Käyttövalmis kahden koiran koirala välikäytävällä

HINTA 9400 eur (sis. alv24%) kotiin tuotuna Manner-Suomen alueella.
Ei erillisiä rahtikuluja!

Parin koiran kätevä kotikoirala, missä koirat viihtyvät. Häkit voidaan toteuttaa myös ns. tarpeellisen kokoisena. Sinä tiedät, mitä koirasi tarvitsee. Mietinnän pohjaksi kannattaa tutustua Terve ja hyvinvoiva koira -ohjeistukseen, missä on tarpeellisia mittoja koiralaa varten.

Koiralan tarpeellisia mittoja, sekä VuvVuh-koiralan rakennetietoja peruspaketissa löydät täältä.

Rakennukset saa joko kokonaisena rakennuksena tai elementtipakettina. Tähän rakennukseen sopivan elementtipaketin hintatietoineen löydät Hirnu-Verkkokaupasta tai kysymällä suoraan asiakaspalvelusta.

VuhVih-koirala medium-koossa.

Kysyttyä: Voiko tästä tehdä vain yhden koiran huoneen?
Vastaus: Kyllä voi.

Rakennuksen ovi voidaan siirtää esimerkiksi päätyyn, jolloin koiralle saadaan isohko tila. Toinen- taikka kumpikin koirahäkkielementti voidaan myös jättää pois.

Tästä saa tosi kivan ja tilavan koiran oman päivähuoneen, mikäli koiralla on taipumusta ryhtyä "sisustamaan kotia" yksin ollessaan. Koiralle voi järjestää ulkoilutilan, missä se pääsee käymään ja viettämään koiran elämää isäntäväen ollessa töissä.

Haluatko säästää?


Itse tekemällä säästää aina! Miksi et ottaisi nopeaa lähtöä elementtipaketin avulla?

Tämän koiralan saa myös elementtipakettina kahdessa eri toimitusvalmiudessa. Mukana pystytysohjeet ja tarvittavat lupakuvat (ei asemakuvia).

Tarvittaessa myös osamaksulla!

Tuksevat, sinkityt häkkielementit. Tässä koiralassa on häkkienkin välissä ovellinen elementti ja häkit ovat rinnakkain.

Koirille voidaan ilman lisäkustannuksia rakentaa oma ovi, mistä koira pääsee vapaasti kulkemaan ulkoiluhäkkiin. Oven suunnan voi itse päättää.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi