VuhVuh10
- kahdelle koiralle omat tilat

HINTA 9400 eur (sis. alv24%) kotiin tuotuna Manner-Suomen alueella.

VuhVuh10-koiratalo. Tähän malliin asiakas valitsi koiranluukut etuseinälle.

Käytännöllinen ja toimiva kämppä kahdelle koiralle. Ehdottomasti toimiva paketti niin ulkokoirille kuin päivät omassa kämpässä asustaville koirille. Koiratalon ympärille voi hyvin sommitella isot ulkoiluhäkit, joihin koirat pääsevät kulkemaan vapaasti omista kulkuluukuistaan.

Koiran huoneessa on riittävästi tilaa vaikkapa lempisohvalle taikka matolle. Täällä ei haittaa, vaikka pissa tirahtaisi lattaialle, sillä materiaalivalinnoissa on huomioitu asukkaiden erityistarpeet.

Tuunaa mieleiseksi!

Mikäli perushintaan sisältyvä värimaailma ei silmää miellytä, voi lattiat päällystää vaikka vinyylilankulla. Seiniin löytyy useita kestäviä vaihtoehtoja, joista varmasti löytyy niin koiraa kuin omistajaa miellyttävät sävyt.

Tarvittaessa rakennuksen voi tilata myös maalattuna niin päältä kuin sisältä.


Pohjakuva

VuhVuh10 majoittaa mukavasti kaksi koiraa omissa huoneissaan. Mikäli tilaa tarvitaan enemmän, kannattaa tutustua VuhVuhJätti-koirataloon. Kuvan saat napauttamalla suurennettua.

VuhVuh10 sisältä. Keskellä on käytävätila. Häkkielementit voi valita maun mukaan joko kuvan verkkoelementtinä tai kalterielementtinä.

Kysyttyä: Voiko tästä tehdä vain yhden koiran huoneen?
Vastaus: Kyllä voi.

Rakennuksen ovi voidaan siirtää esimerkiksi päätyyn, jolloin koiralle saadaan isohko tila. Toinen- taikka kumpikin koirahäkkielementti voidaan myös jättää pois.

Tästä saa tosi kivan ja tilavan koiran oman päivähuoneen, mikäli koiralla on taipumusta ryhtyä "sisustamaan kotia" yksin ollessaan. Koiralle voi järjestää ulkoilutilan, missä se pääsee käymään ja viettämään koiran elämää isäntäväen ollessa töissä.

Kysyttyä: Voiko koirien kulkuluukut laittaa eri suuntiin?
Vastaus: Kyllä voi.

Mikäli eteiskaappeja ei koirataloon haluta, voidaan kulkuluukut laittaa mille seinälle tahansa. Eteinen aiheuttaa joitain rajoituksia, mikäli siitä halutaan "tunnelimalli".

Oviluukun siirtäminen eri seinustalle ei aiheuta yleensä lisäkustannuksia.

Millainen on koiratalon rakenne?

VuhVuh10-koiratalo kahdelle koiralle odottamassa kyytiä uuteen kotiin.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi