Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Eläinhoitolan kalusteet

Laadukkaat, kestävät kalusteet kotimaiselta toimittajalta.

Mikäli sinulla on omaan koirataloosi remontin tarvetta, niin meillä on myydä sinulle tukevat ja toimivat kalusteet. Kalusteiden valikoima ja hintatiedot löydät verkkokaupasta.

Lisätietoja ja henkilökohtaista asiakaspalvelua saat soittamalla suoraan Markolle p. 040 735 9066 tai sähköpostin välityksellä.

Kalusteet mittatilaustyönä?

Varsinkin remonttikohteissa tarvitaan vähän enempi säätöä. Koira- taikka kissatalon kalusteita saa tilattua myös omien mittojen mukaan.

Soittamalla tai sähköpostilla saa lisätietoja. Isommista kokonaisuuksista (yli 6 kpl/tilaus) annamme mielellämme myös tarjouksen.

Esimerkiksi tällainen avattava väliseinä on käytännöllinen koirahoitolassa. Näin tilojen muunneltavuus asiakkaiden mukaan on mahdollista.

Toimitusaika

Kaikki koiratalon kalusteet ovat tilaustuotteita. Toimitusaika on 4-5 viikkoa.

Tuotteet tilataan pääsääntöisesti verkkokaupan kautta ja maksetaan ennakkolaskulla. Isommissa, yli kuuden elementin tilauksissa kannattaa olla yhteydessä asiakaspalveluun.

Tuotteiden hinnat sisältävät alv24% sekä rahtikulut kotimaassa.

Mikäli tarvitset maksuaikaa tuotteille, lainaa kannattaa tiedustella omasta kotipankista taikka kääntymällä muiden tunnettujen rahoittajien palveluiden puoleen.

Eläinhoitolaan sopiva kalterielementti. Ovi + karmi. Tukeva lukitus ja riittävän tiheä kalteri, jotta koira ei saa päätä oven väliin.

Tai näppää kuvan kautta sähköpostia.