Hevostalli Duo27

HINTA: 29 000 EUR (sis.alv24%)
+ rahti- ja nostokustannukset 0 EUR

Duo27-matkalla kohti kotia.

Näppärä nykyaikainen hevostalli Duo27

- Maailman helpoin talliprojekti!

Tämä talli on karu mutta toimiva vaihtoehto sinulle, joka et tarvitse tallin yhteyteen säilytystilaa varusteille. Talliin mahtuu asustamaan kaksi hevosta mukavissa 9 neliön karsinoissa. Karsinoiden väliin jää kätevä 3x3 metrin hoitotila. Vaikka talli on pienehkö, ei sinun silti tarvitse ulkona käydä hevosta kääntämässä.

Sisäkorkeutta tallissa on mukavat 270cm. Katto voidaan rakentaa myös nostettuna sisäkattona, jolloin lisätilan tuntu on huomattava.

Reilu ikkunapinta-ala tekee tallista valoisan ja miellyttävän käyttää. Ikkunat on asianmukaisesti suojattu kaltereilla. Teräsrunkoinen ovi on tehty kestämään käyttöä.

Mikäli kaipaat lähisäilytystilaa hevosen viereen esim. harjoille tai muulle tallitarvikkeelle, on Hirnu-karsinajärjestelmässä vaihtoehtoja mm. hoito- taikka rehukaapille.

Jos sattuu, että kotipihasta ei löydy sopivia säilytystiloja esim. kuivikkeille, on talliin mahdollista yhdistää lato taikka katos. Tällaiset tarpeelliset säilytystilat on mahdollista toteuttaa myös erillisinä rakennuksina.

Talli toimitetaan sisäpuolelta tässä valmiudessa. Sähkömies paikalle hoitamaan talli valtakunnanverkkoon ja hevoset pääsevät muuttamaan omaan talliin.

Sisustettu ja valmiiksi kalustettu hevostalli

Hevostalli toimitetaan kotipihaasi kokonaisena rakennuksena. Karsinaelementit, lattiamatot, ikkunakalterit ym. on valmiina paikoillaan.

Tallin lisäksi tarvitset sähköasentajan tekemään sähköurakan loppuun paikanpäällä. Kun huippuimuri on kytketty käyttöön, voivat hevoset muuttaa uuteen talliinsa.

Duo27 lähdössä uuteen kotiin. Kuvan talli on toteutettu 3 metrin sisäkorkeudella. Perussisäkorkeus on 2,7 metriä.

Pohjakuva: Duo27

Duo27-valmishevostalli täyttää nykyaikaisen hevostallin vaatimukset.

  • Sisäkorkeus 2,7 metriä. Talli on mahdollista toteuttaa max 3m sisäkorkeudella.
  • Ulko-ovi 1,5m leveä, 2,2m korkea. Teräsrunkoinen ovi, jossa tuulihaka on vakiovarusteena.
  • Karsinaelementtinä Hirnu-karsina joko liukuovilla tai saranoiduilla ovilla. Karsinoiden suhteen on mahdollista toteuttaa erilaisia toiveita, esim. kalterittomat karsinaelementit.
  • Tuulettamista ajatellen avattavat ikkunat 2kpl per karsina.
  • Karsinoiden ikkunat on suojattu tukevilla kaltereilla.
  • Huippuimurilla tuettu ilmanvaihto varmistaa, että hevosellasi on terveellinen talli-ilma.

Perusasiat näppärässä paketissa_ Kaksi karsinaa ja hoitotila. Karsinaelementtien sijaintia voidaan muuttaa siten, että talliin tulee esim. iso karsina ja ponikarsina.

HirnuKarsinaelementillä saa säilytystilaa myös Duo27-valmishevostalliin

Duo27-hevostallissa ei ole juurikaan säilytystilaa. Siten suosittelemme tutustumaan HirnuKarsinaan. Tähänkin talliin on mahdollista lisätilauksesta asentaa karsinaelementti, missä itsessään on jonkin verran säilytystilaa - tai esimerkiksi heinä/ruokintakaappi.

Karsinaelementti voidaan toteuttaa vaikkapa ilman kaltereita tai irrotettavilla kaltereilla (kuvassa).

Mieleinen kattoprofiili?

Hirnu Oy:n hevostallin kattoprofiiliksi voit valita pulpetti- tai harjakaton. Näistä kahdesta harjakatto on olennaisesti suositumpi.

Vuoden 2021 malleissa tallien kattoprofiili on muutettu jyrkemmäksi, kuin sivuston kuvissa.

Kattoprofiili voidaan toteuttaa vaikka kuvan mukaisella tyylillä.

Lisävarusteena kylmä lato tallin yhteyteen

Duo27-hevostalliin on mahdollista yhdistää lato, missä säilytät helposti kärryt, heinät ja kuivikkeet. Mikäli valjaiden säilyttäminen tallin yhteydessä on tarpeen, suosittelemme tutustumaan Duo36-valmistalliin yhtenä hyvänä vaihtoehtona. Myös sen yhteydeen on mahdollista sijoittaa lato.

Soita ja kysy lisää:
p. 040 735 9066/Marko

Täältä tullaan! Onko pohjat valmiina?