Tallipiha muodostuu kätevästi L-muotoon. Sääsuojan eteen kun lisätään etukatos (plus-mallit), sopii kokonaisuus ympärivuotiseen käyttöön.

Hopoti 1 -kotipihatto

- kunnolliset tilat hoitotoimenpiteisiin ja ääritilanteiden varalle.

Pihan puolelle pääsee kulkemaan suoraan tallin läpi. Isot ikkunat tekevät tallista valoisan ja avaran.

Hoitotilat tekevät arjesta miellyttävämpää

- koska hevosen hoitaminen pimeässä räntäsateessa ei vain ole mukavaa.

Harrastus on huomattavasti miellyttävämpää, mikäli kotona on asialliset tilat välttämättömien hoitotoimien tekemiseksi. Yleensä kaikki onnistuu kesällä hyvin, mutta Suomessa talvi on pitkä - eivätkä kelit aina ole erityisen miellyttävät.

Esimerkiksi hevosen kavioiden säännöllinen huolto on yksi asia, mistä ei voi tinkiä "koska on huono keli". Kengitysseppä arvostaa suuresti, mikäli työtila on valoisa, sopivan lämmin ja riittävän suuri.

Hoitotila + sairaskarsina Duo27-mitoilla. Tällainen kokonaisuus sopii hyvin pihaton yhteyteen. Kuva on isommasta kokonaisuudesta, mihin liitettiin myös sosiaalitilat saman katon alle.

Tutustu hevospihaton rakennusmääräyksiin ja suosituksiin!

Pohjakuva

Kuvaa klikkaamalla saat sen isommaksi. ja näet mitat paremmin. Kuvan pihatto on pieni, 2 hevosen taikka 3 ponin pihatto.

Hinta alk. 45 000 EUR

+ rahti- ja nostokulut 0 EUR

Talli-huoltotilan kokonaisuus toimitetaan valmiina rakennuksena, joka nostetaan tilaajan tekemälle perustukselle. Perustukselle annetaan ohjeet ja neuvomme tarvittaessa vielä puhelimitse. Huoltorakennus toteutetetaan Hirnu-valmistallien malliston mukaisesti.

Pihattorakennus toimitetaan elementteinä. Pakettiin kuuluu kaikki tarvittava rakennusmateriaali, joka tulee perustuksen päälle. Lisätilauksena on mahdollista saada myös pihattokatos pystytettynä.

Pihaton osuus rakennetaan LAITSI-sääsuojan elementeistä. Pihaton etuseinän yläposassa on pleksi-ikkunat, joten pihatto on valoisa ja suojaisa.

Oviaukossa on liuskaovet, jotka pidättävät viimaa.

Malli voidaan toteuttaa myös PLUS-sääsuojaelementeillä. Tällöin pihaton eteen tulee etukatos. Tällöin rakennuksessa on hieman enemmän tilaa ja tuulikaappi.

Riittävät tilat hevosen kengitykselle, valjastamiselle ja erilaisille hoitotoimille.

Kuvaa napsauttamalla voit lähettää meille myös sähköpostia.

Sääsuoja antaa vapautta hevoselle. Mikäli sääsuojaan lisätän kiinteä pohja, se käy hyvin kylmäpihatoksi.