KotKot8 - isommat tilat kanaparvelle

Hinta 8900 eur toimitettuna kotiin

Kanaharrastus ansaitsee kunnolliset tilat

KotKot8 on vuoden 2017 uutuus Valmiiden KotKot-kotikanaloiden mallistossamme. Rakennus toimitetaan käyttövalmiina rakennuksena.

KotKot-kotikanalat on suunniteltu ja rakennettu ympärivuotiseen kanojen pitämiseen. Rakennus on lämpöeristetty ja ilmanvaihto on painovoimainen. Avattavat ikkunat lisäävät käyttömukavuutta. Valmiina toimitettavissa kanaloissa on mukana myös KotKot-Tipukoti.

Manner-Suomen alueelle ilmainen toimitus.

Muutoksilla pihaasi sopivaksi:

Vaikka tämä valmisrakennus onkin, ei Sinun tarvitse tyytyä "linjalta tulleeseen vaihtoehtoon". Hirnu Oy:n rakennukset tehdään yksitääin, joten näihin voi tehdä jonkinlaisia muutoksia ihan perushinnan sisällä.

Tällaisia muutoksia on esimerkiksi: ikkunoiden paikat, käyntioven paikkakanojen kulkuoven paikka. Näin rakennus saadaan parhaiten sopimaan juuri teidän pihaan ja tarpeeseen.

Lisätilauksena mm:

  • Maalaustyöt sisä- ja/tai ulkopinnoille
  • Lisäovet ja ikkunat
  • Huopakatto
  • Harjakatto
  • Eri värivaihtoehdot sisäpuolen filmivaneriin (perusmallissa ruskea tai keltainen)
  • Perustuksen rakentaminen paikanpäällä
  • Hirsipaneeli
  • Muu panelointitapa esim. puolipaneeli, koristeet ym.

Kiire?

Kuvien mallirakennus löytyy varastosta ja on myytävänä HETI toimitettavaksi. Maksa 10% käsiraha ja sovitaan toimitus heti, kun sinulla on perustus valmiina.

Kaupan päälle ulkotarhan häkkielementit.

Soita Markolle p. 040 7359066.

RAKENNA ITSE ELEMENTEISTÄ?

Aina voi säästää, kun tekee rakennustyön itse. Nopan aloituksen saat elementtipaketilla. Lisäksi mukana seuraa ohjeet ja tarvittavat piirustukset mahdollisia rakennuslupia ajatellen.

Verkkokaupastamme löytyy parilla eri toimitussisällöllä kanalat myös elementtitoimituksena. Tutustu toimitussisältöön ja hyödynnä myös osamaksumahdollisuus!

Tipukoti helpottaa omien tipujen kotikasvatusta - tai menee tämä vaikka lemmikkikanin talvimökkinä (kunhan muistat juoksuttaa kania säännöllisesti, jotta se saa liikuntaa).

Valmiina toimitettava KotKot-kotikanala on valmiina käyttöön. Tämän mökin mukana on toimitettu paitsi orret ja irrallisia pesäkoppeja, myös lisätilauksena saatava ulkoiluhäkki.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi