VuhVuh10-koiratalo. Tähän malliin asiakas valitsi koiranluukut etuseinälle.

VuhVuh10
- kahdelle koiralle omat tilat

HINTA 11 200 EUR (sis. alv24%)
+ rahti- ja nostokustannukset 0 EUR

Tässä koiratalossa on näppärät tilat kahdessa eri "yksiössä" ja keskellä on vielä paikka isännän patjalle, mikäli kotiavain on päässyt katoamaan.

VuhVuh10 on suunniteltu siten, että rakenuksen ympärille saa mahdollisimman suuret, erilliset ulkoilutilat koirille. Ikkunat, ovet ja koirien luukut voidaan sijoittaa siten, että rakennus toimii mahdollisimman hyvin juuri teidän pihassa.

Pohjakuvien vaihtoehtoja


Rakennuksen pohjan koko on 2,22 x 5,22m + räystäät tietenkin päälle.

Koiratalossa on hyvä lähteä liikkeelle omasta tarpeesta. Koiran tarpeiden huomioimisen lisäksi on syytä huomioida varastotilan tarve. Koirataloon on kätevää saada mahtumaan ainakin koiran ruokintaan ja päivittäiseen hoitoon liittyvät tarvikkeet - kätevästi lähelle lemmikkiä.

Koirataloon on mahdollista vetää vesijohto ja tehdä viemäri, joskin pienten koiratalojen kohdalla se on aika harvinaista.

Alapuolella on muutamia tavallisimpia ratkaisuja, mitä Hirnu Oy on asiakkaille toteuttanut VuhVuh10-koiratalon mitoilla.

VuhVuh10 pohjakuva kahdelle koiralle.

VuhVuh10-koiratalon perusmalli. Kaksi koirahuonetta a' 4 neliötä sekä käytävätila välissä. Käytävän perälle mahtuu sopivasti kaappi- ja hyllytilaa mm. koirien ruoka-astioille.

VuhVuh10 yhdelle koiralle, sekä tilava hoito- taikka varustetila.

Tässä VuhVuh10-koiratalossa on reilu, noin 7 neliön koirahuone. Siinä on jo tilaa koiran omalle sohvalle. Lisäksi jää reilu tila koiran tarvikkeille ja varusteille - tai isännän omalle nojatuolille.

VuhVuh10 hieman leveämpänä ja lyhyempänä versiona

Tämä VuhVuh10-koiratalo on neliöiltään samankokoinen, kuin edeliset. Rakennus on hieman leveämpi ja vastaavasti lyhyempi. Tämä malli sopii hyvin nimenomaan yhden koirahuoneen koirataloille.

VuhVuh10-koiratalo kahdelle koiralle odottamassa kyytiä uuteen kotiin.

Koiratalon pohjakuva on lähtökohta, jota voi aika pitkälle muokata mieleiseksi. Ikkunoiden ja ovien paikkoja voidaan siirtää ilman, että siitä aiheutuu lisäkustannuksia.

Sähköjen osalta voidaan valmiudet suunnitella siten, että esimerkiksi maakaapeli päästään tuomaan rakennukseen järkevästä suunnasta.

Rakennuksen sisäkorkeus on takaseinällä 2m ja etuseinällä 2,3m. Mikäli tarpeen, niin näistä mitoista voidaan poiketa. Kannattaa kysyä.

Lattian pintamateriaali on kestävä vinyylimatto, joka on helppo pitää puhtaana. Seinien alaosat on filmivaneria. Etuseinän muodostaa VuhVuh-kalterielementti.

Koirien huoneissa on paitsi koirille omat ovet ulkoilua ajatellen, myös avattavat ikkunat. Materiaalit on valittu siten, että ne on helposti pidettävissä puhtaana.

Koirien omien ovien kautta niillä on mahdollisuus liikkua sisälle ja ulos. Tarvittaessa ovi voidaan sulkea.

Helppo rakennusprojekti!

Hirnu Oy on erikoistunut valmiiden rakennusten toteuttamiseen ja toimittamiseen asiakkaalle.

Rakennus on valmis, kun se tuodaan pihaan. Lisätilauksena voimme jopa maalata sen valmiiksi juuri sillä värillä, mikä teidän pihaan sopii.

Tutustu toimitussisältöön TÄÄLLÄ!