Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Torni-leikkimökki

Hinta 2500 eur (sis. alv24%) kotiin tuotuna

Tämä kaksikerroksinen leikkimökki tarjoaa lapsellesi paitsi kivan leikkipaikan, myös mahdollisuuden kiipeilyyn. Yläkerrasta on ihan kivat näkymät niin perus- kuin kattoikkunankin kautta. Välipohja kestää myös isän ja äidin vierailut.

Kattoikkuna ja kuisti kuuluvat perussettiin.

Yläkerrasta on kivat näkymät.

Rakennetietoja ja mittoja

Verkkokaupan puolella on listattuna varsin tarkkaan, mitä tämä mökki sisältää ja mistä se on tehty. Mikäli jokin asia askarruttaa, niin soittele asiakaspalveluun tai heitä sähköpostia tulemaan. Autamme mielellämme.

Mikäli ostoksille päätät ryhtyä, niin se onnistuu helpoiten verkkokaupassa. Maksu hoituu näppärästi oman verkkopankin kautta tai tilaa ennakkolasku, mikäli verkkomaksut epäilyttävät. Tarvittaessa voit maksaa myös luottokortilla tai tehdä osamaksusopimuksen.

Toimitus sisältyy hintaan

Mökki toimitetaan elementtipakettina, mikä sisältää tarvittavat rakennusmateriaalit.

Kattorunko on kokonainen paketti, joten siitä alkaa sitten askartelu. Katto voidaan myös naputella kokonaiseksi paketiksi meillä, mutta näin tehtynä siitä tulee käsipelillä nostettavaksi aivan liian painava. Mikäli pystyt nostamaan katon esim. traktorin etukuormaajalla paikoilleen, niin silloin se ei ole ongelma.

Mikäli oma rakennustaito epäilyttää, niin kysy toki pystytyspalvelua. Tuntilaskutuksella meillä äjät kyllä laittaa mökin kotipihassasi leikkivalmiiksi.

Laskutus rakennus/pystytystyöstä on tuntiperustainen ja työtunnit maksetaan pankki- tai luottokortilla heti paikanpäällä. Laskutus on 39 eur/h (sis.alv24%). Erillisiä matkakuluja ei lisäksi laskuteta.

Huomaa, että tämä on uudisrakentamista, joten kotitalousvähennystä tästä hommasta ei saa.

Seinällä olevien pienojen avulla pääsee kiipeämään ylös. Alakerrassa mahtuu 180cm aikuinen seisomaan suorassa.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi