Kotipesä -minitalo

- Sinulle, joka tarvitset vain välttämättömän

Hinta 29 000 EUR (sis. alv24%)
+ rahti- ja nostokulut 0 EUR

Kotipesä -minitalo on näppärä, lähinnä yhden asukkaan tarpeisiin suunniteltu pieni koti. Talo on saatavana kahtena eri mallina, joissa katon muoto on erilainen.

Pohjaratkaisuun voi vaikuttaa esim. jättämällä makuuhuoneen ja tuvan väliseinän pois. Ikkunoiden ja ovien paikat on myös mahdollista siirtää ilman lisäkustannuksia.

Talo on rakenteiden ja eristeiden suhteen Suomen sääolosuhteisiin suunniteltu kokonaisuus.

Pohjakuva ja toimitusvalmius

Mökin pohjakuva perusmallina. Pohjaratkaisua on mahdollista muuttaa peilikuvaksi tai muutoin toiveita vastaavaksi. Kuvan saa napsauttamalla suuremmaksi.

Minitalon sisäpuolen toimitusvalmius. HUOM! Tilaaja on itse pintakäsitellyt tämän upean lattian. Meiltä lattia tulee puuvalmiilla pinnalla, jonka ammattiotteilla voi loihtia näin upeaksi.

Tässä minikodissa on noin 17,5 neliötä + kuisti. Rakennus toimitetaan kokonaisena rakennuksena tilaajan tontille. Vakituiseen asumiseen tarvitaan rakennuslupa, joten asiassa kannattaa olla yhteydessä omaan kotikuntaan. '

Mökin saa tilattua myös ilman väliseiniä tai pelikuvana.

Milloin teidän tontilla on vastaava työmaa meneillään? Unelma pystyy myös tekemään todeksi - täytyy vain ryhtyä toimeen :)

Kaksi eri kattoprofiilia

Kumpi kattoprofiili miellyttää silmää enemmän?

Kotipesä -minikoti on saatavana kahdella eri kattoprofiililla. Matalin sisäkorkeus rakennuksessa on ns. normaali sisäkorkeus eli 240cm.

Ulkokuvissa näkyvä terassin laajennusosa on lisävaruste. Pieni terassi ulko-oven edessä kuuluu toki pakettiin.

Minitalon kaveriksi sopii hyvin myös erillinen saunarakennus. Varastotilaa saa erillisillä varastorakennuksilla, joita voidaan toimittaa vaikka samassa kuormassa päärakennuksen kanssa.