Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hevostalli Duo27

HINTA: 24 000 eur (sis.alv24%) kotiin toimitettuna.

Duo27-matkalla kohti kotia.

Talli käyttövalmiina kotipihaan!

Talli on sopii sinulle, jolle riittää perusasiat ilman mitään ylimääräistä. Hirnu Oy:n Duo27-hevostalli on erittäin tykätty talliratkaisu pihaton yhteydessä kuivattelu/sairastelu -karsinana, hoitotilana tai hoito- ja toimistotilan yhdistelmänä.

Hevostalli toimitetaan kokonaisena rakennuksena kotipihaasi. Periaatteessa on mahdollista järjestellä asiat siten, että hevoset pääsevät muuttamaan uuteen talliinsa jo samana päivänä.


Valmistalli mukautuu elämäntilanteeseen

Elämäntilanteet muuttuvat. Joskus harrastus loppuu tai tulee muutto toisaalle. Tai jotain muuta yllättävää. Hirnu Oy:n valmistalli on turvallinen hankinta, sillä sen voi myydä edelleen. Talli irroitetaan sähköverkosta, nostetaan rekan kyytiin ja matka voi alkaa. Näin ollen rakennuksella on jälleenmyyntiarvo - ja Hirnun talleilla se on tunnetusti hyvä.

Talli betonilaatalle?

Mikäli kiinteälle betonilaatalle asennettava valmistalli on enemmän sinun juttusi, niin suosittelemme tutustumaan tätä mallia vastaavaan talliin.

Pohjakuva: Duo27

Tykkäätkö tästä mallista? NAPSAUTA KUVAA ja mieti talliisi sisustus ja muut yksityiskohdat. Saat tarjouksen juuri sinulle tuunatusta hevostallista.

HirnuKarsinaelementillä saa säilytystilaa myös Duo27-valmishevostalliin

Duo27-hevostallissa ei ole juurikaan säilytystilaa. Siten suosittelemme tutustumaan HirnuKarsinaan. Tähänkin talliin on mahdollista lisätilauksesta asentaa karsinaelementti, missä itsessään on jonkin verran säilytystilaa - tai esimerkiksi heinä/ruokintakaappi.

Tarvetta säilytystilalle?

Duo27-hevostalliin on mahdollista yhdistää lato, missä säilytät helposti kärryt, heinät ja kuivikkeet. Mikäli valjaiden säilyttäminen tallin yhteydessä on tarpeen, suosittelemme tutustumaan Duo36-valmistalliin yhtenä hyvänä vaihtoehtona. Myös sen yhteydeen on mahdollista sijoittaa lato.

Talli toimitetaan sisäpuolelta tässä valmiudessa. Sähkömies paikalle hoitamaan talli valtakunnanverkkoon ja hevoset pääsevät muuttamaan omaan talliin.

Täältä tullaan! Onko pohjat valmiina?