Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VuhVuhPro -koiratalo

- yritystoimintaa suunnittelevan valinta

Eläinhotellia taikka -hoitolaa suunnitteleville yrittäjille suunniteltu VuhVuhPro-mallisto elää yrityksesi tarpeiden mukaan. VuhVuhPro -mallisto on turvallinen tapa kasvattaa yritystäsi maltillisesti samaa vauhtia, kuin asiakkaat löytävät laadukkaat palvelusi.

Lähtökohtana mikä tahansa VuhVuh-koiratalo

VuhVuhPro-eläinhotellin lähtökohdaksi käy periaatteessa mikä tahansa VuhVuh-koiratalo. Rakennuksen ydin on toimisto-myymälärakennus, mihin yhdistyy eri toiminnoille tarkoitettuja tiloja.

VuhVuh-Pro eläinten lomakodissa voi hyvin olla omat tilat:

 • koirille
 • kissoille
 • muille eläimille
 • löytöeläinten tilat
 • sosiaaliset tilat, myös asunto.

VuhVuh-Pro eläinhoitola on rakennettavissa yksi osa kerrallaan. Napsauttamalla saat kuvaa isommaksi.

Maltillinen ja turvallinen tapa laajentaa yritystä

VuhVuhPro -koirahotelli on maltillinen tapa kasvattaa yritystä sen mukaan, millaisille palveluille alueella todella on kysyntää. Koska rakennus voidaan ostaa vaikka yksi rakennus kerrallaan, on laajentaminen maltillista. Virheinvestoinnin riski on pienempi, koska ehdit tutustua asiakkaittesi tarpeeseen.

Kokemuksen myötä pystyt tarkemmin arvioimaan, onko alueella kysyntää enemmän koira- kuin kissapaikoille. Vai olisiko kanien, hamsterien ja muiden pienten eläinten hoitopaikat sillä paikkakunnalla asiakkaiden tarpeita paremmin palveleva.

Monet eläinhoitolat ylläpitävät löytöeläinten vastaanottopalvelua. VuhVuhPro-koiratalossa tälle palvelumuodolle on mahdollista järjestää omat tilat.

Entä, jos yritystoiminta loppuu?

On vain realismia ottaa huomioon myös se tosiasia, että yritystoiminta saattaa olla tarpeen lopettaa joko elämäntilanteen muutoksen, sairauden, eläköitymisen taikka totaalisen kannattamattomuuden takia. Yleensä eläinhotellit rakennetaan ns. kotipihaan. Näin ollen yrityksen toimitiloista luopuminen edellyttää luopumista myös kodista. Vaihtoehtoisesti pihaan jää rakennuksia, joilla ei ole käyttötarkoitusta.

Hirnu Oy on ratkaissut Pro-koirataloissa tämän luopumisen ongelman siten, että rakennukset on tarvittaessa myös irrotettavissa toisistaan. Mikäli ison kokonaisuuden tarve loppuu, voi siis myydä koiratalot yksi kerrallaan innokkaalle ostajalle.

Koiratalojen siirto on yhtä yksinkertaista, kuin niiden saapuminen pihaasi oli: Rekka tulee, rekka nostaa, rekka vie pois.

Näin pystyt paitsi muuttamaan yrityksesi turhat tilat rahaksi, myös säilyttämään oman kotitalosi ja ostamaan myynnistä saamilla rahoilla vaikka jotain muuta tarpeellista - vaikka Duo-hevostallin!

Hintaan vaikuttaa valittu kokoonpano

VuhVuhPro-koirahotelli kootaan asiakkaan tarpeen mukaan. Hintaa voit haarukoida valitsemalla sopivat koiratalojen koot esim. OmaKoiratalo-sivulta.

Valitse:

 • Toimistotilaksi tuleva osa
 • Eläintilat haluamassasi koossa + 1000 eur jokaisen eläin-ja toimistotilan eteisen kustannuksia varten.

Näin pääset oikeaan hintaluokkaan. arvioimaan, josko tämä olisi sinulle sopiva ratkaisu ryhtyä yrittäjäksi. Hintoihin sisältyy alv24% sekä rahti- ja asennuskustannukset työmaalla. Niitä sinun ei tarvitse erikseen huomioida.

Sitovan tarjouksen saat ottamalla yhteyttä sähköpostin välityksellä.

Kustannusarvioita arvioidessasi huomioi myös:

 • perustukset ja maansiirtotyöt
 • sähköasennukset
 • rakennusluvat ja valvoja ym.
 • piharakentaminen
 • koirien ulkoiluhäkit
 • maalaustyöt ym.

Koiratalon sisustusilmeen voi itse valita. Värisävy ja materiaaleja on saatavana runsaasti. Kuvan koiratalo on ns. perusmallin sisustuksella.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi