KotKot-kotikanalat

Kanalaprojekti on mukana koko perheen yhteinen juttu. Kanat ovat hauskoja ja opettavaisia, koko perheen lemmikkejä. Kana ei tarvitse luksusta viihtyäkseen, mutta asialliset tilat kylläkin.

KotKot-mallistolla pääsee helposti ja vaivattomasti kanaharrastuksen alkuun. Näppärä kotikanala sopii hyvin myös kaupunkiympäristöön.

Hirnu Oy:n rakennuksissa huomioidaan jo rakennusvaiheessa se, että rakennus saatetaan haluta myöhemmin siirtää. Näin ollen KotKot-kotikanala on mahdollista ottaa muutossa mukaan taikka myydä eteenpäin, mikäli harrastus syystä taikka toisesta loppuu.

NAPSAUTTAMALLA KUVIA pääset tutustumaan eri malleihin ja näen mm. hintatiedot.

KotKot6-valmiskanala
- kaupunkikanaloiden suosikki!

KotKot6-Kotikanala. Pohjakuvat, hinnat ja muut yksityiskohdat saat esille kuvaa klikkaamalla.

KotKot8-valmiskanala
- enemmän tilaa yhdelle parvelle!

KotKot8 on edellisen isoveli ja tykätty kaupunkikanala. Klikkaamalla kuvaa löydät pohjakuvat, hinnat ja muut tärkeät tiedot.

KotKot10 -valmiskalana
- kotikanala eri pohjavaihtoehdoilla

KotKOt10 on pienimuotoista kasvatustoimintaa harrastavien suosikki. Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan pohjakuviin, hintoihin ja näet lisäkuvia.

KotKot-kesäkalana
- vie kanat mukanasi vaikka mökille!

Kesäkanalan ei tarvitse olla tuulen mukaan lähtevä koppi, vaan se voi olla myös asiallinen rakennus. Tutki ja ihastu KotKot-kesäkanalaan kuvaa klikkaamalla.

Kaikki kanalat samassa kuvassa

Kuvassa on kaikki Hirnu Oy:n KotKot-kotikanaloiden pohjakuvat. Saat kuvan isommaksi klikkaamalla sitä. Voit myös tilata vastaavan PDF-tiedoston sähköpostiisi. Linkki lomakkeeseen on alla.

Usein kysytyt kysymyksen kotikanaloista

Kuvaa klikkaamalla pääset tutustumaan usein kysyttyihin kysymyksiin kanaloista.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi