Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VuhVuh-Jumbo II

Hinta 24 000 eur (sis. alv24%)
Hinta sisältää kuljetuksen kotiin Manner-Suomen alueella.

VuhVuh-Jumbossa on isosti tilaa viidelle koiralle. Tässä koiratalossa käytettiin hoito- taikka toimistotilan tila tulevien asukkaiden tarpeeseen.

Koiratalon katto on ns. pulpettikatto, mikä mahdollistaa jatkossa esimerkiksi katoksen rakentamisen koiratarhojen päälle.

Tähän koirataloon ei rakennettu tuulikaappeja lainkaan. Näin maksimoitiin riittävät tilat isoillekin asukkaille. Lisäksi taloon tehtiin yksi jumbo-kokoinen huone - olkoon se vaikka perhehuone nimeltään.

VuhVuh-Jumbo tulevien koirahäkkien puolelta kuvattuna. Harmaa väri on pohjamaali.

Koirahäkit on tällä kertaa valittu siten, että pienikin haukkuja pysyy tallessa. Koiran omaa yksityisyyttä on lisätty pienellä seinän pätkälle jokaisessa koirahuoneessa. Näin jää tilaa vaikka valkotaululle, mihin voi kirjoittaa koiran hoitoon liittyvät omistajan kanssa sovitut asiat.

Muokkaa mieleiseksi!

Koiratalossa kannustamme asiakkaita miettimään omaa tarvetta ja käyttöä. Muokattavia asioita näissä rakennuksissa on mm.

  • häkkielementtien paikat
  • ikkunoiden ja oven sijainti
  • ikkunoiden ja oven koko
  • kattoprofiili (pulpetti/harjakatto)
  • kalteri/verkkohäkkielementti

Mikäli rakennuksen neliöt säilyvät samana, ei hintakaan muutu. Hintaan vaikuttavia muutoksia ovat mm:

  • pintamateriaalien muutokset (esim. eri värit)
  • maalaustyöt (sisä/ulkomaalaus)
  • kattomateriaali (pelti/huopa) ja väri

Koiran näkökulmasta. Lattia on liukuesteellistä filmivaneria. Se kestää pissata ja pestä ihan kunnolla. Lisäksi tassut eivät luista tällä pinnalla.

Tämän kyseisen koiratalon pohjakuva

Koirille vapautta liikkua

Suosittelemme rakentamaan koirille ulkotarhan heti koiratalon yhteyteen. Näin koira saa vapauden valita.

Koirataloihin asennetaan vakiona PetSafe-koiranluukut. Yleensä näihin rakennetaan myös erillinen eteistila, mitä moni koira tykkää käyttää myös "koppina".

Koiranluukun saa tarvittaessa suljettua mukana tulevalla ovella.

Koitien kulkuovessa on sisäpuolella PetSafe-koiranluukku. Se kiinnittyy paikoilleen alareunasta magneetilla. Oven saa tarvittaessa suljettua niin, että rekku ei pääse pötkimään karkuun. Sulkuovi tulee paketissa mukana. Ulkopuolella on liuskeesta rakennettu lisäovi.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi