TirppaTorppa
- talviasuttava 10 neliön minimökki

Hinta 13 000 eur (sis.alv24%) pihaan toimitettuna Manner-Suomen alueella.

TirppaTorppa on pieni, näppärä mökki monenlaiseen tarpeeseen. Vaatimaton elämäntapa-asuja asuu tässä vaikka ympäri vuoden.

Pieni ja näppärä tupa yhdelle tai sopuisalle pariskunnalle

MiniTorppa on jokaisen "antakaa minun erakoitua luonnon helmassa" -tunteen tunnistavan ihmisen oma mökki. Erakoitumista varmistaa se, että mökki on takuulla pieni: vain kaikkiaan 10 neliötä. Tänne ei takuulla kukaan tunge kylään!

Halutessasi voit laittaa mökkiin vessan, keittiökaapistot ja muut ylellisyydet. - suihkut, saunat ja muut tarpeelliset asiat sijoitat sitten ulkorakennukseen. Valikoimaa löytyy kyllä.

Kenelle tällainen Mini-Torppa sopii?

Mini-Torppa antaa mahdollisuuksia laajentaa vaikka omakotitaloa tarpeen mukaan. - lisätilaa kotipihaan toimitettuna.

Kaikkein paras juttu on se, että tarpeen päätyttyä tämän Torpan voi myydä - tai ottaa muuttokuormaan mukaan.

Mini-Torppa sopii esimerkiksi:

  • Vuorotyöläiselle nukkumishuoneeksi. Säästää perhe-elämää olennaisesti, kun muun perheen ei tarvitse pelätä häirisevänsä vuorotyöläisen nukkumisaikaa.
  • Yrittäjälle työhuoneeksi. Täydellinen työskentelyrauha taattu!
  • Teinille itsenäistymistuvaksi lähellä vanhempia. Tiukassa paikassa varmasti tekee kaikkien elämästä paljon hauskempaa.
  • Iäkkäälle vanhukselle "omana kotina" lähellä omaisia. Mökki voidaan rakentaa siten, että rakennuksessa on huomioitu mahdolliset erityistarpeet.
  • Edulliseksi pikku-huvilaksi siinä vaiheessa, kun kaikki rahat on käytetty unelmien tontin hankintaan. Osta tilalle se jättipalatsi sitten, kun tontti on maksettu. Pidä tämä vierasmajana tai myy seuraavalla tarvitsijalle.
  • Ratsastustallin pihaan asiakkaiden taukotuvaksi. Erotu massatallien joukosta ja tarjoa yksityishevosten omistajille jotain luksusta... oma klubitalo!

Keittiönurkkaukseen voi asentaa valitsemansa keittiökaapiston - tai hyödyntää tilan jollain muulla tavoin.

Onko mökki talviasuttava?
Vastaus: KYLLÄ

Torppa on kaikin puolin talviasuttava. Lämpöeristeet löytyy niin seinistä, lattiasta kuin katostakin. Tähän sopii lämmityslaitteeksi ihan peruspatteri.

Ikkunat on Iccuna Oy:n laadukkaan muovikarmi-ikkunat, jotka laadultaan kelpaavat myös omakotitaloon. Mökkiolosuhteissa muovikarmi-ikkuna on loistava: Vaihtelevissa olosuhteissa puukarminen (varsinkin edullinen) turpoaa, eikä avausmekanismi ehkä toimi toivotulla tavalla.

Kylmäeteinen takaa sen, että veto ei käy tuvan puolella. Ihan niinkuin vanhaan hyvään aikaan.

Tämä sopii vuorotyöläiselle nukkumamökiksi kotipihaan. Kotona on paljon hauskempaa, kun vanhempi saa nukkua omassa tuvassa ilman, että kukaan häiritsee.

Saako mökkiin sähköt siististi vedettyä?
Vastaus: KYLLÄ.

Mökissä on sähköputkitukset rakennettuna valmiiksi seinien sisälle. Siten sähköt saa vedettyä seinien sisällä - et joudu tyytymään rumiin pintavetoihin!

Jos aurinkoenergiaa ajatellaan, niin varastotilassa on loistava paikka järjestelmän akkujen säilyttämiselle. Nyt niitä ei tarvise säilyttää sängyn alla.

Sähköpisteiden paikat voit itse määritellä tarpeesi mukaisesti.

Mökkiin voidaan vetää myös viemäröinti.

Voiko pohjaratkaisuun itse vaikuttaa?
Vastaus: KYLLÄ.

TirppaTorpan pohjaratkaisu. Sisäpuolen voi suunnitella myös itselleen sopivammaksi malliksi.

Mökin sisustukseen ja seinien paikkoihin voi vaikuttaa melko reilulla kädellä itse. Mikäli materiaalit ja määrät pysyvät suunnilleen samana, niin siitä ei tule lisäkustannuksia.

Yläpuolella oleva mökki on mallimökki, mihin voi käydä meillä tutustumassa. Soita ja tule käymään!

Kuvien TirppaTorppa on myynnissä, mikäli tarvitse mökin heti. Soita Markolle ja tule katsomaan!

Lisätilauksena voimme asentaa keittiön kaapistot valmiiksi.

Voiko mökin siirtää myöhemmin?
VASTAUS: Kyllä.

Kaikki Hirnu Oy:n rakennukset perustuvat ajatukseen elämän mukanaan tuomista muutostarpeista. Mistäpä sitä tietää, millaiselle mökille on käyttöä kymmenen vuoden kuluttua?

Rakennukset asennetaan pilariperustukselle ja rakennus voidaan tarvittaessa myöhemmin siirtää toisaalle.

Jos rakennuksen paikka ei enää miellytä, rakennuksen voi siirtää tontilla eri paikkaan. Kätevää, eikö?

Tai jos muutat tai hankit miellyttävämmän tontin toisaalta. Miksi jättäisit kivan mökin jälkeesi ja aloittaisin taas alusta rakennusprojektin? Ota mökki toki mukaan uudelle tontille! Entinen tontti voi olla jopa helpompi myydä pelkkänä rakennuspaikkana, kuin mökkeineen kaikkineen.

Jos rakennus on "turha", niin miksi et myisi sitä pois? Torppa-malliston mökit on siirrettävissä. Se on huomioitu rakennuksia suunniteltaessa. Laadukas rakennus on aina rahan arvoinen. Ota omasi pois ja myy ylimääräiseksi käynyt rakennus sellaiselle, joka sitä tarvitsee! Osta niillä rahoilla jotain muuta kivaa tilalle!

Miten tällainen torppa ostetaan?

Oletan, että Sinulla on tontti mihin tämä tuodaan? Mikäli ei ole, niin ensin kannataa hankkia vähän maata mökin alle. Mökki on toki siirrettävissä myös myöhemmin toisaalle, joten niin tarkkaa tämä sijoittaminen ei ole.

Rahoitus mökille kannattaa tietenkin varmistaa ennen tilaamista. Asiassa auttaa oma kotipankkisi.

Napsauta alla olevaa laatikkoa. Kerromme sinulle, miten tästä eteenpäin edetään oman mökin hankinnassa!

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi