TirppaTorppa
- talviasuttava Mini-Mökki valmiina kotipihaan

Hinta 18 900 eur (sis.alv24%) pihaan toimitettuna Manner-Suomen alueella.

Perinteinen perusmökki. Eteen kuuluu pieni kuisti, mikä ei ole kuvassa. Kuistin muotoon ja malllin voi itse vaikuttaa. Tai rakennetaanko kerralla pieni terassi?

Pieni ja näppärä tupa yhdelle!

TirppaTorppa on jokaisen "antaka minun erakoitua luonnon helmassa" -tunteen tunnistavan ihmisen oma mini-mökki. Tupa on niin pieni, ettei sinne takuulla kukaan tunge kylään!

Mökistä löytyy se, mitä pitääkin:

  • tupa/keittiö kaappeineen
  • vessa/varastotila
  • eteistila

Saunat, ulkohuussit ja muut tarpeelliset tai tarpeettomat löytyy tarvittaessa samaan settiin meidän valikoimasta joko nyt, tai myöhemmin.

Kenelle tällainen Mini-Torppa sopii?

Mini-Torppa antaa mahdollisuuksia laajentaa vaikka omakotitaloa tarpeen mukaan. Kaikkein paras juttu on se, että tarpeen päätyttyä tämän Torpan voi myydä - tai ottaa muuttokuormaan mukaan.

Mini-Torppa sopii esimerkiksi:

  • Vuorotyöläiselle nukkumishuoneeksi. Säästää perhe-elämää olennaisesti, kun muun perheen ei tarvitse pelätä häirisevänsä vuorotyöläisen nukkumisaikaa.
  • Yrittäjälle työhuoneeksi. Täydellinen työskentelyrauha taattu!
  • Teinille itsenäistymistuvaksi lähellä vanhempia. Tiukassa paikassa varmasti tekee kaikkien elämästä paljon hauskempaa.
  • Edulliseksi pikku-huvilaksi siinä vaiheessa, kun kaikki rahat on käytetty unelmien tontin hankintaan. Osta tilalle se jättipalatsi sitten, kun tontti on maksettu.
  • Ratsastustallin pihaan asiakkaiden taukotuvaksi. Erotu massatallien joukosta ja tarjoa yksityishevosten omistajille jotain luksusta... oma klubitalo!

Saako tähän enemmän tilaa?
Vastaus: Kyllä.

Mökkiin voidaan lisätä neliötä tarpeen mukaan. Myös ikkunoita saa enemmän ja toivottuun suuntaan. Lisä-lattianeliöiden hinta on 700 eur/neliö (sis.alv24%).

Mökin ulkonäköön voi myös vaikuttaa. Tästä voidaan tehdä hyvinkin moderni versio siten, että siitä tulee päärakennuksen kanssa samannäköinen Mini-Talo.

Onko mökki talviasuttava?
Vastaus: KYLLÄ

Torppa on kaikin puolin talviasuttava. Lämpöeristeet löytyy niin seinistä, lattiasta kuin katostakin.

Ikkunat on Iccuna Oy:n laadukkaan muovikarmi-ikkunat, jotka laadultaan kelpaavat myös omakotitaloon. Mökkiolosuhteissa muovikarmi-ikkuna on loistava: Vaihtelevissa olosuhteissa puukarminen (varsinkin edullinen) turpoaa, eikä avausmekanismi ehkä toimi toivotulla tavalla.

Kylmäeteinen takaa sen, että veto ei käy tuvan puolella. Ihan niinkuin vanhaan hyvään aikaan.

Tämä sopii vuorotyöläiselle nukkumamökiksi kotipihaan. Kotona on paljon hauskempaa, kun vanhempi saa nukkua omassa tuvassa ilman, että kukaan häiritsee.

Saako mökkiin sähköt siististi vedettyä?
Vastaus: KYLLÄ.

Mökissä on sähköputkitukset rakennettuna valmiiksi seinien sisälle. Siten sähköt saa vedettyä seinien sisällä - et joudu tyytymään rumiin pintavetoihin!

Jos aurinkoenergiaa ajatellaan, niin varastotilassa on loistava paikka järjestelmän akkujen säilyttämiselle. Nyt niitä ei tarvise säilyttää sängyn alla.

Sähköpisteiden paikat voit itse määritellä tarpeesi mukaisesti.

Mökkiin voidaan vetää myös viemäröinti. WC:n sijoittaminen varasto/yövessatilaan on täysin mahdollista.

Voiko pohjaratkaisuun itse vaikuttaa?
Vastaus: KYLLÄ.

Malli-mökki on rakennettu tämän mukaisesti.

Mökin sisustukseen ja seinien paikkoihin voi vaikuttaa melko reilulla kädellä itse. Mikäli materiaalit ja määrät pysyvät suunnilleen samana, niin siitä ei tule lisäkustannuksia.

Kuuluuko keittiön kaapistot hintaan?
VASTAUS: Kyllä.

Kuvan mukainen Keittiökeitaan kaapisto kuuluu pakettiin ja on asennettuna. Iso alakaappi mahdollistaa kaasupullon säilyttämisen, mikäli haluat laittaa tänne kaasukeittimen. Tämä metrin pituinen keittiö on vallan riittävä yhden ihmisen kokkaamiselle!

Mikäli tämä keittiö ei miellytä, niin tokihan sen voi aina vaihtaa mieleisempään. Laskutamme vain erotuksen sen mukaan, mitä keittiöfirma meitä laskuttaa.

Voiko mökin siirtää myöhemmin?
VASTAUS: Kyllä.

Kaikki Hirnu Oy:n rakennukset perustuvat ajatukseen elämän mukanaan tuomista muutostarpeista. Mistäpä sitä tietää, millaiselle mökille on käyttöä kymmenen vuoden kuluttua?

Rakennukset asennetaan pilariperustukselle ja rakennus voidaan tarvittaessa myöhemmin siirtää toisaalle.

Jos rakennuksen paikka ei enää miellytä, rakennuksen voi siirtää tontilla eri paikkaan. Kätevää, eikö?

Tai jos muutat tai hankit miellyttävämmän tontin toisaalta. Miksi jättäisit kivan mökin jälkeesi ja aloittaisin taas alusta rakennusprojektin? Ota mökki toki mukaan uudelle tontille! Entinen tontti voi olla jopa helpompi myydä pelkkänä rakennuspaikkana, kuin mökkeineen kaikkineen.

Jos rakennus on "turha", niin miksi et myisi sitä pois? Laadukas rakennus on aina rahan arvoinen. Ota omasi pois ja myy se sellaiselle, joka sitä tarvitsee! Osta niillä rahoilla jotain muuta kivaa tilalle!

Miten tällainen torppa ostetaan?

Oletan, että Sinulla on tontti mihin tämä tuodaan? Mikäli ei ole, niin ensin kannataa hankkia vähän maata mökin alle. Mökki on toki siirrettävissä myös myöhemmin toisaalle, joten niin tarkkaa tämä sijoittaminen ei ole.

Rahoitus mökille kannattaa tietenkin varmistaa ennen tilaamista. Asiassa auttaa oma kotipankkisi.

Napsauta alla olevaa laatikkoa. Kerromme sinulle, miten tästä eteenpäin edetään oman mökin hankinnassa!

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi