Täysvalmis KotKot10 kotikanala kokonaisena kotipihaan

HINTA 10 000 eur (sis.alv24%) kotiin tuotuna.

Nätti ja sopusuhtainen kanala. Maalaa mieleiseksesi!

Viitteellinen pohjakuva tällaisesta kanalasta.

KotKot10 on kahdella kanahäkillä varustettu kotikanala. Kummankin häkin lattiapinta-ala on 4 neliötä. Lisäksi häkkien välissä on mukava hoitotila. 

Toimitusvalmius
Kotikanala toimitetaan kokonaisena rakennuksena asiakkaan rakentamalle perustukselle.  Kanala toimitetaan tällä sivulla olevien kuvien mukaisessa valmiudessa. Rakennuksena kanala on valmis käyttöön. 

Sähköt
Sähköpiuhat on putkitettu seinien sisään, joten kanat eivät pääse niihin käsiksi. Sovit paikallisen sähköasentajan kanssa valaisimien asentamisesta. Valaisimet tai katkaisimet voit itse valita mieleisesi - ne eivät kuulu pakettiin. Laita vaikka hämäräkytkin!

Perustus
Perustukseksi riittää pilariharkkoperustus, minkä tekeminen onnistuu mukana toimitettavien ohjeiden perusteella ihan itse. Perustuksen kustannus on noin 150 euroa + mahdolliset maatyöt. 

Toimitus kotiin

  • Toimituksen vain Manner-Suomen alueella. Rakennus voidaan toki tuoda rantaan ja asiakas hoitaa kuljetuksen siitä eteenpäin.
  • Toimitus kalustolla, jossa ei ole nostolaitteita. Tilaajan tulee tilata tarvittava nostokalusto tontilleen (esim. hiab.auto). Tarvittaessa tilaamisessa autetaan ja neuvotaan.

TILAAMINEN ja toimitus

Kanaloiden rakenteesta löydät tietoa TÄÄLTÄ.

Usein kysyttyihin kysymyksiin kanaloista löydät vastauksia TÄÄLTÄ.

Asiakaspalvelumme vastaa esitettyihin puhelintiedusteluihin numerosta 040 735 9066. Mikäli numero ei vastaa, lähetä tekstiviesti. Soitamme sinulle takaisin mahdollisimman pian.

Tukevaa ja toimivaa 100% suomalaista työtä.

Säästä ja rakenna itse: Projekti alulle elementtipaketilla!

Jos lomalla ei ole muutakaan tekemistä, niin aina voi rakentaa kanalan - vai mitä?

Näppärä aloitus omalle kotikanalalle on KotKot10-kotikanala elementtipakettina. Näitä löytyy kahdessa eri valmiudessa Hirnu-Verkkokaupasta.

  • Lattia, seinät ja kattopalkit -peruspaketti ja ohjeet rakennuksen loppuunsaattamiseksi - sekä ostoslista rautakauppaan.
  • All Inclusive -toimitus, missä on rakennuskemikaaleja ja nauloja lukuunottamatta kaikki tarpeellinen perustuksen päälle tuleva materiaali + tietenkin ohjeet.

Alle 5000 euron ostoksiin tarjotaan myös mahdollisuutta osamaksulle - muiden asiaankuuluvien vaihtoehtojen lisäksi.

Mikäli verkkokaupassa asiointi ei miellytä, niin tilaamisen voi hoitaa asiakaspalvelumme kautta joko sähköpostilla tai soittamalla 040 735 9066.

Mukana paketissa neljä pesäkoppia ja orsipaketti - Tipukodin lisäksi, tietenkin.

Kanojen oma ovi.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi