Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Enkku-ovi

- hevoselle, joka tykkää katsella tallipihalle

Enkkuovi on tyypillinen ovivaihtoehto Euroopassa, missä lämpötilat ovat leudompia, kuin meillä. Myös Suomessa tämä ovivaihtoehto on saanut jalansijaa, vaikkakin se on varsin kylmä ankarimpaan talviaikaan.

Enkku-ovi on suosittu lisävaruste Hirnun valmistalleissa ns. kakkosovena. Kesäaikaan hevonen pääsee tarkkailemaan tallipihaa tallistaan ja mahdollisesti tallia voi käyttää myös pihattomaisena rakennuksena.

Lukitus

Oven ulkopuolella on kahva, joka lukitsee oven sekä alhaalta että ylhäältä.

Sisäpuolelta oven saa auki avaamalla yläluukun ja kurottelemalla kahvan auki. Hevonen ei kahvaa saa itse auki, sillä siinä on "peukaloa vaativa" lukitusmekanismi, joka estää kahvan painamisen.

Yläovi on avattavissa ainoastaan sisäpuolelta. Hevonen ei itse saa yläovea auki.

Oven karmit ja täytemateriaali

Enkkuovi asennetaan rakennuksen seinän ulkopintaan. Asennus tapahtuu tukevilla täkkipulteilla. Oven karmissa on laipat, joten asennus on yksinkertaista.

Oven alaosassa on kumilaaha. Ovessa itsessään ei ole tiivisteitä taikka eristeitä, joten talviaikaan se on kylmä. Suosittelemme laittamaan talviaikaan karsinan puolelle pihattoliuskoista oven.

Ovi on tilattavissa joko täytemateriaaleilla tai ilman. Täytemateriaali on mahdollista myöhemmässä vaiheessakin vaihtaa esim. talliremontin yhteydessä.

Hinnast0

Enkku-ovi hevoselle, vain metalliosat

  • Kulkuaukko 120 leveä, 220 korkea.
  • Pelkät metalliosat, ei täytemateriaalia.
  • Alaosa 140cm, yläosa 80cm korkea, ponimitoilla alaosa 120cm ja yläosa 120cm korkea.
  • Hinta sisältää toimituskulut kotimaassa.
  • HINTA 990 EUR (sis. alv24%)

Enkku-ovi, täydellinen toimitus

  • Edellisten lisäksi täytemateriaalina lankku + filmivaneri (Huomaa, että ovi ei ole lämpöeristetty. Suosittelemme talviaikaan tämän kaveriksi esim. liuskeovea.)
  • Hinata sisältää toimituskulut kotimaassa.
  • HINTA 1200 EUR (sis.alv24%)

TILAAMINEN JA RAHTI

Ovien hinnat sisältävät rahtikustannukset kotimaassa. Mikäli tilaat isomman, yli 6 kpl erän kerralla, kannattaa pyytää erillinen tarjous sähköpostin välityksellä.

Tilaamisen yhteydessä laskutetaan hinnasta 50%. Kun ovet ovat valmiina toimitettavaksi, laskutetaan loput kauppasummasta sekä rahti. Toimitus annetaan kuljetusliikkeen mukaan vasta sitten, kun ovet on kokonaisuudessaan maksettu.

Toimitusaika on 5-6 viikkoa tilausjonosta riippuen.