Kotipesä-minitalo pulpettikattoisena mallina.

Kotipesä -minitalo

- Sinulle, joka tarvitset vain välttämättömän

Kotipesä -minitalo on näppärä, lähinnä yhden asukkaan tarpeisiin suunniteltu pieni koti. Talo on saatavana kahtena eri mallina, joissa katon muoto on erilainen.

Pohjaratkaisuun voi vaikuttaa esim. jättämällä makuuhuoneen ja tuvan väliseinän pois. Ikkunoiden ja ovien paikat on myös mahdollista siirtää ilman lisäkustannuksia.

Talo on rakenteiden ja eristeiden suhteen Suomen sääolosuhteisiin suunniteltu kokonaisuus. Energiatodistus tulee rakennuksen mukana.

Pohjakuva ja toimitusvalmius

Tässä minikodissa on noin 17,5 neliötä + kuisti. Rakennus toimitetaan kokonaisena rakennuksena tilaajan tontille. Vakituiseen asumiseen tarvitaan rakennuslupa, joten asiassa kannattaa olla yhteydessä omaan kotikuntaan. '

Mökin saa tilattua myös ilman väliseiniä tai pelikuvana.

Toimitusvailmius

Rakennus on toimitettaessa ns. reipasta remonttimiestä vaille valmis. Katto on puuvalmiina paneloitu, lattiassa on puuvalmis lattialauta. Seinät on kipsilevyä, jotka voi maalata tai tapetoida mieleiseksi. Väliovet, listat ym. on valmiiksi paikoillaan.

Hintaan ei sisälly kaapistoa taikka kalusteita. WC-kylpyhuoneen kalustus, vesieristys ja pinnat eivät sisälly peruspakettiin.

Sähköjen osalta rakennuksen seinien sisälle vedetään sähköputkitus ja piuhat valmiiksi. Sähköpiirustukset tulevat talon mukana ja sähköjen sijaintiin on mahdollista esittää toiveita (esim. valaisimien paikat, pisrorasiat, ulkovalot jne.) Rakennukseen voi asentaa niin aurinko- kuin verkkosähkön.

Millainen perustus tarvitaan?

Tällainen rakennus sopii hyvin asennettavaksi betonisista puutarhalaatoista + pilariharkoista tehtyjen "tassujen" päälle. Perustuksen tekeminen on varsin yksinkertaista. Hinta materiaaleille on noin 200 eur + maansiirto/kaivuutyöt tontilla.

Voiko rakennukseen asentaa tulisijan?

Kyllä voi. Sekä kevyt tulisija että varaava tulisija on mahdollista sijoittaa tähän rakennukseen.

Mökin pohjakuva perusmallina. Pohjaratkaisua on mahdollista muuttaa peilikuvaksi tai muutoin toiveita vastaavaksi. Kuvan saa napsauttamalla suuremmaksi.

Kaksi eri kattoprofiilia

Kotipesä -minikoti on saatavana kahdella eri kattoprofiililla. Matalin sisäkorkeus rakennuksessa on ns. normaali sisäkorkeus eli 250cm.

Ulkokuvissa näkyvä terassin laajennusosa on lisävaruste. Pieni terassi ulko-oven edessä kuuluu toki pakettiin.

Kotipesä -minitalo harjakattoisena mallina. Kuvan laaja terassi on lisävaruste.

Isot ikkunat ja korkealla oleva katto tuovat tilan tuntua pieneenkin kotiin.

Pulpettikattoinen malli

Vastaava rakennus pulpettikattoisena mallina. Kuvassa oleva laaja terassi on lisävaruste.

Pulpettikattoisen Kotipesä-minitalon ikkunat ovat korkeammat, kuin vastaavassa harjakattoisessa talossa.

Joustavaa asumista

Hirnu Oy:n minitalot rakennetaan valmiiksi halliolosuhteissa, joten rakennusajan kosteudenhallinta on kunnossa. Rakennus tuodaan rakennuspaikalle kokonaisena rakennuksena ja nostetaan paikalleen. Rakennusaikana sinulla on mahdollista vierailla tehtaallamme Limingassa ja tutustua taloosi jo ennalta.

Hirnu Oy:n rakentamat rakennukset on mahdollista siirtää myös myöhemmässä vaiheessa toisaalle.

Minitalon kaveriksi sopii hyvin myös erillinen saunarakennus.

Hinta 25 300 EUR (sis.alv24%)

Toimitusaika on 4-5 kk tilauksesta, sen hetkisen tilausjonon mukaisesti. Tarkka toimituksen ajankohta varmistetaan tilauksen yhteydessä.

Hinta sisältää myös rahti- ja nostokulut. Toimitamme minitaloja kautta Suomen.

Kumpi kattoprofiili miellyttää silmää enemmän?