Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Polunpään Torppa
- talviasuttava valmismökki 33m2

Hinta 49 000 eur (sis. alv24%) toimitettuna pihaan Manner-Suomen alueella.

Täydellinen ympärivuotiseen käyttöön suunniteltu mökki. Kaikki saman katon alla - mukavuutta mökkiasumiseen!

Torppa-valmismökki ei ole "kesämökki" - täällä tarkenee myös talvella!

Aidosti talviasuttava mökki, missä myös suunnittelussa on huomioitu eri vuodenajat mökin käyttäjän näkökulmasta.

Tässä Torpassa on kaikki saman katon alla. Löytyy kylmäeteinen, tupakeittiö, alkovi, pukuhuone ja vielä sauna - kaikki saman katon alla.

Mökki toimitetaan kokonaisena rakennuksena. Mökin ulkonäköön ja materiaaleihin voi tilausvaiheessa varsin pitkälle vaikuttaa jo perushinnan sisällä.

Valmismökki on siirrettävissä myöhemmin, mikäli tarve taikka osoite muuttuu. Ota torppa mukaan muuttokuormaan!

Keittiön kaapistot mukana mökissä

Peruskeittiön kaapistot on valmiiksi asennettuna mökkiin. Pääset itse valitsemaan muutamasta vaihtoehdosta, millainen keittiö mökkiisi asennetaan. Lisähinnasta laitetaan vaikka marmoritasoja - se ei ole ongelma.

Keittiön laitteet eivät sisälly hintaan.

Keittiön kaatoallas on asennettuna valmiiksi. Viemäröinti on vedetty mökin lattiasta läpi. Siitä eteenpäin jatkuu rakentaminen asennuspaikalla.

Polunpään-Torpassa on kaikki tarvittava saman katon alla. Kylmäeteinen huolehtii, että talvella ei viima käy pitkin tupaa.

Tarvitsetko terassin?

Tarvitsetko terassin mökin mukaan? Esimerkiksi mallikuvan terassi 1900 eur (sis-alv24%) koottuna.

Sisältää kaiken murskepatjan päälle tulevan materiaalin (suodatinkankaan, laatat, kivet, rungon, kannen, portaan, kaiteet ja näkösuojan saunapäätyyn). Hinta sisältää myös terassin rakentamisen paikanpäällä sekä matkakulut Manner-Suomen alueella.

Terassi on suunniteltu siten, että mökin eteen on helppo sijoittaa vuokrattu palju - tai voi siihen sijoittaa kiinteänkin paljun, miksipä ei?

Tässä annettu terassi-paketin hinta on ainoastaan mökin ostaneelle tarkoitettu alennettu hinta. Terassia ei tähän hintaan myydä erikseen.

Takka ei sisälly hintaan, joten voit valita juuri mieleisesi tulisijan.

Saunan lauteet ja viemäröinti valmiina

Saunassa on lauteet rakennettu valmiiksi. Lattiassa on kaato ja hajulukolla varustettu lattiakaivo valmiina asennettuna.

Saunan seinät on kiukaan kohdalla varustettu palosuojalevyillä.

Kiuas ei sisälly torpan hintaan. Asiakkaan hankkima kiuas ja kevythormi voidaan asentaa paikoilleen ilman lisäveloitusta.

Terassi - onnistuu näin taikka katettuna. Kivaa lisätilaa kesäpäiville. Yhdistä mökkiisi vaikka Iccuna Oy:n mallistosta lasiovi ja tehdään katettu terassi mökin jatkoksi?

Miksi talvikäytössä olevassa mökissä on hyvä olla asiat saman katon alla?

Rantasauna on tosi kiva kesällä. Siellä on kiva kylpeä yöttömässä yössä. Mikäpä on sen mukavampaa, kuin tallustella kosteassa heinikossa takaisin rannasta mökkiin.

Entäpä talvi? Pimeässä ja kylmässä, rantasaunalle on yllättävän pitkä matka. Onko se tallustelu rantasaunalta mökkiin enää kivaa, kun räntää tulee vaakatasossa tai on -25 astetta pakkasta?

Miten olisi saman katon alla oleva sauna ja vaikka sitten palju siihen mökin viereen? Ihan eri kivaa, jos tarkoitus on viettää mökillä myös talvisia viikonloppuja

Mökkiin sopiva piharakennus. Liiteri, varasto ja ulkohuussi samassa rakennuksessa.

Mikä ihme on "yövessa"?

Tytöt tykkää yövessasta. Uskokaa pois! Nämä asiat on miehillä järjestetty niin paljon helpommin, mutta ymmärtäkää toki myös naisia - ja lapsia.

Mökeillä yleensä on huussit. Mikäpä ettei. Siellä on helppo kipaista lämpimänä ajanjaksona yöttömässä yössä. Entäpä sitten keskellä talvea? Pimeä tulee jo neljän jälkeen. Eikö olisi ihan kiva, kun on sisällä "yökäyttöön" tarkoitettu vessatila. Näin ei tarvitse äidin istua lasten kanssa huussissa "pissa-kummina" keskellä yötä.

Miehetkin muuten arvostavat yövessatilaa, kun ulkona pakkanen paukkuu! Kukapa haluaisi herätä lämpimästä sängystä ja lähteä -30 asteen pakkasessa ulkohuussiin? Mukavuus ennen kaikkea!

Jos porukka on niin rohkeaa tekoa, että pieni epämukavuus ei näissä asioissa haittaa, niin tilan voi käyttää vaikka aurinkosähköjärjestelmän akkujen säilytykseen. Ja varastotilaa tarvitsee aina!

Samaan settiin löytyy myös liiteri meidän valikoimista. Säilytä puut piilossa, alä taivaan alla!

Lisävarusteena

  • Katettu terassi esim. rakennuksen päätyyn tai eteen.
  • Tulisijojen, kiukaan ja hormien asennukset.
  • Maalaustyöt sisälle ja ulos.
  • Muut piharakennukset, liiterit, huussit, varastot, rantasauna ym.
Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi