Kotipesä -minitalo

- Sinulle, joka tarvitset vain välttämättömän

Kotipesä -minitalo on näppärä, lähinnä yhden asukkaan tarpeisiin suunniteltu pieni koti. Talo on saatavana kahtena eri mallina, joissa katon muoto on erilainen.

Pohjaratkaisuun voi vaikuttaa esim. jättämällä makuuhuoneen ja tuvan väliseinän pois. Ikkunoiden ja ovien paikat on myös mahdollista siirtää ilman lisäkustannuksia.

Talo on rakenteiden ja eristeiden suhteen Suomen sääolosuhteisiin suunniteltu kokonaisuus.

Pohjakuva ja toimitusvalmius

Mökin pohjakuva perusmallina. Pohjaratkaisua on mahdollista muuttaa peilikuvaksi tai muutoin toiveita vastaavaksi. Kuvan saa napsauttamalla suuremmaksi.

Minitalon sisäpuolen toimitusvalmius. HUOM! Tilaaja on itse pintakäsitellyt tämän upean lattian. Meiltä lattia tulee puuvalmiilla pinnalla, jonka ammattiotteilla voi loihtia näin upeaksi.

Tässä minikodissa on noin 17,5 neliötä + kuisti. Rakennus toimitetaan kokonaisena rakennuksena tilaajan tontille. Vakituiseen asumiseen tarvitaan rakennuslupa, joten asiassa kannattaa olla yhteydessä omaan kotikuntaan. '

Mökin saa tilattua myös ilman väliseiniä tai pelikuvana.

Toimitusvailmius

Rakennus on toimitettaessa ns. reipasta remonttimiestä vaille valmis. Katto on puuvalmiina paneloitu, lattiassa on puuvalmis lattialauta. Seinät on kipsilevyä, jotka voi maalata tai tapetoida mieleiseksi. Väliovet, listat ym. on valmiiksi paikoillaan.

Sähköjen osalta rakennuksen seinien sisälle vedetään sähköputkitus ja piuhat valmiiksi. Sähköpiirustukset tulevat talon mukana ja sähköjen sijaintiin on mahdollista esittää toiveita (esim. valaisimien paikat, pisrorasiat, ulkovalot jne.) Rakennukseen voi asentaa niin aurinko- kuin verkkosähkön.

Millainen perustus tarvitaan?

Tällainen rakennus sopii hyvin asennettavaksi betonisista puutarhalaatoista + pilariharkoista tehtyjen "tassujen" päälle. Perustuksen tekeminen on varsin yksinkertaista. Hinta materiaaleille on noin 200 eur + maansiirto/kaivuutyöt tontilla.

Voiko rakennukseen asentaa tulisijan?

Kyllä voi. Sekä kevyt tulisija että varaava tulisija on mahdollista sijoittaa tähän rakennukseen.

Joustavaa suunnittelua

Mökit rakennetaan kirvesmiestyönä - ei liukuhihnalta.

Vain harvoin pystyy suunnittelija pöydällään luomaan ns. täydellisen ratkaisun jokaiselle. Suurin osa tilaajista toivoo jonkinlaisia muutoksia ja näihin me olemme varautuneet. Milloin vaihtuu kattoprofiili, milloin ikkunat taikka ovet laitetaan eri kohtiin. Ikkunoiden kokoja ja määriä vaihdetaan. Väliseiniä siirretään, niitä jää pois tai niitä tulee lisää.

Aika monet muutokset pystytään toteuttamaan perushinnan sisällä eli ilman, että siitä aiheutuu lisäkustannuksia. Meidän kannalta ei nimittäin ole väliä, mihin kohtaan ikkuna asennetaan. Jokainen mökki rakennetaan käsityönä, omana projektina. Siksi pystymme olemaan hyvin joustavia monien muutostoiveiden suhteen.

Näin ollen: Mikäli mökki ei perusmallina miellytä, niin tee siitä mieleisesi. Rakennetaan siitä juuri sellainen, kuin sinä tarvitset.

Hinnat 2022

Hintoihin sisältyy alv24% sekä rahti- ja nostokulut.

Perusvarusteilla hinta on 29 000 eur (sis. alv24%)

  • Levypinnat (kipsi- tai lastulevy valinnan mukaan) tai puuvalmis paneeli.
  • Puuvalmiit lattia- ja kattopinnat.Ikkunat U-arvo 1, Iccuna Oy:n mallisto valkoisilla puitteilla.
  • Peruseristys seinissä 150mm, lasivilla + tuulensuojakangas. Lattiassa 200mm + tuulensuojalevy. Katossa 200mm lasivilla.

Plus-varusteilla hinta on 36 000 EUR

Pinnat kuten edellä. Lisäksi:

  • Peruserityksenä lasivilla 150mm Lisäeristys + vaakakoolaus 50mmTuulensuojalevy 13mm. Lattiassa 200 mm peruseristys + 50mm lisäeritys. Katossa 300mm lasivilla.
  • Ikkunat U-arvolla 0,8, Iccuna Oy:n (vinyylikarmi) tai Iin Ikkuna Oy:n (puukarmi) mallisto, karmin väri valittavissa.
  • Perusmallin keittiökaapisto asennettuna. (Huomaa, että paketissa ei ole koneita)
  • Ovessa lukkopesä + 3 avainta (Doro).
  • Säilytystila huoneen perällä, peitetty liukuovella (levy- tai peilipinta)

Milloin teidän tontilla on vastaava työmaa meneillään? Unelma pystyy myös tekemään todeksi - täytyy vain ryhtyä toimeen :)

Kaksi eri kattoprofiilia

Kumpi kattoprofiili miellyttää silmää enemmän?

Kotipesä -minikoti on saatavana kahdella eri kattoprofiililla. Matalin sisäkorkeus rakennuksessa on ns. normaali sisäkorkeus eli 250cm.

Ulkokuvissa näkyvä terassin laajennusosa on lisävaruste. Pieni terassi ulko-oven edessä kuuluu toki pakettiin.

Minitalon kaveriksi sopii hyvin myös erillinen saunarakennus. Varastotilaa saa erillisillä varastorakennuksilla, joita voidaan toimittaa vaikka samassa kuormassa päärakennuksen kanssa.