Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VuhVuh10
- kahdelle koiralle omat tilat

HINTA 9900 eur (sis. alv24%) kotiin tuotuna Manner-Suomen alueella.

VuhVuh10-koiratalo. Tähän malliin asiakas valitsi koiranluukut etuseinälle.

Kahdelle koiralle loistava kämppä! Kummallekin on oma huone ja ulkopuolelle mahtuu niin isot koirahäkit, kuin on vaan tontilla tilaa.

Tuunaa mieleiseksi!

Mikäli perushintaan sisältyvä setti ei miellytä, voi koirataloa aina tuunata. Meiltä löytyy pintamateriaalia ja maalia jokaiseen tarpeeseen.

Tuunaamisen apuna toimii hyvin tarjouspyyntö. Tee tarvittavat muutokset ja me laskemme sille hinnan. Samalla näet, mitä kaikkea on mahdollista toteuttaa!

Pohjakuva

VuhVuh10 majoittaa mukavasti kaksi koiraa omissa huoneissaan. Mikäli tilaa tarvitaan enemmän, kannattaa tutustua VuhVuhJätti-koirataloon. Kuvan saat napauttamalla suurennettua.

VuhVuh10 sisältä. Keskellä on käytävätila. Häkkielementit voi valita maun mukaan joko kuvan verkkoelementtinä tai kalterielementtinä.

Kysyttyä: Voiko tästä tehdä vain yhden koiran huoneen?
Vastaus: Kyllä voi.

Rakennuksen ovi voidaan siirtää esimerkiksi päätyyn, jolloin koiralle saadaan isohko tila. Toinen- taikka kumpikin koirahäkkielementti voidaan myös jättää pois.

Tästä saa tosi kivan ja tilavan koiran oman päivähuoneen, mikäli koiralla on taipumusta ryhtyä "sisustamaan kotia" yksin ollessaan. Koiralle voi järjestää ulkoilutilan, missä se pääsee käymään ja viettämään koiran elämää isäntäväen ollessa töissä.

Kysyttyä: Voiko koirien kulkuluukut laittaa eri suuntiin?
Vastaus: Kyllä voi.

Mikäli eteiskaappeja ei koirataloon haluta, voidaan kulkuluukut laittaa mille seinälle tahansa. Eteinen aiheuttaa joitain rajoituksia, mikäli siitä halutaan "tunnelimalli".

Oviluukun siirtäminen eri seinustalle ei aiheuta yleensä lisäkustannuksia.

VuhVuh10-koiratalo kahdelle koiralle odottamassa kyytiä uuteen kotiin.