Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Nyt saunotaan!

Torppa-Saunat

Sopii kotipihaan taikka korpeen - toimitus kokonaisena rakennuksena!

Pihasaunassa saa parhaat löylyt. Hirnu Oy:n TorppaSauna toimitetaan kokonaisena rakennuksena asennuspaikalle. TorppaSaunat rakennetaan yksittäisinä projekteina, joten mahdollisia muutoksia ja toiveita pystytään toteuttamaan varsin hyvin. Rakennuksen valmistumista voi halutessaan käydä rakennusaikana katsomassa.

Rakennuksessa on valinnan mukaan joko musta pelti- taikka huopakatto. Ulkopuolelta rakennus on pohjamaalattu. Sisäpuolella pinnat on käsittelemätöntä paneelia.

Saunat rakennetaan Pohjois-Pohjanmaalla Ruukissa, Hirnu Oy:n tuotantotiloissa Ruukin yrityspuistossa. Rakennusaikana on ostaja tervetullut tutustumaan rakennukseensa. Rakennusta tuomassa on rakennuksen henkilökohtaisesti rakentanut kirvesmies.

Rakennusten hinnat ja isommat pohjakuvat löytyvät linkkien takaa.

Torppa-Sauna kolmessa eri koossa

Toimitusaika TorppaSaunalla on 6-8 viikkoa. Toimituksen ajankohda on kiinni paitsi tilausjonosta, myös kuljetusliikkeen kiireistä. Suosituin toimitusajankohta on yleensä kesäkuun alku - eli juhannukseksi halutaan päästä mökkisaunaa lämmittämään.

Kolme perusmallia mittasuhteessa toisiinsa nähden. Isommat pohjakuvat, hinnat ja kuvaukset löytyvät alla.

TorppaSauna13

Hinta 12 000 eur (sis.alv24% sekä rahti)

Kiva pihasauna, joka sopii hyvin myös omakotitalon pihaan.

Pikkunätti "tuubi", mihin mahtuu isäntä ja emäntä kylpemään. Tämä sauna sopii mukavasti myös omakotitalon pihaan pihasaunaksi.

TorppaSauna15

Hinta 15 000 eur (sis. alv24% sekä rahti)

Tilava sauna, missä mahtuu koko perhe kerralla kylpemään. Kuivatella voi mukavassa saunakamarissa. Kiukaan paikan saunassa voi itse valita, kuin myös lauteiden sijoittumisen saunassa.

TorppaSauna24

Hinta 21 000 eur (sis. alv24% sekä rahti)

Tässä on saunalla kokoa jo vähän reilummin. Mikäli niin halutaan, voidaan rakennukseen lisätä jonkinmoisella lisäbudjetilla nykyään niin tykätyt isot maisemaikkunat.

Kaiteet voi saunassa tehdä vaikka näin. Tai vaihtoehtoisesti nykymuodin mukaan portaita täyteen koko terassin etuosan.

Tilava sauna ja vaikka kesähuone, missä majoittaa kesävieraita. Lauteiden ja kiukaan sijoittumisen saunassa voi valita. Myös ikkunoiden ja ovien paikat on kuvassa vain esimerkkinä. Toiveita pystytään toteuttamaan.

Helppo rakennusprojekti: Valmiina pihaan

Helppo rakennusprojekti: Rakennus tuodaan valmiina pihaan.

Toimitus sisältää

 • Saunarakennuksen kokonaisena rakennuksena. Ulkopuolelta rakennus on pohjamaalattu, sisäpuolelta kauttaaltaan puuvalmiilla pinnalla. Musta pelti- tai huopakatto.
 • Rakennuslupaa varten piirustukset, ei kuitenkaan asemakuvia. (Yleensä rakennusluvan tarvitsevat kaikki rakennukset, missä on kiinteä tulisija. Lisätietoa kannattaa kysyä oman kunnan rakennusvalvonnasta.)
 • Lauteet asennettuna. Lauteiden muotoon taikka korkeuteen voi esittää toiveita.
 • Kiinteän penkin pukuhuoneen puolelle.
 • Rahdin ja nostot rakennuspaikalla.
 • Ohjeet perustuksen tekemiseksi.

Toimitus ei sisällä

 • Kiuasta, vesisäiliötä taikka hormia. Asiakkaan hankkimat tuotteet voidaan asentaa tuntiveloituksella 39 EUR/h (sis.alv24%). Asia kannattaa sopia etukäteen saunan tilaamisen yhteydessä.
 • Kiukaan alle ja ympärille tulevia suojauksia. Suojaetäisyyksien tarpeet löydät valitsemasi kiukaan käyttöohjeista
 • Maalaus- tai pintakäsittelytöitä.
 • Mahdollisia sähköasennuksia.
 • Viemäröintitöitä rakennuspaikalla.
 • Perustuksen tekemistä taikka maansiirtotöitä.

Lauteet odottavat valmiina. Kenen kanssa sinä istuisit pihasaunan lauteilla?

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi