Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

VuhVuhPro -koirahotelli

- yritystoimintaa suunnittelevan valinta

Eläinhotellia taikka -hoitolaa suunnitteleville yrittäjille suunniteltu VuhVuhPro-mallisto elää yrityksesi tarpeiden mukaan. VuhVuhPro -mallisto on turvallinen tapa kasvattaa yritystäsi maltillisesti samaa vauhtia, kuin asiakkaat löytävät laadukkaat palvelusi.

Aloita yhdellä koiratalolla ja laajenna yritystoiminnan kehittymisen mukaan vaikka joka vuosi yksi kokonaisuus lisää. Koko pakettia ei tarvitse hankkia kerralla.

Lähtökohtana VuhVuhPro-koirahotellissa voi olla mikä tahansa VuhVuh-koiratalo - ja siitä lähdetään laajentamaan

VuhVuhPro-eläinhotellin lähtökohtana on toimistorakennus, mihin yhdistetään erilaisia koirataloja tarpeen mukaan. Koiratalot voidaan sisustaa myös erilaisia asiakkaita silmällä pitäen.

VuhVuh-Pro eläinten lomakodissa voi hyvin olla omat tilat:

  • koirille
  • kissoille
  • muille eläimille
  • löytöeläinten tilat
  • sosiaaliset tilat, myös asunto.
  • vuokrattavat tilat esim. koirankasvattajalle.

Rakentamistapa mahdollistaa myös eristämisen tarvittaessa. Tilojen desinfioiminen ym. ei tarkoita koko yritystoiminnan laittamista lomalle. Riittää, että työn alla oleva osasto pidetään kiinni.

VuhVuh-Pro eläinhoitola on rakennettavissa yksi osa kerrallaan. Napsauttamalla saat kuvaa isommaksi.

Maltillinen ja turvallinen tapa laajentaa yritystä

VuhVuhPro -koirahotelli on maltillinen tapa kasvattaa yritystä sen mukaan, millaisille palveluille alueella todella on kysyntää. Koska rakennus voidaan ostaa vaikka yksi rakennus kerrallaan, on laajentaminen maltillista. Virheinvestoinnin riski on pienempi, koska ehdit tutustua asiakkaittesi tarpeeseen.

Kokemuksen myötä pystyt tarkemmin arvioimaan, onko alueella kysyntää enemmän koira- kuin kissapaikoille. Vai olisiko kanien, hamsterien ja muiden pienten eläinten hoitopaikat sillä paikkakunnalla asiakkaiden tarpeita paremmin palveleva.

Monet eläinhoitolat ylläpitävät löytöeläinten vastaanottopalvelua. VuhVuhPro-koiratalossa tälle palvelumuodolle on mahdollista järjestää omat tilat.

Entä, jos yritystoiminta loppuu?

On vain realismia ottaa huomioon myös se tosiasia, että yritystoiminta saattaa olla tarpeen lopettaa joko elämäntilanteen muutoksen, sairauden, eläköitymisen taikka totaalisen kannattamattomuuden takia. Yleensä eläinhotellit rakennetaan ns. kotipihaan. Näin ollen yrityksen toimitiloista luopuminen edellyttää luopumista myös kodista. Vaihtoehtoisesti pihaan jää rakennuksia, joilla ei ole käyttötarkoitusta.

Hirnu Oy on ratkaissut Pro-koirataloissa tämän luopumisen ongelman siten, että rakennukset on tarvittaessa myös irrotettavissa toisistaan. Mikäli ison kokonaisuuden tarve loppuu, voi siis myydä koiratalot yksi kerrallaan innokkaalle ostajalle.

Koiratalojen siirto on yhtä yksinkertaista, kuin niiden saapuminen pihaasi oli: Rekka tulee, rekka nostaa, rekka vie pois.

Näin pystyt paitsi muuttamaan yrityksesi turhat tilat rahaksi, myös säilyttämään oman kotitalosi ja ostamaan myynnistä saamilla rahoilla vaikka jotain muuta tarpeellista - vaikka Duo-hevostallin!

VuhVuhPro koiratalo taipuu moneen tarpeeseen

- tarvitsetko myös koulutustilan?

Tähän koirahotelliin lisättiin jonkinlainen koulutustila. Lisäksi on suunniteltu "sviitti", eli erillinen pieni koiratalo. Se sopii vaikkapa aralle taikka muille koirille aggressiiviselle koiralle hyvin. Myös ulkoilutilan saa rakennettua erilleen muista koirista.

VuhVuhPro-koirahotellin avulla pystyt vastaamaan asiakaskuntasi tarpeisiin helposti.

Samaan kokonaisuuteen on tässä suunniteltu myös koulutustila, mikäli yritys tarjoaa myös sellaisia palveluita. Ja onhan se koiralle mukava, mikäli säällä kuin säällä pääsee leikkimään ja irrottelemaan oikein kunnolla!

Tähän VuhVuhPro-malliin on sisällytetty myös jonkinlainen sisäkoulutustila. Ulkopuolelle voi sitten tehdä ison ulkokentän, mikäli sellainen on tarpeen. Kuvan saa napsauttamalla isommaksi.

Millainen olisi sinun koirahotellisi?

VuhVuhPro-koirahotelli kootaan asiakkaan tarpeen mukaan. Periaatteessa vaikka jokainen huone voidaan sisustaa eri värein lattiasta kattoon. Vain Sinun budjettisi on rajana.

Hintaa voit haarukoida valitsemalla sopivat koiratalojen koot esim. OmaKoiratalo-sivulta.