Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Hirnu Oy:n blogi

Se on taas se aika vuodesta: Talliprojekti käytiin!

Sunnuntai 20.1.2019 klo 18:03 - KMA


Näin se vuosi kääntyi todellakin vuodeksi 2019 - ja edessä on kuuma kesäkausi 2019. Joko tänä kesänä sinun pihaasi muuttaa hevoset? Tai oletko kyllästynyt nykyiseen kotitalliisi ja haluat korvata sen uudella ja eheämmällä. 

Nyt on hyvä aika laittaa ensi kesän rakennusprojekti liikkeelle! Älä jahkaile. Ei kannata jättää suunnittelua kesäloman alkuun, sillä rakennusviranomaiset ovat järkiään lomalla heinäkuun. Mikäli lupa-asiat haluat kuntoon, ne on yksinkertaista hoitaa aikaisin keväällä. 

Kun olet ajoissa liikkeellä, pääset paremmin vaikuttamaan rakennuksen toimitusajankohtaan. Mikäpä sen mukavampaa, kuin ajoittaa hommat siten, että heti kesäloman alussa hevonen on kotona. Mikäli tähän asti hevosesi on asunut vuokratallissa toisaalla, tulet huomaamaan eron sinun ja hevosesi suhteessa. Tiedät, mitä tarkoittaa "suhde hevoseen". Kun olet hevosen kanssa sellaisen suhteen kerran rakentanut, ei vuokratalli ole enää vaihtoehto. Usko pois - kokeiltu on. 

hirnu40valmistalli.jpg

Kotitalli-kuumetta potevien kannattaa ehdottomasti tutustua uudistettuun Hirnu40-hevostalliimme. Siitä tuli oikeasti aika makea rakennus! Se on Duo36-mallista edelleen jatkettu luksus-versio. Hirnu40-hevostallissa on mm. suurempi hoitotila, mistä erityisesti kengittäjät tykkäävät. 

Ole yhteydessä! Rakennetaan sulle oma hevostalli! 

Avainsanat: talliprojekti, rakennuslupa, kesä, heppaunelma, oma hevostalli


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini