Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

POMPPU-Estekuja irtohypytykseen

Näiden näppärien tolppien avulla teet nopeasti ja vaivattomasti toimivan ja uskottavan aidan helpottamaan irtohypytystä.

Harjoitusten jälkeen kujan osat saa varsin pieneen tilaan odottamaan seuraavaa harjoituskertaa. Materiaalina on kestopuu, joten nämä tolpat kestävät myös ulkosäilytystä.

Kujan aidan korkeus on 140cm. Peruspaketissa on neljä tolppaa, joiden avulla saa tehtyä 9-15 metriä pitkän aidanpätkän. Välilaudat eivät sisälly pakettiin, joten voit itse hankkia käyttöösi sopivanmittaiset laudat tai käyttää niitä, mitä jo talosta löytyy.


Kysy lisää asiakaspalvelusta.

Useimmat hevoset nauttivat vapaana hyppäämisestä suunnattomasti!

Kunnollinen ja "uskottava" irtohypytyskuja". Aita hajoaa pieniksi kappaleiksi ja on helppo säilyttää uutta harjoituskertaa odotellessa. Huomaathan, että aitaa ei ole suunniteltu siten, että sitä käytettäisiin estetolppana. Esteiden tolpiksi sopivat tolpat myydään erikseen.

Kunnollinen, tukeva ja turvallinen aita - ja helposti kasaan laitettavissa. Mitä muuta voi haluta?

Estekuja on tarkoitettu kiinteän aidan toiselle sivulle estekujaa muodostamaan, harjoituskäyttöön. Estekujan aidat eivät sovellu hevosten ulkoiluaidan rakennusmateriaaliksi eikä niitä voi käyttää turvallisesti estetolppina. Mikäli tarvitset estekalustoa, osta mieluummin siihen tarkoitetut tolpat.

Estekujan tolpissa on sopivasti väljyyttä, joten irtohypytyskujan suuaukkoa saa tarvittaessa avattua hypytyksen helpottamiseksi.

Sama tolppa toimii niin päädyssä, kuin jatkoskohdassa. Tolppa pysyy tukevasti pystyssä.

Paketti sisältää 4 tolppaa. Lisätolppia isompaan tarpeeseen myös yksittäin.

Täältä tullaan!

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi