Rakennukseen on mahdollista saada lisävarusteita, kuten kuvan kuisti.

VuhVuhGreat-eläinhoitola

Hinta 67 000 EUR (sis. alv 24%)
+ rahti- ja nostokustannukset 4000 EUR

Haaveiletko omasta eläinhoitolasta?

Tässä on sinulle verrattain loistava rakennus, minkä myötä pistät vauhtia unelmien toteutumiseen tai kasvatat jo toimivaa yritystäsi. VuhVuh-Great on vuoden 2021 uutuusmall, joka on suunniteltu nimenomana eläinhoitolan tarpeita ajatellen.

Rakennus on perusmallina osastoitu kahteen osaa: "Kissalaan" ja "Koiralaan". Tarvittaessa pohjakuvaa voidaan muokata niin, että se vastaa juuri sinun asiakaskuntasi tarpeisiin.

- Laita elämä uusille urille ja ryhdy yrittäjäksi eläinhoitola-alalle!

Asiakkaat saapuvat hoitolaan erillisen vastaanottotilan kautta.

Pohjakuva ja mitat

- Kissat ja koirat eri osastoille.

VuhVuhGreat -koirahotelli on perusmallina suunniteltu tiloiksi yritykselle, jolla on sekä koiria että kissoja asiakkaina. Vastaanottotilassa voi pitää vaikka pientä myymälää vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin ruoka- ja leluhankinnoissa.

Tilat voidaan muokata sopimaan juuri sinun yrityksesi tarpeita vastaamaan. Annettu pohja on vain yksi ehdotus siitä, kuinka tilat saisi toimimaan eläinhoitolana.

Rakennus toimitetaan kahdessa osassa. Osien yhdistäminen ja rakennuspaikalla tehtävät rakennuksen asennustyöt sisältyvät hintaan.

Koirahoitolassa on tärkeää, että kalusteet ja pinnat ovat vankkoja ja helposti puhdistettavissa. VuhVuh-häkkielementit ovat meidän omaa tuotantoa ja suunniteltu nimenomaan koirahoitolakäyttöön.Kuva: VuhVuhJumbo-koiratalo.

Miten sinä sisustaisit hoitolan? Tekisitkö muutoksia huonejärjestelyyn?

Hoitolasi vastaanottotilasta voit sisustaa juuri sellaisen, kuin haluat. Tyylikäs vastaanotto luo miellyttävän mielikuvan hoitolasi tarjoamasta hoiton laadusta.

Valmisrakennus on nopea tapa pistää asiat tapahtumaan

VuhVuhGreat-koirahoitolarakennus toimitetaan tontille kahtena palana, jotka yhdistetään yhdeksi rakennukseksi. Rakennuksen pystytys tilaajan osoittamalle perustukselle hoituu Hirnu Oy:n puolesta.

Rakennuksessa on tiettyyn pisteeseen asennettuna sähköjen putkitys sekä sähköpiuhat. Rakennuksen varsinaiseen sähköistykseen ja liittämiseen valtakunnan verkkoon tarvitset vielä sähköasentajan palveluita. Tavanomaisesti tilaajat ovat asennuttaneet koiratalon lämmitystä ajatellen rakennukseen patterit ja/tai lattialämmityksen. Ilmalämpöpumppua kannattaa myös harkita, koska useissa malleissa rakennuksen viilentäminen kesällä on tällöin mahdollista.

Rakennukseen on mahdollista vetää vesijohto ja rakentaa tarvittaessa myös WC-tilat. Varsinkin asiakkaita vastaanottavissa yrityksissä kannattaa harkita, josko WC-tilat olisi kannattava sijoitus. Putkityöt kuuluvat alan ammattilaiselle ja niitä palveluita kannattaa tiedustella oman alueen ammattilaisilta.

Koiratalojen sisustus on suunniteltu kestäväksi ja pestäväksi. Lisätietoja ja kuvia valmiista hoitolarakennuksista sekä tarkemmat tiedot toimituksen sisällöstä löydät TÄÄLTÄ.

Hinta ja lisävarusteet

- Miten tuunaisit oman koirahoitolasi?

Tässä esitetty rakennus on vain lähtökohta sinun suunnitelmallesi. Vain harvoin isoja koirataloja rakennetaan juuri "perusmallin" mukaisesti, joten olemme varanneet tilaa muutosten toteuttamiselle. Osa muutoksista voidaan toteuttaa perushinnan sisällä, osa on maksullisia. Alla on luettelo tavallisimmista asioista, mihin asiakkaamme ovat halunneet vaikuttaa.

Maksuttomia muutoksia/lisävarusteita:

 • Seinien, ovien ja ikkunoiden siirtäminen.
 • Ulkopaneloinnin suunta (pystyyn/vaakaan)
 • Pelti- tai huopakatto valinnan mukaan.
 • Sähkövaraukset omien tarpeiden mukaan.
 • Filmivanerin väri (koira/kissahuoneet)
 • Koirien ulkoluukkujen koko (S-XL).

Maksullisia muutoksia/lisävarusteita:

 • Häkkien välinen ovi.
 • Kuisti joko avo- tai katettu kuisti. Mittoihin voi itse vaikuttaa.
 • Sisäpuolen puupintojen käsittely.
 • Ulkomaalaus.
 • Sadevesijärjestelmä rakennukseen.
 • Muu, kuin musta katon väri.
 • Asemapiirros rakennuspaikasta (= rakennuslupaan tarvittava kartta piha-alueesta ja uudisrakennuksen sijoittumisesta siihen.)

Kissojen tiloihin suosittelemme verkkoelementtiä. Kaikkiin elementteihin on saatavana kuvan yläosa, jolloin kiipelilevät yksilöt eivät pääse poistumaan niille osoitetusta tilasta. Rakenne sopii myös isoille papukaijoille - mikäli sellaisia otat hoitoon. Kuva: VuhVuhTurbo-koiratalo.

Koirien ulkoilutilat voit suunnitella rakennuksen ympärille. Huomaathan, että ulkohäkit eivät sisälly pakettiin.