KotKot-kotikanalat

Kanalaprojekti on mukana koko perheen yhteinen juttu. Kanat ovat hauskoja ja opettavaisia lemmikeitä. Ne kuitenkin tarvitsevat asialliset, kunnolliset tilat, jotka vastaavat niiden tarpeita.

KotKot-mallistolla pääsee helposti ja vaivattomasti kanaharrastuksen alkuun. Mikäli syystä taikka toisesta joudut muuttamaan, lähtee kanala kätevästi muuttokuorman mukana uuteen kotiin. Jos harrastus päättyy - joskus niinkin voi käydä, niin tämän kätevän kanalan voi myydä eteenpäin.

Kanalat on tukevaa ja toimivaa tekoa. Myönnämme niille vuoden takuun toimituspäivämäärästä eteenpäin.

Kanalan mukana saat piirustukset mahdollisten rakennuslupien tms. hankkimista varten (ei kuitenkaan asema- tai rakennepiirroksia).

Ankka on hurmaava paitsi sarjakuvana, myös lintuna. Vesilintu kun on, se myös sotkee ja läträä vedellä. Mutta hurmaava - sitä se kyllä osaa olla!

Kaksi perusvaihtoehtoa

Kanalan voi tilata kokonaisena rakennuksena, jolloin se nostetaan sinun itse tekemällesi perustukselle. Tilaaminen on helpointa asiakaspalvelun kautta joko sähköpostilla tai soittamalla.

Jos rakennustaitoa, intoa ja aikaa riittää, niin kanalan saa myös elementtipakettina.

a) Lattia, seinät ja kattopalkit - pakettina, jolloin itsellesi jää aika lailla puuhattavaa, ennen kuin rakennus on valmis. Toisaalta - siitä saat vielä tehtyä juuri sellaisen, kuin haluat.

b) All Inclusive -toimitus -pakettina, missä on rakennuskemikaaleja lukuunottamatta kaikki tarvittava materiaali. Joten paketti perustuksen vierelle ja ei kun rakentamaan!

Elementtipaketit voi tilata verkkokaupan kautta, jolloin alle 5000 euron ostoihin voimme tarjota myös osamaksun. Vaikka tilaus on tehty verkkokaupassa, olemme tilaajaan joka tapauksessa yhteydessä tilauksen yksityiskohtien suhteen. Vaikka tilaan elementtipaketin, voit silti valita mm. ikkunoiden ja ovien paikat.

Meillä ei tehdä näitä linjastolla, joten muutokset ja yksilöinnit saman hinnan sisällä ovat aika pitkälle mahdollisia. Ole reippaasti yhteydessä asiakaspalveluun, niin kanala-projekti lähtee siitä rullaamaan!

Kanalan yhteyteen voi rakentaa isommankin kanatarhan.

KotKot-City on kesäkanojen pitäjän vaihtoehto.

Siirtyy kokonaisena rakennuksena uuteen paikkaan.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi