Meillekin lämmin ja mukava talvikoti!

Täysvalmis
KotKot6-kotikanala kokonaisena kotipihaan

HINTA 6500 eur toimitettuna kotiin

Olemme suunnitelleet kanaharrastajan tarpeita vastaamaan kotikanalan, missä mahtuu mukavasti elelemään muutama kotitarve-kana. KotKot6 on pieni ja käytännöllinen kanala 2-8 kanalle. 

Hirnu Oy:n kotikanaloissa yhdistyvät laadukkaat materiaalit, kana- ja hoitajaystävälliset tilaratkaisut ja toimivuus. Tuotteemme on suunniteltu kokemuksen myötä hankitun tiedon perusteella toimivaksi ratkaisuksi. Siksi KotKot-kanala on helppo ja turvallinen vaihtoehto päästä kanaharrastuksen pariin.

Tutustu myös usein kysyttyihin kysymyksiin kotikanaloista TÄSTÄ 

Kanalan rakenne-infoa löydät TÄSTÄ linkistä.

Toimitettuna kotiin! + 0 eur

  • Toimitukset ainoastaan Manner-Suomen alueelle. Tarvittaessa voidaan toki jättää rantaan, mistä asiakas hoitaa jatkukuljetuksen.
  • Toimitus tapahtuu autolla, jossa ei ole nostolaitteita. Tilaajan tulee hankkia tarvittava nostokalusto paikanpäälle omalla kustannuksellaan.

Elementteinä?

Mikäli vasara pysyy kädessä ja olet rakentanut muutakin, kuin peruskoulussa linnunpöntön opettajan avustuksella, niin yksi vahtoehto on hankkia elementtipaketti.

KotKot6-kotikanalasta on verkkokaupassa saatavilla kaksi erilaista elementtipakettia:

  • Peruspaketti, missä on lattia (lämpöeristetty), seinäelementit ja kattopalkit + ohjeet.
  • All Inclusive -paketti, missä on rakennuskemikaaleja ja ruuveja/nauloja lukuunottamatta kaikki tarvittava materiaalit perustuksen päälle.

Elementtipakettien hankinnassa voit hyödyntää myös osamaksumahdollisuuden.

Vaikka tilaat verkkokaupasta, olemme sinuun joka tapauksessa yhteydessä oston jälkeen. Voit vaikuttaa siihen, mihin kohtaan rakennusta tulee ovi, ikkunat ja kanaluukku.

Ja aina meillä toimii asiakaspalvelu! Soittele tai laita viestiä, niin puuhataan sulle oma kanala!

KotKot6-kotikanalan suosituin malli.

Kanalan yhteyteen saa kätevästi rakennettua tarhan ulkoilua varten. Tarvittaessa on mahdollista jatkaa kanalan kattoa siten, että kanatarhan saa katettuna.

Tipukoti on mukavasti erillään - mutta lähellä muuta parvea.

Kanala on mahdollista tilata myös hirsipaneloituna.

Tilava tupa, missä kanoja voi mukavasti seurata hoitotilan puolelta.

Tipukoti on kätevä sinulle, joka haluat tipujen saavan turvallisen alun elämälleen.

Tipuja ajatellen: Tipukoti

Tipukoti on vakiovaruste kokonaisina toimitetuissa kotikanaloissamme. Lisäksi pakettiin kuuluvat irralliset munimispesät ja orsipaketti. 

Vastaaviin elementtitoimituksiin ei tipukotia kuulu. 
Tipukoti on kätevä vakiovaruste sinulle, jolla on tarkoitus joskus haudotuttaa munista tipuja. Tipukodin lattiat sisältävät lämpöeristeen, joten talvellakaan ei tipukodin lattia päästä kylmää pesään. Pienillä tipuilla on kuoriouduttuaan turvallinen ulkoilualue omassa kiinteässä häkissä. Toisaalta pystyt varmistamaan, että tiput todella saavat niille tarkoitetut herkut, eivätkä muut kanat käy nappaamassa nameja. 

Hautovan kanan elämä on helppo rauhoittaa tipukotiin. Useinhan käy niin, että hautovan kanan pesässä munat vain lisääntyy - tai kanat innostuvat hautomaan isommalla porukalla samaa pesää. Tosin ryöstellessään munia toisiltaan, jää munat hautomatta ja tiput kuolevat kuoreensa :o/ Tipukoti antaa rauhan kanallesi. Voit lisäksi ruokkia sen omalla ruualla jaloitteluosaan. Toisaalta kanalla säilyy näköyhteys muuuhun parveen. 

Tipukodin päällä on tukeva hylly, minkä päällä reilummankin kokoinen hautomakone hurisee mukavasti tässä koko perheen harrastetilassa. 

Kukko voi joskus olla pienille poikasille jopa vaarallinen.

Pesään pääsee perille asti. Luukut saa suljettua ja kana poikasineen on suojassa.

Kanojen oma käyntiovi ulos. Ikkuna on avattava ja tarvittaessa sen voi ottaa kokonaan pois.

Vapaata kanan elämää

Kanojen oma kulkuluukku on kaksiosainen. Sisäpuolella on lämpöeristetty ovi - ulkopuolella katokseksi kääntyvä suojaluukku. Näin saat parven suljettua sisälle niin ulko- kuin sisäpuoleltakin. 

Kanat pääsevät oman luukun kautta kulkemaan vapaasti tarhaan ja takaisin. Tilausvaiheessa voit ilman lisäkustannuksia itse vaikuttaa siihen, mihin suuntaan kanalan ovi avautuu. 

Kanalan lattia on helposti puhtaana pidettävää ja pestävää filmivaneria. Lattia on vesitiivis, joten pienet vesivahingot eivät aiheuta minkäänlaista ongelmaa. Filmivaneri nousee 30 cm korkeuteen, joten voit huoletta pitää kanoillasi kunnon pahnan. Seinät on puuvalmista panelia. Vahaa, lakkaa tai maalaa - minkä näköiseksi sinä sisustat oman KotKot-kotikanalasi?

Suosituin mallimme KotKot6 pulpettikattoisena mallina.

Tilaaminen ja toimitus

Kanalan tilaaminen tehdään ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme joko puhelimitse tai sähköpostilla. Yhteydenottolomakkeen löydät täältä

Toimitusaika on 6-8 viikkoa tilauksesta. Rakennus toimitetaan pohjamaalattuna, kokonaisena rakennuksena - kuten kuvissa näkyy. Lisätilauksena mm. maalaustyö on mahdollinen toteuttaa. 

Tilauksen yhteydessä laskutetaan 10% kokonaiskauppasummasta. Ennen toimitusta laskutetaan loput kahdessa erässä rakennusvaiheen etenemisen mukaisesti. Kuljetusliike laskuttaa rahdin osuuden erikseen. Hirnu Oy hoitaa rahdin tilaamisen - tai saa tämän itsekin noutaa tai kyydin kilpailuttaa. 

Toimitus sisältää: 
- kokonaisen kanalarakennuksen kauppakirjan mukaisella varustuksella
- tipukodin
- orsipaketin
- irrallisen munimispesän 
- lupakuvat (ei rakenne- tai asemakuvia)
- kirjalliset ohjeet perustuksen tekemiseksi

Rakennuksella on vuoden takuu. 

Kanala asennetaan pilariharkkojen päälle. Rakennuskustannuksia perustukselle tulee noin 150 euroa + mahdolliset maansiirtotyöt. 


Matkalla uuteen kotiin. Nosto paikoilleen - ja valmista tuli!

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi