Hopoti 5 ja Hopoti 6

Näppärä valmispihatto 1-3:lle hevoselle - ja hoitotilat kaupan päälle!

Hopoti 5 ja Hopoti 6 ovat samalla pohjalle tehty pihattotalli, joka toimitetaan valmiina rakennuksena tilaajan tekemälle perustukselle. Talli on siten rakennuksena valmis. Kun sähköasentaja on tehnyt omat hommansa ja ilmanvaihto saadaan pörräämään, on aika laittaa kuivikkeet valmiiksi ja taluttaa hevoset sisälle.

Tämä on rakennusprojekti, joka onnistuu jokaiselta aivan varmasti.

Tästä Hopoti-pihatosta on muuten kirjoitettu myös Hirnu-blogissa: "Nikkaroidaan kotipihatto, osa 1." Kannattaa lukea!

Hopoti nro 5: Pohjakuva

Hopoti 5: Hoitotilat, varustetila ja rehuhuone samassa paketissa.

Hopoti nro 6: Pohjakuva

Hopoti 6: Enemmän tilaa hevosille. Toisaalta varustetilasta on luovuttu. Tässä tilalla on rehuhuone.

Valmishevostallin etuna...

...on sen siirrettävyys tarpeen vaatiessa!

Niin hassulta kuin se kuulostaakin, niin on myös tilanteita, missä hevosharrastus loppuu. Näissä tilanteissa pihaan jää silloin kallis rakennus ns. tyhjänpanttina. Eläinsuoja haisee aina eläimelle, joten ei siitä oikein varastoa halua tehdä - ellei sitten pieni tallin haju tavaroissa haittaa. Toisaalta sen tilan tontilla voisi käyttää enempi ajankohtaiseen tarpeeseen - eikö totta?

Hirnu Oy:n valmishevostallin ehdoton etu on se, että turhaa rakennusta ei pihaan jää: Tallin voi myydä eteenpäin. Talli irrotetaan sähköverkosta ja nostetaan rekan kyytiin. Se lähtee pois samalla tyylillä, kuin se tuli. Talli on rakennettu niin tukevaksi, että se kestää siirtämisen - oli se sitten myynnin taikka muuton yhteydessä.

Mikäli tallisi jäisi syystä taikka toisesta ylimääräiseksi, se on ihan käypää omaisuutta myydä edelleen sellaista tarvitsevalle. Me myös autamme tarvittaessa vapaasta tallista tiedottamisessa mm. FB-sivujen kautta. Siinä mielessä Hirnu Oy:n valmistalli on turvallinen hankinta.

Hinta 37 000 EUR

Hintaan sisältyy:

  • Valmishevostalli Hirnu Oy:n yleisen toimitussisällön mukaisesti.
  • Rahti- ja nostokustannukset kotimaassa.
  • Arvonlisävero 24%.

Tallin lisäksi tarvitset mm:

  • Rakennusluvat: Ole yhteydessä paikalliseen rakennusvalvontaan.
  • Valvojan rakennusprojektille: Rakennusvalvonta osaa neuvoa asiassa.
  • Asemapiirroksen: Joko meidän kautta lisäpalveluna tai valvoja voi sen usein myös tehdä.
  • Sähköasentajan palveluita. Sähköpiirustukset tulee tallin mukana.
  • Mikäli talliin tulee vedet, niin putkiasentajan palveluita.
  • Maansiirtourakoitsijan palveluita.
  • Perustuksen materiaalit, mikäli teet perustuksen itse. Alle 100km säteellä toimipaikastamme Limingasta, saa palvelun hankittua myös meiltä. Yksinkertainen, pintaan asennettava pilariperustus onnistuu tehdä kuitenkin jokaiselta, jolla on tervettä maalaisjärkeä.

Vinkki: Talliprojektissa kannattaa lähteä liikkeelle siitä, että kysyy mitä mieltä naapuri on rakennusprojektista. Jos hänelle homma on ok, niin seuraavaksi soitto kuntaan ja tarkennukset paikallisista vaatimuksista. Me kyllä pystymme ne toteuttamaan juuri siten, kuten pitääkin.