Hirnu Oy:n blogi

Halpaa rakentamista etsimässä?

Sunnuntai 6.9.2015 klo 19.45 - KMA

Surullinen - mutta realistinen tosiasia on, että meillä jokaisella on käytettävissä vain tietty määrä rahaa. Rakentamisen suhteen suurin osa huomaa olevansa suhteellisen persaukinen. Rakentamisprojektit nimittäin vievät yleisesti ottaen sellaisia summia rahaa, ettei niitä keskiverto-sukankuluttajan pankkitilillä ainakaan jatkuvasti ole - tai ainakin pitää koskea säästötilillä oleviin pennosiin. 

Siten yksi asia, mitä useimmat rakennusprojektia miettivät varmasti pohtii, on edullisin keino saada haluttu tuote. Yleisesti ottaen itse rakentaminen tulee ensimmäisenä mieleen. Mikäli omalle työlle ja menetetylle vapaa-ajalle ei laske hintaa, tulee projektista suorastaan edullinen. Mikäli taas laskee - no, kalliiksi tulee. Ainakaan ei kannata palkkatyöstä ottaa palkatonta vapaata säästääkseen rakennuskustannuksissa. 

Elementtipaketit ovat varmasti helpoin keino päästä nopeaan rakentamisen alkuun. Niiden etuna on se, että rakennuksen runko nousee nopeasti. Päästään erittäin tehokkaasti "säältä suojaan" tilanteeseen. Mikäli omaa rakennustaitoa on, aika riittää ja parisuhde pienen stressinpoikasen jaksaa ottaa vastaan, niin elementtipaketti on oiva vaihtoehto. Mikäli edelliset puitteet puuttuvat, niin suosittelen lämpimästi kokonaisena hankittua rakennusta. Se on oikeasti helppo vaihtoehto ja parisuhde kiittää!

Lue lisää »

2 kommenttia . Avainsanat: rakentaminen, hevostalli, rakennuslupa, elementtipaketti, tee-se-itse