Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Tyhjä Torppa -valmismökki

Osaatko rakentaa kaiken siitä eteenpäin, kun mökki on harjakorkeudessa ja katto naputeltu päälle? Haluatko vanhan mummonmökin tilalle samanlaisen, mutta ihan uuden?

Meiltä löytyy sinullekin valmismökki! Tyhjä Torppa on Valmismökki, joka on ulkoa päin valmis, sisältä "tyhjää täynnä". Väliseinien rungot on toki valmiina ja lautalattia. Muutoin voit jatkaa rakentamista itse tästä valmiudesta.

Lattia on "valmis", eli käsittelemätön lautalattia ja lattia on lämpöeristetty. Seinissä on lasivilla ja kuljetuksen ajaksi muovi - mikäli tykkäät enemmän tervapaperista, niin muovin voi poistaa ja jatkaa siitä.

Ikkunat ovat Iccuna Oy:n muovikarmiset, avattavat kunnolliset lämpöelementti-ikkunat, jotka sopivat hyvin vaihtelevaan lämpötilaan. Tarvittaessa voidaan järjestää myös puusepän käsityönä tekemät, aidot perinteiset puukarmi-ikkunat niin koristeellisena, että naapuri on kateellinen

Hinta-arvio

Hinta Tyhjällä-Torpalla on projektin mukaan. Jotain lähtökohtaa hinnoittelulle voimme kuitenkin antaa:

Ensimmäiset 15 neliötä on hintaan 990 eur/neliö ja sen lisäksi tulevat neliöt 590 eur/neliö.

Lopullinen hinta on siitä kiinni, millaisen mökin haluaa ja millä mausteilla. Rahtikustannukset tulee mökin hinnan päälle. Suomen rajojen sisäpuolella mökin kantaa alle 4000 eurolla melkein mihin vain - joten jotain sen alle se erikoiskuljetus maksaa. Tarkemmat tiedot voi laskea, kun tiedetään millaista mökkiä ollaan kuskaamassa ja minne.

Soita ja kysy lisää Markolta - joka sen sinun mökkisi sitten rakentaa p. 040 735 9066.

Tee-se-itse -mökki.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi