Rakennukseen on mahdollista saada lisävarusteita, kuten kuvan kuisti.

VuhVuhGreat-eläinhoitola

Hinta 80 000 EUR (sis. alv 24%)
+ rahti- ja nostokustannukset 0 EUR

Haaveiletko omasta eläinhoitolasta?

Tässä on sinulle verrattain loistava rakennus, minkä myötä pistät vauhtia unelmien toteutumiseen tai kasvatat jo toimivaa yritystäsi. VuhVuh-Great on vuoden 2021 uutuusmall, joka on suunniteltu nimenomana eläinhoitolan tarpeita ajatellen. Tilaa tässä näppärässä pikku-koira&kissahoitolassa on vajaa 60 neliötä.

Rakennus on perusmallina osastoitu kahteen osaa: "Kissalaan" ja "Koiralaan". Tarvittaessa pohjakuvaa voidaan muokata niin, että se vastaa juuri sinun asiakaskuntasi tarpeisiin.

Tutustu myös tämän sivun alaosassa esiteltävään, noin 100 neliön versioon VuhVuhGreat-koitahoitolasta.

Asiakkaat saapuvat hoitolaan erillisen vastaanottotilan kautta.

- Laita elämä uusille urille ja ryhdy yrittäjäksi eläinhoitola-alalle!

Pohjakuva ja mitat

- Kissat ja koirat eri osastoille.

VuhVuhGreat -koirahotelli on perusmallina suunniteltu tiloiksi yritykselle, jolla on sekä koiria että kissoja asiakkaina. Vastaanottotilassa voi pitää vaikka pientä myymälää vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ruoka- ja leluhankinnoissa.

Tilat voidaan tarvittaessa muokata sopimaan yrityksesi tarpeita vastaamaan. Annettu pohja on vain yksi ehdotus siitä, kuinka tilat saisi toimimaan eläinhoitolana.

Koirahoitolassa on tärkeää, että kalusteet ja pinnat ovat vankkoja ja helposti puhdistettavissa. VuhVuh-häkkielementit ovat meidän omaa tuotantoa ja suunniteltu nimenomaan koirahoitolakäyttöön.Kuva: VuhVuhJumbo-koiratalo.

Erilliset koira- ja kissaosastot

Rakennus toimitetaan kahdessa osassa. Osien yhdistäminen ja rakennuspaikalla tehtävät rakennuksen asennustyöt sisältyvät hintaan.

Miten sinä sisustaisit hoitolan? Tekisitkö muutoksia huonejärjestelyyn?

Hoitolasi vastaanottotilasta voit sisustaa juuri sellaisen, kuin haluat. Tyylikäs vastaanotto luo miellyttävän mielikuvan hoitolasi tarjoamasta hoiton laadusta.

Enemmän tilaa:

VuhVuhGreat - laajennettuna versiona

HINTA 135 000 EUR (sis.alv24%) sisältää rahti- ja asennuskustannukset.

Tässä pohjavaihtoehdossa on erillinen, reilunkokoinen koiraeteinen. Tarvittaessa koiraeteiseen voi asentaa koiran pesualtaan tai suihkun tassujen pesua ajatellen. Lisäksi on hyvänlainen varastotila koirien rehuja ja muita tarpeellisia tarvikkeita varten.

Koirien ulkotarhat on kuvassa hahmottamisen helpottamiseksi. Koiratarhat on erikseen tilattava tuote.

Pohjakuvan saa napsauttamalla suuremmaksi.

VuhVuhGreat Nro 4

Tässä VuhVuhGreat-versiossa on reilusti tilaa koirien keittiölle ja henkilökunnan puuhasteluille. Tämä koiratalo sopii hyvin toimintaan, missä ei varsinaisia varastotiloja tarvita, vaan esim. keittiöön asennettavat kaapit riittävät koirakohtaisten tarvikkeiden säilyttämiseen.

Kuvan saa napsauttamalla suuremmaksi.

VuhVuhGreat nro 5

Tämä VuhVuhGreat-koiratalo on hyvin paljon edellisen kaltainen, mutta keittiötiloihin on erillinen kulku. Koirien kulku on koiraeteisen ja tassujen pesemisen kautta.

Kuten edellisissä, myös tässä koiratalossa on erilliset tilat siivoustarvikkeille. Myös WC-tilalle on varattu oma koppi.

Kuvan saa napsauttamalla suuremmaksi.

Valmisrakennus on nopea tapa pistää asiat tapahtumaan

VuhVuhGreat-koirahoitolarakennus toimitetaan tontille kahtena palana, jotka yhdistetään yhdeksi rakennukseksi. Rakennuksen pystytys tilaajan osoittamalle perustukselle hoituu Hirnu Oy:n puolesta.

Rakennuksessa on tiettyyn pisteeseen asennettuna sähköjen putkitys sekä sähköpiuhat. Rakennuksen varsinaiseen sähköistykseen ja liittämiseen valtakunnan verkkoon tarvitset vielä sähköasentajan palveluita. Tavanomaisesti tilaajat ovat asennuttaneet koiratalon lämmitystä ajatellen rakennukseen patterit ja/tai lattialämmityksen. Ilmalämpöpumppua kannattaa myös harkita, koska useissa malleissa rakennuksen viilentäminen kesällä on tällöin mahdollista.

Rakennukseen on mahdollista vetää vesijohto ja rakentaa tarvittaessa myös WC-tilat. Varsinkin asiakkaita vastaanottavissa yrityksissä kannattaa harkita, josko WC-tilat olisi kannattava sijoitus. Putkityöt kuuluvat alan ammattilaiselle ja niitä palveluita kannattaa tiedustella oman alueen ammattilaisilta.

Koiratalojen sisustus on suunniteltu kestäväksi ja pestäväksi. Lisätietoja ja kuvia valmiista hoitolarakennuksista sekä tarkemmat tiedot toimituksen sisällöstä löydät TÄÄLTÄ.

Hinta ja lisävarusteet

- Miten tuunaisit oman koirahoitolasi?

Tässä esitetty rakennus on vain lähtökohta sinun suunnitelmallesi. Vain harvoin isoja koirataloja rakennetaan juuri "perusmallin" mukaisesti, joten olemme varanneet tilaa muutosten toteuttamiselle. Osa muutoksista voidaan toteuttaa perushinnan sisällä, osa on maksullisia. Alla on luettelo tavallisimmista asioista, mihin asiakkaamme ovat halunneet vaikuttaa.

Maksuttomia muutoksia/lisävarusteita:

 • Seinien, ovien ja ikkunoiden siirtäminen.
 • Ulkopaneloinnin suunta (pystyyn/vaakaan)
 • Sähkövaraukset omien tarpeiden mukaan.
 • Filmivanerin väri (koira/kissahuoneet)
 • Koirien ulkoluukkujen koko (S-XL).

Maksullisia muutoksia/lisävarusteita:

 • Koirahuoneiden välinen ovi.
 • Kuisti joko avo- tai katettu kuisti. Mittoihin voi itse vaikuttaa.
 • Sisäpuolen puupintojen käsittely.
 • Ulkomaalaus.
 • Sadevesijärjestelmä rakennukseen.
 • Muu, kuin musta katon väri tai materiaali.
 • Asemapiirros rakennuspaikasta (= rakennuslupaan tarvittava kartta piha-alueesta ja uudisrakennuksen sijoittumisesta siihen.)
 • Koirien ulkotarhat joko kalteri- tai verkkoelementeillä. Varsinkin aktiivisille koirille suosittelemme 2,5 metriä korkeitä elementtejä. Elementit valmistetaan tilauksesta, joten ne voidaan täsmätä sopimaan pihamaan mittoihin täydellisiksi.

Kissojen tiloihin suosittelemme verkkoelementtiä. Kaikkiin elementteihin on saatavana kuvan yläosa, jolloin kiipelilevät yksilöt eivät pääse poistumaan niille osoitetusta tilasta. Rakenne sopii myös isoille papukaijoille - mikäli sellaisia otat hoitoon. Kuva: VuhVuhTurbo-koiratalo.

Koirien ulkoilutilat voit suunnitella rakennuksen ympärille. Huomaathan, että ulkohäkit eivät sisälly pakettiin.