Perinteinen

Pihasauna

- oma pihasauna on suomalainen juttu!

"Nyt saunomaan!"

Nyt on helppo päästä oman pihasaunan omistajaksi! Saunarakennus tuodaan kokonaisena kotipihaan ja laitetaan löylyvalmiiksi. Sisäpuolella pinnat on lauteita myöten käsitelty valmiiksi, joten vain ulkomaalaus jää kesälomalle kummittelemaan - ellei toisin sovita.

Hirnu Oy:n pihasauna on helppo ja turvallinen saunaprojekti, missä budjetti taikka aikataulut eivät veny eikä pauku. Projekti valmistuu ajallaan ja rakennusaika omassa pihassa on vain muutaman tunnin mittainen. Tämä saunaprojekti onnistuu myös kokemattomalta rakentajalta!

Pohjakuva

Tähän saunaan mahtuu mukavasti lötköttämään pitkin pituuttaan lauteille ja nauttimaan pihasaunan löylyistä. Saunan suunnittelussa on huomioitu myös se, että siinä on riittävästi tilaa peseytymiselle.

Saman katon alta löytyy:

  • Saunahuone
  • Pukuhuone
  • Pieni terassi + portaat

Tarvittaessa voidaan sauna rakentaa myös "omien mittojen" mukaisesti.

Kaikki tarpeellinen saman katon alla. Tämä malli sopii hyvin piha- taikka mökkisaunaksi.

Sisusta mieleiseksi!

Peruspakettiin ei toki tarvitse tyytyä. Saunat rakennetaan meillä halliolosuhteissa yksittäiskappaleina kirvesmiestyönä, joten erilaisten toiveiden toteuttaminen on yleensä mahdollista.

Tällaiset lauteet tällä kertaa!

Ikkunan paikka voidaan siirtää.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti 3 kk tilauksesta on saunan toimitus. Jonon mukaan kuitenkin mennään, joten nopeat syövät hitaat. Saunan tilausvaiheessa vahvistetaan sen hetken tilausjonon mukainen valmistumisaika rakennukselle.

Mikäli juhannukseksi saunaa havittelee, kannattaa olla ajoissa liikenteessä. Se on monelle muullekin mieleinen ajankohta ja varataan ajoissa.

Kylpyvalmis sauna
17 900 EUR (sis.alv24%)

- samaan hintaan kotipihaan toimitettuna.

  • Saunarakennus valmiina rakennuksena, peltikatolla.
  • Peruslauteet, materiaalina leppä.
  • Peruskiuas vesisäiliöllä, kiuaskivet ja suojaukset.
  • Kevythormin ja asennuksen.

Lyhyesti: Kun me lähdemme tontilta, voit mennä saunomaan.

Mahdolliset viemäröintityöt eivät sisälly hintaan. Selvitä omasta kunnastasi, millaiset vaatimukset ns. harmaaveden suodattamiselle on. Erityisesti rantasaunan suhteen kannattaa ennakoiden olla yhteydessä rakennusvalvontaan.

Missä tämän saunan kylpijät odottelevat?