Huvila&Huussi -ohjelmasta tuttu

KotKot9 -kotikanala

HINTA 10 600 EUR (sis. alv24%)
Rahti- ja nostokulut sisältyvät pakettiin.

Kotikanalaa asennetaan perustukselle. Kanala toimitetaan kuvan valmiudessa - ja myös siäpuolelta valmiina rakennuksena.

Hirnu Oy osallistui Huvila & Huussi -ohjelman kaudella 2024 Kirkkonummella toteutettuun projektiin. Jakson nimi on "Luksusta kanoille". Jaksossa toimitetaan asiakkaalle KotKot9-kotikanala + ulkotarha. Kannattaa katsoa!

KotKot9-kotikanala on leveämpi versio "pikkuveljestään" KotKot8-kotikanalasta. Rakennuksen leveys tuo lisää tilaa niin kanoille, kuin hoitotilalle.

Rakennus on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön ja toimitetaan valmisrakennuksena tilaajan rakentamalle pilariperustukselle. Perustus on helppo tehdä myös itse.

Huvila & Huussi -kotikanalaan valittiin muutamia lisävarusteita:

  • ulkoiluhäkki, kokonaisena toimitettuna
  • ulkomaalaus
  • sisäpuolen pintakäsittely

Tälle kanalalle laitettiin mukaan myös kokonaisena toimitettava ulkoiluhäkki.

TOIMITUSSISÄLTÖ:

Tutustu KotKot-kotikanaloiden perustoimitussisältöön TÄÄLLÄ.

Kotikana on hauska ja opettavainen lemmikki - joka myös munii ja kotkottaa.

Pohjakuva KotKot9

Kuvan mitat ovat suuntaa-antavia. Käytössä olevaa sisätilaa on kaikkiaan 9 neliötä.

Turvallinen ulkotarha suojaa kanat joka suunnalta

Kokonaisena toimitettava KotKot-ulkotarha on helppo ja turvallinen valinta. Tarha toimitetaan kokonaisena rakennuksena kanalan mukana.

Rakennuksessa on pohjaverkko, joka pitää niin kanat tarhassaan kuin ulkopuoliset petoeläimet loitolla. Kanatarhan asennuksen jälkeen sisäpuoli täytetään sopivalla maa-aineksella siten, että verkko jää 10-15cm syvyyteen. Kanoilla on hyvä olla tarhassaan maa-ainesta kuopsutusta ja hiekkakylpyjä varten.

Rakennuksessa on seinäverklkojen lisäksi toki myös kattoverkko, joten innokkaimmat kotkottajat pysyvät tallessa. Verkko on sinkittyä ja silmäkoko on 1,9 x 1,9 cm.

Ulkotarha sopii mainiosti yhteen kanalarakennuksen kanssa. Tarha voidaan rakentaa sopimaan joko kanalan päätyyn taikka eteen.

Oma visio kotikanalasta?

Hirnu Oy rakentaa kotikanaloita myös tilaajan toivomien mittojen ja suunnitelmien mukaisesti siten, että rakennus sopii hyvin pihapiiriin. Lähtökohta kuitenkin on, että eläinten hyvinvointi edellä mennään, eli tilojen tulee olla sopivilla pintamateriaaleilla ja riittävän suuret kanaparven hyvinvointia ajatellen.

Hirnu Oy toimittaa kotikanaloita ympäri Suomen. Ollaan yhteydessä ja laitetaan teidänkin kanalaprojekti liikkeelle!

Kukko kotipihan vartijana - joskus myös tehokkaampi, kuin koira!