Hevostalli Duo36 "poni+hevonen"

HINTA 30 000 eur (sis.alv24%) toimitettuna kotipihaan Manner-Suomen alueella.

Tilat hevoselle ja ponille - tai isommalle hevoselle ja pienemmälle hevoselle. Täydellinen perheen yhteiseen harrastamiseen suunniteltu hevostalli.

Varustetila on tässä tallissa sijoitettu sivuun, jolloin hoitotila on kaikkiaan 3x4 metrin kokoinen. Tässä tilassa mahtuu isokin hevonen kääntymään ja kengitykset hoituu hyvin.

Ponikarsina, tässä kuvan tallissa 7 neliön kokoisena. Lisäksi jää kivan kokoinen 5 neliön varustetila.

Varusteille isommat tilat

Varustetilan kokoon voi itse vaikuttaa. Karsinan minimikoko on 6 neliötä, joten se asettaa varustetilalle vastaavan maksimikoon. Mikäli haaveissa on isommat tilat, voi tallia leventää vaikka 0,5m. Lisäkustannuksia siitä toki tulee, mutta sitten tilat ovat mieleiset.

Kliikkaa kuva isommaksi ja ihastu!

Valmistalli siirtyy vaikka muuttokuorman mukana uuteen kotiin. Jos talli käy tarpeettomaksi, sen voi myös myydä eteenpäin.

Pienelle ponille mitoitettu karsinanovi. Myös kiinteän seinän saa matalampana mallina. Tässä haluttiin jättää optio sille, että isompi poni joskus asuu tässä karsinassa. Huomaa, että ovikalteri on avattava.

Tuunaa mieleiseksi!

Enkkuovi karsinoihin on yksi suosituimmista lisävarusteista. Kesäaikaan hevoset voivat käyttää talli ikään kuin pihattona. Se säästää omistajan vaivoja ja on hevoselle äärimmäisen mukavaa!

Eri vaihtoehtoja Duo36-pohjalle toteutettuna. Klikkaamalla saat kuvaa suuremmaksi.

Haluaistko vaihtaa tallin värimaailman toiseksi? Miltä tällainen vaihtoehto vaikuttaa?

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi