Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VuhVuh10
- kahdelle koiralle omat tilat

HINTA 9400 eur (sis. alv24%) kotiin tuotuna Manner-Suomen alueella.

VuhVuh10-koiratalo. Tähän malliin asiakas valitsi koiranluukut etuseinälle.

Parin koiran kätevä kotikoirala, missä koirat viihtyvät. Häkit voidaan toteuttaa myös ns. tarpeellisen kokoisena. Sinä tiedät, mitä koirasi tarvitsee. Mietinnän pohjaksi kannattaa tutustua Terve ja hyvinvoiva koira -ohjeistukseen, missä on tarpeellisia mittoja koiralaa varten.

Koiralan tarpeellisia mittoja, sekä VuvVuh-koiralan rakennetietoja peruspaketissa löydät täältä.

Rakennukset saa joko kokonaisena rakennuksena tai elementtipakettina. Tähän rakennukseen sopivan elementtipaketin hintatietoineen löydät Hirnu-Verkkokaupasta tai kysymällä suoraan asiakaspalvelusta.

VuhVih-koirala medium-koossa.

VuhVuh10 sisältä. Keskellä on käytävätila. Häkkielementit voi valita maun mukaan joko kuvan verkkoelementtinä tai kalterielementtinä.

Kysyttyä: Voiko tästä tehdä vain yhden koiran huoneen?
Vastaus: Kyllä voi.

Rakennuksen ovi voidaan siirtää esimerkiksi päätyyn, jolloin koiralle saadaan isohko tila. Toinen- taikka kumpikin koirahäkkielementti voidaan myös jättää pois.

Tästä saa tosi kivan ja tilavan koiran oman päivähuoneen, mikäli koiralla on taipumusta ryhtyä "sisustamaan kotia" yksin ollessaan. Koiralle voi järjestää ulkoilutilan, missä se pääsee käymään ja viettämään koiran elämää isäntäväen ollessa töissä.

Kysyttyä: Voiko koirien kulkuluukut laittaa eri suuntiin?
Vastaus: Kyllä voi.

Mikäli eteiskaappeja ei koirataloon haluta, voidaan kulkuluukut laittaa mille seinälle tahansa. Eteinen aiheuttaa joitain rajoituksia, mikäli siitä halutaan "tunnelimalli".

Oviluukun siirtäminen eri seinustalle ei aiheuta yleensä lisäkustannuksia.

VuhVuh10-koiratalo kahdelle koiralle odottamassa kyytiä uuteen kotiin.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi