka tapauksessa käytävä paikanpäällä kytkemässä koirala sähköverkkoon. 

VuhVuh-koiratalot ovat saaneet marraskuussa 2018 omat VuhVuh-koirakalterit.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi