Onnenkäpälän koirahoitola

- Koirien täysihoitoa Kuopion ja Iisalmen välimaastossa Pajujärvellä, sopivasti matkan varrella!

Onnenkäpälän -koirahoitola maalattiin suloisen pinkiksi. Kaisan porrasprojekti on kuvasse vielä hieman kesken - mutta kohta on valmista!

Lähtökohtana VuhVuhJumbo -koiratalo

Hirnu Oy:n valmis mallisto on nimenomaan "valmismallisto". Suoraan valitsemalla itselleen sopivan rakennuksen, tietää sen kulut ja kustannukset. Valmiiseen suunnitelmaan ei kuitenkaan tarvitse tyytyä, vaan rakennukseen voi tehdä omaa tarvetta vastaavia muutoksia. Näin Kaisan koirahoitolarakennuksen suhteen toimittiin.

Onnenkäpälän hoitolarakennuksen lähtökohtana on VuhVuhJumbo -koiratalo. Rakennukseen tehtiin lisätilauksia ja muutoksia:

  • Rakennusta levennettiin noin 50cm, jolloin saatiin enemmän koirahuoneille tilaa ja lisäksi hieman käytävälle lisäleveyttä.
  • Rakennuksen ulkovuori (=ulkolaudoitus) rakennettiin vastaamaan samassa pihassa olevan päärakennuksen laudoitusta. Näin rakennus sopii osaksi jo valmista pihapiiriä.
  • Rakennuksen pohjapiirrosta muokattiin siten, että se vastaa Kaisan yritystoiminnan tarpeisiin mahdollisimman tarkasti.
  • Rakennuksesta jätettiin pois lattian pintamateriaalit.
  • Koirahuoneiden kalterien välit kavennettiin siten, ettei pienenkään koirarodun pentu saa päätä kaltereiden väliin.

VuhVuhJumbo hieman laajennettuna versiona. Koirien ulkoilutilat sijoitettiin rakennuksen taakse.

Talviajan toimitus

Onnenkäpälän koirahoitola toimitettiin keskellä talvea. Näin ollen perustus ja täytöt rakennuksen alle ja ympärille oli helpointa tehdä valmiiksi ennen lumien tulemista. Lopuksi perustus peitettiin, jotta lumityöt olisi H-hetkenä hieman helpompia.

Rakennuksen sähkökaapeli ja viemäröinti vedettiin samalla oikealle paikalle odottamaan, jotta rakennuksen saavuttua ei enää kaivinkonehommiin tarvitsisi ryhtyä.

Pohja odottamassa täyttömaita.

Vierailu tehtaalla

Osa asiakkaistamme käy rakennusaikana vierailemassa toimitiloissamme, missä oma rakennus on työn alla. Niin kävi myös Kaisa.

Suosittelemme rakennusajan vierailua, mikäli se vain suinkin on mahdollista. Näin rakennukseen mahdollisesti tulevat muutostarpeet on helppo huomata, kun rakennuksen näkee "oikeasti". Pelkkien pohjapiirrosten ja mittojen perusteella on hankala hahmottaa tilojen kokoa. Mikäli asiakkaan vierailu on riittävän aikaisessa rakennusvaiheessa, voidaan tarvittavia muutoksia vielä tehdä.

Kaisa kävi meillä kylässä.

Rakennus valmistuu halliolosuhteissa, joten säävarauksia ei rakentamisen suhteen ole.

H-hetki

Koska perustus oli peitettynä, oli pohja siisti rakennuksen asennusta varten. Tosin lumikuorman lapioimisessa pois pressun päältä oli varmasti melkoinen homma!

VuhVuhJumbo on sen verran iso rakennus, että kuljettavan rekan tulee päästä perustuksen viereen. Pienempiä koirataloja, esim. VuhVuh6 tai VuhVuh10, pystytään nostamaan 10-15 metrin päähän autosta.

Peruuttamalla kotipihaan.

Sisustushommia!

Kaisa on sisustanut koiratalon oman visionsa mukaisesti. Pienet yksityiskohdat tekevät tilasta viihtyisän ilman, että koirien viihtyvyydestä on lainkaan tingitty. Koirahoitolan sisustus on upea ja tuo mieleen palatsin!

Kun hienoihin tiloihin yhdistetään lemmikin huolellinen hoito, koiralähtöinen ajattelu ja reippaat kävelylenkit luonnossa - on koiralla loma siinä kuin isäntäväelläkin!

Tämä koirahoitola on kyllä viimeisen jälkeen tyylikkäästi sisustettu!

Yhteystiedot

Kaisa Toivanen on luvannut, että häneltä voi kysellä tällaisesta rakennusprojektista joko puhelimitse tai sähköpostilla.

Mikäli hoitolan aikatauluun sopii, hoitolassa voi rajoitetusti myös vierailla.

Sovi mahdollinen vierailu aina etukäteen paria päivää ennen. Huomioithan myös sen, että vierailu on mahdollista ainoastaan koirahoitolan arki huomioiden.

Onnenkäpälän -koirahoitolan ajantasaiset yhteystiedot löytyvät sen kotisivuilta www.onnenkapalan.fi ja hoitolan arkea ja asiakkaiden touhuja pääset kivasti seuraamaan Instagrammissa käyttäjällä koirahoitola_onnenkapalan .

Kaisalta voit myös varata omalle lemmikillesi kivan loma-ajan hoitopaikan - joten oma lomasi poissa kotoa on huoleton ja rattoisa!

Soita tai napsauta kuvaa ja lähetä sähköpostia!