Hirnu Oy:n blogi

Pakkaa hevostalli muuttokuormaan mukaan!

Tiistai 15.6.2021 klo 12:06 - KMA

Rakentaminen on aina jonkinlainen uhkapeli. Rakennusprojektiin ryhtyvä ihminen laittaa peliin tuhansia euroja rahaa ja lisäksi paljon aikaa.  Rakentamisessa on aina hyväksyttävä tietynlainen riski sijoituksen suhteen. Kiinteistönvälittäjät puhuvat asiassa sijainnin merkityksestä rakennuksen arvon suhteen. Sama valmistalo maksaa kasvukeskuksessa 500 000 eur ja peräkylällä 120 000 eur. Sijainti on se, mikä määrittelee kysynnän ja näin ollen hinnan.

Rakennukseen sijoittamisen riskejä voi tätä nykyä myös hallita. Yksi vaihtoehto on valita myöhemmässä vaiheessa siirrettävissä oleva rakennus. Otetaan tässä vaihtoehdoksi vaikkapa hevostalli. Sama ajatus on toki niin minikodeissa taikka missä tahansa kokonaisena toimitettavassa valmisrakennuksessa. 

Siirrettävä hevostallin ehdoton etu on se, että se mukautuu elämän muuttuviin tilanteisiin. Vaihtoehtoja on enemmän, kuin perinteisessä "kivijalkatallissa". 

Lue lisää »

Kommentoi kirjoitusta. Avainsanat: hevostalli, siirrettävä talli, siirrettävä rakennus, elämäntilanne, hevosharrastus

Sponsoroinnin ihmeellinen maailma

Maanantai 14.3.2016 - KMA

Kevät on aluillaan ja innokkaat ratsastajat ja raviohjastajat virittelevät kilpakumppaniaan kohti yhä parempia suorituksia. Jossain vaiheessa tulee joillakin mieleen myös se, josko jotakin kautta saisi ketään tukemaan kilpauraa. Tosiasia kuitenkin on, että harrastus maksaa paitsi aikaa myös runsaasti käteistä. Varsinkin kilpauraa aloitteleva on ihmeissään kaikenlaisten maksujen ja lisenssien kanssa. Yksi vaihtoehto on hankkia sponsori yhteistyökumppaniksi. Miksipä ei? 

Usein sponsorointia pyytävä on kuitenkin sekoittanut lahjoittamisen ja sponsoroinnin käsitteet. Sponsorointi on vastavuoroista yhteistyötä, mistä kumpikin osapuoli hyötyy.  Arpajaisiin voidaan lahjoittaa joku kippo palkinnoksi, jonka tuotto menee pyytäjälle. Nämä ovat kaksi eri asiaa. 

Lue lisää »

1 kommentti . Avainsanat: hevosharrastus, sponsoritoiminta, harrastus