Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hevostalli Duo27

HINTA: 25 000 eur (sis.alv24%) kotipihaan tuotuna Manner-Suomen alueella.
Ei erillisiä rahtikuluja!

Duo27-matkalla kohti kotia.

Talli käyttövalmiina kotipihaan!

Duo27 sisältää kaksi karsinaa ja hoitotilan. Perusmallissa kumpikin karsina on 9 neliön kokoinen, kuin myös hoitotila. Hevosen pystyy kääntämään, kengittämään ja hoitamaan tilavassa hoitotilassa hyvin. Hoitotilassa mahtuu säilyttämään perusjuttuja. Lisää säilytystilaa tarvitsevan vaihtoehto on Duo27+lato. 

Talli on sopii sinulle, jolle riittää perusasiat ilman mitään ylimääräistä. Duo27 on tykätty pihaton yhteydessä kuivattelu/sairastelu -karsinana, hoitotilana tai hoito- ja toimistotilan yhdistelmänä.

Duo27 toimii hyvin myös pihaton yhteydessä huolto/hoitotilana.

Talli toimitetaan sisäpuolelta tässä valmiudessa. Sähkömies paikalle hoitamaan talli valtakunnanverkkoon ja hevoset pääsevät muuttamaan omaan talliin.

Oven molemmin puolin olevat ikkuna- ja lisätuuletusluukku ovat lisavarusteita.

Duo27 on valoisa talli. Kummassakin karsinassa on kaksi ikkunaa, jotka on suojattu tukevilla kaltereilla. Illis'n AS DUO -karsinaelementit liukuovilla on vakiovarustus. Hoitotilan ikkuna voidaan sijoittaa joko etu- tai takaseinälle. 

Talliin voidaan yhdistää karsinoista suoraan ulos johtavat enkkuovet. Tallin muuttaminen kolmen hevosen karsinatalliksi ei suositella - vaikka se mahdollista toki onkin. Syynä on tallin ilmatilan jääminen liian pieneksi kolmelle hevoselle. Pienessä ilmatilassa talliolosuhteisen pitäminen hevosen kannalta hyvänä on varsin hankalaa ellei mahdotonta. Lisätietoja talli-olosuhteiden vaatimuksista löydät täältä

Helppo talliprojekti, jonka aloittelijakin hallitsee

Lähdössä matkalle omaan kotiin. Helposti, vaivattomasti ja aikataulussaan. Talli toimitetaan pohjamaalattuna. Lisätilauksena on saatavana sekä ulkomaalaus- että sisäpuolen pintojen öljy-käsittely.

Säilytystilan tarvetta?

Tämän tallin yhteyteen on saatavilla myös lato-osuus. Lato tuo reilusti lisätilaa ja on mahdollista muuttaa esim. sääsuojaksi. Ja tarvitseehan heinät, kuivikkeet ja kärryt oman säilytystilan myös.

Täältä tullaan! Onko pohjat valmiina?

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi