Oletko valmis uuteen kotiin?

Torni-minitalo

- oma torni - miksipä ei?

Tässä minitalossa on mukavasti tilan tuntua. Se sopii hyvin yhden ihmisen omakotitaloksi tai sopuisan pariskunnan lemmenpesäksi.

Tornissa on pieni matalahko huone, joka sopii hyvin työhuoneeksi tai makuukamariksi.

Rakennus rakennetaan käsityönä alusta loppuun. Näin ollen muutokset ovien, ikkunoiden tai väliseinien paikoissa on mahdollista toteuttaa yleensä ilman lisäkustannuksia.

Mökkiin voi käydä tutustumassa jo sen rakennusaikana tehtaallamme Limingassa.

Takaterassi on maksullinen lisävaruste. Tornissa on "ihan oikea huone" - vaikka työtila tai makuuhuone?

Torni-minin pohjapiirros. Kuvan saa klikkaamalla isommaksi, jolloin mm. mitat näkyvät paremmin. Koko mökissä on tilaa vajaat 40 neliötä.

Tornikamari toimii vaikka työtilana, josta on kivat näkymät. Ranskalainen parveke on mukava lisä - kuin katetulla terassilla työskentelisi. Napsauttamalla saat kuvan isommaksi.

Suuret ikkunat ja nostettu katto tuovat pieneenkin tilaan tilantuntua.

Muutoksilla mieleiseksi

- vaikka pelikuvaksi?

Hirnu Oy:n rakennukset rakennetaan kaikki erillisinä rakennusprojekteina. Näin ollen muutokset on mahdollista toteuttaa varsin sujuvasti. Ovien, ikkunoiden, väliseinien ym. paikkoja on mahdollista muuttaa. Monet muutokset voidaan toteuttaa myös ilman lisäkustannuksia.

Kokonaisena kotipihaan

- nopea rakennusprojekti

Hirnu Oy rakentaa valmisrakennuksia. Käytännössä se tarkoittaa sitä, että rakennus rakennetaan valmiiksi tehtaallamme Limingassa ja siirretään kokonaisena rakennuksena tilaajan tekemälle perustukselle.

Mahdolliset rakennuspaikalla tehtävät asennukset (esim. kuisti) sisältyvät kokonaishintaan.

Hinta 62 000 eur (sis.alv24%)

- hinta sisältää myös rahtikulut

Hinta sisältää kuljetuksen ja asennuksen rakennuspaikalla. Mikäli rakennuspaikka on saaressa tai Ahvenanmaalla, on hintaan sisältyvä toimitus lähimpään satamaan.

Tilauksen yhteydessä laskutetaan 5% käsirahan osuus. Loput kauppasummasta laskutetaan rakennusvaiheiden etenemisen mukaisesti.

Toimitusaika on riippuvainen tilaushetken jonosta. Keskimäärin 3-5 kk odotusaikaan on syytä varautua. Kesälle aiottu projekti kannattaa laittaa alulle alkuvuodesta.

Minikoti -projekti aloitetaan ottamalla yhteyttä!

Napsauttamalla kuvaa, voit lähettää meille myös sähköpostia.