Torni-minitalo

- oma torni - miksipä ei?

HINTA 90 000 EUR (sis.alv24%)
+rahti- ja nostokustannukset 0 EUR

Asiakkaan tarpeisiin tuunattu Tornimökki. Tähän mökkiin lisättiin mm. suuret maisemaikkunat ja lasiliukuovi.

Näppärä pieni tornitalo

Tässä minitalossa on mukavasti tilan tuntua. Se sopii hyvin yhden ihmisen omakotitaloksi tai sopuisan pariskunnan lemmenpesäksi.

Tornissa on pieni matalahko huone, joka sopii hyvin työhuoneeksi tai makuukamariksi.

Rakennus rakennetaan käsityönä alusta loppuun. Näin ollen muutokset ovien, ikkunoiden tai väliseinien paikoissa on mahdollista toteuttaa yleensä ilman lisäkustannuksia.

Mökkiin voi käydä tutustumassa jo sen rakennusaikana tehtaallamme Limingassa.

Perusmallin pohjakuva (takaterassi ei sisälly pakettiin). Huonejärjestystä voi muokata vastaamaan oman elämän tarpeita. Esim. rakennuspaikan erityispiirteet kannattaa huomioida ikkunoiden ja ovien suhteen.

Torni-minin pohjapiirros. Kuvan saa klikkaamalla isommaksi, jolloin mm. mitat näkyvät paremmin. Koko mökissä on tilaa noin 40 neliötä.

Tornikamari toimii vaikka työtilana, josta on kivat näkymät. Ranskalainen parveke on mukava lisä - kuin katetulla terassilla työskentelisi. Napsauttamalla saat kuvan isommaksi.

Tornikamarin ikkunoista on tässä sijainnissa hulppeat näkymät. Tällaiset isot ikkunat ovat lisämaksullinen lisävaruste - mutta onhan ne hienot!

Muutoksilla mieleiseksi

- vaikka pelikuvaksi?

Hirnu Oy:n rakennukset rakennetaan kaikki erillisinä rakennusprojekteina. Näin ollen muutokset on mahdollista toteuttaa varsin sujuvasti. Ovien, ikkunoiden, väliseinien ym. paikkoja on mahdollista muuttaa. Monet muutokset voidaan toteuttaa myös ilman lisäkustannuksia.

Maksullisia muutoksia ovat mm.

  • Ikkunoiden lisääminen tai koon muuttaminen.
  • Lisäovet.
  • Maisemaikkuna liukuovella.
  • Ulkomaalaus valmiiksi tai sisäpanelit valmiiksi käsiteltynä.

Perusmallin Torni-talo. Tähän ei tarvitse tyytyä, vaan mökin voi tuunata sopimaan omaan makuun sopivaksi.

Lasiliukuovi tuo tietynlaista ylellisyyttä elämään. Terassia on helppo jatkaa suuremmaksi ihan oman maun mukaan.

Tornimökki matkalla uuteen kotiin.

Kokonaisena kotipihaan

- nopea rakennusprojekti

Hirnu Oy rakentaa valmisrakennuksia. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että rakennus rakennetaan valmiiksi tehtaallamme Limingassa ja siirretään kokonaisena rakennuksena tilaajan tekemälle perustukselle.

Rakennuspaikalla tehtävät asennukset (esim. tornin yhdistämineni) sisältyvät kokonaishintaan.

Sisäpuolen pinnoiltaan rakennus on ns. remontoijalle valmis. Tämä tarkoittaa sitä, että pintojen maalausta, lakkausta, tapetointia ym. on vielä tehtävänä. Lisätilauksena voidaan mökki ulkopuolelta maalata meillä valmiiksi.

Ammattilaisten apua tarvitset vielä sähkö- ja LVI-asentajan palveluiden muodossa. Usein myös keittiökalusteet tilataan valmiiksi asennettuna.

Lisätietoa toimitussisällöstä löydät TÄMÄN LINKIN TAKAA.

Tässä talossa valittiin seinäpinnoiksi kipsilevy. Lattia on lattialautaa ja tilaaja käsittelee sen parhaaksi katsomallaan tavalla.

Minikoti -projekti aloitetaan ottamalla yhteyttä!

Napsauttamalla kuvaa, voit lähettää meille myös sähköpostia.

Kaikki mökit rakennetaan halliolosuhteissa, joten rakennusajan kosteudenhallinta on takuulla kunnossa. Toimitus tapahtuu kokonaisena rakennuksena. Kuvassa Kotipesän muunnelma tilaajan toiveiden mukaisesti.