Hirnu Oy:n blogi

Asiakkaiden projekteja nro 1: Valmistalli betonialustalle

Maanantai 13.7.2020 klo 16:02 - KMA


Moni asiakkaistamme yllättyy siitä, että meidän tallit on mahdollista saada myös "kiinteänä" tallirakennuksena. Tämä tarkoittaa sitä, että kotipihaan tehdään betonilaatta, minkä päälle talli sijoitetaan. Meiltä talli tulee siten ilman lattiaa. Mikäli rakennukselle ei haluta jättää optiota myöhemmälle siirrolle, niin kiinteä tallirakennus on erittäin hyvä vaihtoehto. 

Toinen syy tämän rakennusprojektin esittelemiselle on se, että se toteutettiin talviaikaan. Talvi ei todellakaan ole este sille, etteikö rakennusprojektia kannata toteuttaa. Meillä suomalaisilla tahtoo kesä kuitenkin voimallisesti yhdistyä rakentamiseen. 

Avainsanat: talliprojekti, hevostalli, valmistalli, asiakaskokemus


Kommentit

15.10.2021 9:30  Antero

Kiitos yksityiskohtaisesta artikkelista tallin rakentamisesta. Perheeni omistaa suuren kiinteistön, me kaikki rakastamme ratsastusta ja tarvitsemme kiireellisesti uuden tallin. On hyvä tietää, että tällaisesta hankkeesta voi joutua maksamaan noin 31 000 euroa. Sähköasennus ei ole myöskään ongelma, etsimme ammattimaisen sähköasentajan projektiin.

15.10.2021 19:58  KMA

Olekaapas hyvä!

Kun tekee kerralla kunnollisen rakennuksen, niin siitä on jatkoa ajatellen myös iloa. Harrastaminen toimivassa ja nykyaikaisissa tiloissa on mukavaa ja omalta osaltaan pitää intoa yllä.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini