Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Enkku-ovi

- hevoselle, joka tykkää katsella tallipihalle

Enkkuovi ulkopuolelta.

Enkkuovi on tyypillinen ovivaihtoehto Euroopassa, missä lämpötilat ovat leudompia, kuin meillä. Myös Suomessa tämä ovivaihtoehto on saanut jalansijaa, vaikkakin se on varsin kylmä ankarimpaan talviaikaan.

Enkku-ovi on suosittu lisävaruste Hirnun valmistalleissa ns. kakkosovena. Kesäaikaan hevonen pääsee tarkkailemaan tallipihaa tallistaan ja mahdollisesti tallia voi käyttää myös pihattomaisena rakennuksena.

Lukitus

Oven ulkopuolella on kahva, joka lukitsee oven sekä alhaalta että ylhäältä.

Sisäpuolelta oven saa auki avaamalla yläluukun ja kurottelemalla kahvan auki. Hevonen ei kahvaa saa itse auki, sillä siinä on "peukaloa vaativa" lukitusmekanismi, joka estää kahvan painamisen.

Yläovi on avattavissa ainoastaan sisäpuolelta. Hevonen ei itse saa yläovea auki.

Enkkuovi sisäpuolelta.

Oven karmit ja täytemateriaali

Enkkuovi asennetaan rakennuksen seinän ulkopintaan. Asennus tapahtuu tukevilla täkkipulteilla. Oven karmissa on laipat, joten asennus on yksinkertaista.

Oven alaosassa on kumilaaha. Ovessa itsessään ei ole tiivisteitä taikka eristeitä, joten talviaikaan se on kylmä. Suosittelemme laittamaan talviaikaan karsinan puolelle pihattoliuskoista oven.

Ovi on tilattavissa joko täytemateriaaleilla tai ilman. Täytemateriaali on mahdollista myöhemmässä vaiheessakin vaihtaa esim. talliremontin yhteydessä.

Hinnast0 2020

Ajantasaiset hinnat tallikalusteille ja lisävarusteille löydät verkkokaupastamme. Sen kautta myös tilaaminen tai kustannusten laskeminen on yksinkertaista.

Mittatilauskalusteissa kannattaa kääntyä asiakaspalvelumme puoleen.

TILAAMINEN JA RAHTI

Ovien hinnat sisältävät rahtikustannukset kotimaassa. Mikäli tilaat isomman, yli 6 kpl erän kerralla, kannattaa pyytää erillinen tarjous sähköpostin välityksellä.

Tilaamisen yhteydessä laskutetaan hinnasta 50%. Kun ovet ovat valmiina toimitettavaksi, laskutetaan loput kauppasummasta sekä rahti. Toimitus annetaan kuljetusliikkeen mukaan vasta sitten, kun ovet on kokonaisuudessaan maksettu.

Toimitusaika on 5-6 viikkoa tilausjonosta riippuen.