Tilava ja perinteinen

Pihasauna + pukuhuone

HINTA 18 000 EUR (SIS.ALV24%)
+ rahti- ja nostokulut 0 EUR

"Oliko tänne tilattu uusi pihasauna?"

Tämä rakennusprojekti onnistuu varmasti, vaikka vasara ei omassa kädessä ihmeitä saisi aikaan!

Hirnu Oy:n pihasauna on helppo ja turvallinen saunaprojekti, missä budjetti taikka aikataulut eivät veny eikä pauku. Projekti valmistuu ajallaan ja rakennusaika omassa pihassa on vain muutaman tunnin mittainen.

Tämä saunaprojekti onnistuu myös kokemattomalta rakentajalta!

"Nyt saunomaan!"

Pihasauna, johon toteutettiin L-malliin lauteet.

Pohjakuva

Tähän saunaan mahtuu mukavasti lötköttämään pitkin pituuttaan lauteille ja nauttimaan pihasaunan löylyistä. Saunan suunnittelussa on huomioitu myös se, että siinä on riittävästi tilaa peseytymiselle.

Saman katon alta löytyy:

  • Saunahuone
  • Pukuhuone
  • Pieni terassi

Tarvittaessa voidaan sauna rakentaa myös "omien mittojen" mukaisesti.

Saunarakennuksen lisäksi tarvitset:

  • Kius + vesisäiliö.
  • Kevythormi.
  • Paloturvatuotteet.
  • Suosittelemme saunavahaa tms. puuvalmiiden pintojen suojaamiseksi.

100 km säteellä toimipaikastamme onnistuu myös kiuas- ja hormipakettien asennutyöt työmaalla. Kysy tarvittaessa tarjous.

Kaikki tarpeellinen saman katon alla. Tämä malli sopii hyvin piha- taikka mökkisaunaksi.

Sisusta mieleiseksi!

Peruspakettiin ei toki tarvitse tyytyä. Saunat rakennetaan meillä halliolosuhteissa yksittäiskappaleina kirvesmiestyönä, joten erilaisten toiveiden toteuttaminen on yleensä mahdollista.

Saunassa on vakiona avattavat ikkunat, joten saunan tuulettaminen käy näppärästi. Tilat ovat riittävän isot, joten tarvittavat suojaetäisyydet toteutuvat vaivatta. Toisaalta esim. lasten kanssa ahdas sauna on vähän hankala.

Mikäli esim. lauteiden suhteen on erityisiä toiveita, voidaan niitä tiettyyn rajaan asti pyrkiä toteuttamaan.

Toimitusaika 3-4 kk*

*Mikäli haluat rakennuksen juuri tiettynä ajankohtana esim. juhannukseksi tai kesäloman alkuun, kannattaa tilauksessa aktivoitua noin 6 kk ennalta. Yleensä huhti-kesäkuu on kaikkein kiireisintä aikaa juuri saunojen osalta.

N. tuppeen sahatut lauteet on hauskat ja eläväiset. Hieman eri tyyliä, kuin mihin on totuttu. Levemmällä lauteella on miellyttävä makoilla ja nauttia löylyistä.

Saunassa saisi olla ihan reilusti ilmatilaa. Silloin löylyt on mukavan napakat ja kosteat. Kun laittaa kunnon pihasaunan, niin kannattaa sijoittaa myös hyvään kiukaaseen.

Valmispihasaunassa on pieni pukuhuone, mihin voit jättää vaatteet odottelemaan. Yleensä pukuhuoneeseen tehdään valmiiksi myös kiinteä penkki. Saunan ja pukuhuoneen välissä on nykyaikainen lasiovi. Saunan kaikki ikkunat on avattavia, joten pukuhuoneessa pystyy myös "ottamaan happea" löylyjen välissä - ellei terassille halua mennä vilvoittelemaan.