DuoTUPLA-hevostalli

- reilumpi kotitalli kunnon varustetiloilla

DuoTUPLA kolmelle hevoselle. Lisäksi tallista löytyy reilunkokoinen varustetila omalla sisäänkäynnillä.

Nopeasti kunnon tilat 3-4:lle hevoselle saman katon alle

DuoTUPLA-hevostalli toimitetaan kahdessa osassa rakenuspaikalle. Osien liittäminen tehdään paikanpäällä. Hevostalli on toteutettu DUO-valmistallien periaatteiden mukaisesti.

Rakennus asennetaan pilariperustukselle. Hinta sisältää rahti- ja nostokulut sekä asennustyöt matkoineen rakennuspaikalla.

Kunnollinen talli ilman rakentamisen vaivaa - me Hirnu Oy:lla teemme sen sinulle valmiiksi asti.

DuoTUPLA 3:lle hevoselle
Hinta 47 000 eur (sis. alv24%)

Tilavat peruskarsinat ja reilu käytävätila hoitotoimenpiteiden suorittamiseen. Varustetilaan mahtuu niin satulat, kaapit kuin kahvinkeitin. Mikäli on tarpeen, niin varustetilaan voidaan sijoittaa myös wc-tilat.

Tallin päätyyn voi yhdistää lato-kokonaisuuden.

Ovien ja ikkunoiden paikat kuvassa ovat viitteellisiä, joten niiden paikkoja voidaan vaihtaa. Mikäli lukumäärä ei muutu, ei tällaisilla muutoksilla ole vaikutusta rakennuksen hintaan.

DuoTUPLA -tallin pystytys

Kesällä 2018 toimitettiin Chevalinn Oy:lle DuoTUPLA-pohjalla tehty pihaton huoltotila + sosiaalitilat. Tutustu videoon ja totea itse, miten kätevästi voi tallinrakennus tapahtua!

Tarvitsetko tallillesi siirrettävyyttä?

DuoTUPLA-hevostalli ei ole enää asennuksen jälkeen helposti siirrettävissä. Mikäli siirrettävyys on ehdoton ominaisuus, suosittelemme tutustumaan perusmallin DUO-valmistalleihin kahdelle hevoselle.

Tuunaa mieleiseksi!

Mahdollisuuksia on monia. Näihin sosiaalisiin tiloihin lisättiin upea maisemanurkkaus.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi