Tilava ja perinteinen

Pihasauna + pukuhuone

HINTA 12 900 EUR (sis. alv 24%)
+ rahti- ja nostokustannukset 1300 EUR

"Nyt saunomaan!"

Nyt on helppo päästä oman pihasaunan omistajaksi! Saunarakennus tuodaan kokonaisena kotipihaan ja laitetaan löylyvalmiiksi. Sisäpuolella pinnat on lauteita myöten käsitelty valmiiksi, joten vain ulkomaalaus jää kesälomalle kummittelemaan - ellei toisin sovita.

Hirnu Oy:n pihasauna on helppo ja turvallinen saunaprojekti, missä budjetti taikka aikataulut eivät veny eikä pauku. Projekti valmistuu ajallaan ja rakennusaika omassa pihassa on vain muutaman tunnin mittainen. Tämä saunaprojekti onnistuu myös kokemattomalta rakentajalta!

Lisätilauksena voimme asentaa tilaajan itse hankkiman kiukaan, kiukaan alustan, vaipan ja kevythormin sekä vesisäiliön.

Pohjakuva

Tähän saunaan mahtuu mukavasti lötköttämään pitkin pituuttaan lauteille ja nauttimaan pihasaunan löylyistä. Saunan suunnittelussa on huomioitu myös se, että siinä on riittävästi tilaa peseytymiselle.

Saman katon alta löytyy:

  • Saunahuone
  • Pukuhuone
  • Pieni terassi + portaat

Tarvittaessa voidaan sauna rakentaa myös "omien mittojen" mukaisesti.

Kaikki tarpeellinen saman katon alla. Tämä malli sopii hyvin piha- taikka mökkisaunaksi.

Sisusta mieleiseksi!

Peruspakettiin ei toki tarvitse tyytyä. Saunat rakennetaan meillä halliolosuhteissa yksittäiskappaleina kirvesmiestyönä, joten erilaisten toiveiden toteuttaminen on yleensä mahdollista.

Tällaiset lauteet tällä kertaa!

Ikkunan paikka voidaan siirtää.

Toimitusaika

Pääsääntöisesti 3-6 kk tilauksesta on saunan toimitus. Jonon mukaan kuitenkin mennään, joten nopeat syövät hitaat. Saunan tilausvaiheessa vahvistetaan sen hetken tilausjonon mukainen valmistumisaika rakennukselle.

Mikäli juhannukseksi saunaa havittelee, kannattaa olla ajoissa liikenteessä. Se on monelle muullekin mieleinen ajankohta ja varataan ajoissa.

Missä tämän saunan kylpijät odottelevat?