Hevostalli Duo27

HINTA: 24 000 eur (sis.alv24%) kotiin toimitettuna.

Duo27-matkalla kohti kotia.

Talli käyttövalmiina kotipihaan!

Talli on sopii sinulle, jolle riittää perusasiat ilman mitään ylimääräistä. Hirnu Oy:n Duo27-hevostalli on erittäin tykätty talliratkaisu pihaton yhteydessä kuivattelu/sairastelu -karsinana, hoitotilana tai hoito- ja toimistotilan yhdistelmänä.

Hevostalli toimitetaan kokonaisena rakennuksena kotipihaasi. Periaatteessa on mahdollista järjestellä asiat siten, että hevoset pääsevät muuttamaan uuteen talliinsa jo samana päivänä.

Hirnu Oy:n tallit on rakennettu ajan rakennusmääräyksiä ja hevosen hyvinvointia kunnioittaen. Siten Hirnu Oy:n hevostalli on varma ja turvallinen vaihtoehto. Mikäli joskus harrastus loppuu, on tällainen talli helppo myydä eteenpäin. Se irrotetaan sähköverkosta ja rekka voi nostaa sen matkalle uuteen kotiin. Kannattaa muistaa, että kunnollisella rakennuksella on jälleenmyyntiarvo - se kannattaa pitää mielessä.


Pohjakuva: Duo27

Tykkäätkö tästä mallista? NAPSAUTA KUVAA ja mieti talliisi sisustus ja muut yksityiskohdat. Saat tarjouksen juuri sinulle tuunatusta hevostallista.

HirnuKarsinaelementillä saa säilytystilaa myös Duo27-valmishevostalliin

Alla olevan kuvan kautta pääset tutustumaan vuoden 2019 uutuuteen ja sen monipuolisiin ominaisuuksiin.

Tarvetta säilytystilalle?

Duo27-hevostalliin on mahdollista yhdistää lato, missä säilytät helposti kärryt, heinät ja kuivikkeet. Mikäli valjaiden säilyttäminen tallin yhteydessä on tarpeen, suosittelemme tutustumaan Duo36-valmistalliin yhtenä hyvänä vaihtoehtona. Myös sen yhteydeen on mahdollista sijoittaa lato.

Talli toimitetaan sisäpuolelta tässä valmiudessa. Sähkömies paikalle hoitamaan talli valtakunnanverkkoon ja hevoset pääsevät muuttamaan omaan talliin.

Täältä tullaan! Onko pohjat valmiina?

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi