Leikkimökki

Hinta 1500 eur (sis. alv24%) + rahti 0 EUR

Näppärä ja tykätty perusmallin leikkimökki ilman mitään sen ihmeellisempia hienouksia. Tämä mökki kestää lapsille ja lapsenlapsille. Se on tehty kunnollisista materiaaleista, eikä nitku taikka notku.

Ikkunat on pleksi-levyä, joten reilummassa leikissä ei tarvitse pelätä ikkunalasien rikkoutuvan - kuka haluaa lasinsiruja leikkimökkiin? En minä ainakaan.

Perusmökki. Toimitus pohjamaalattuna. Mahdollista tilata lisähintaan myös maalattuna, kuten tämä kuvan tupa. Värin saa tietenkin itse valita.

Mittoja ja rakennetietoja

Mittoja, rakennetietoja ja muita yksityiskohtia on listattu verkkokaupan puolelle. Sitä kautta hoituu myös tilaaminen kätevästi. Mikäli kysyttävää ilmenee, niin asiakaspalvelusta meidät saa helposti kiinni joko soittamalla tai sähköpostilla.

Toimitettuna kotiin

Hinta sisältää toimituksen, kunhan pysytään Manner-Suomen puolella. Saaristoon pitää mökki uittaa omin konstein, mutta rantaan asti tuodaan kyllä.

Tupa tuodaan peräkärryssä, joten sijoituspaikan viereen pitäisi päästä peruuttamaan. Mökki liu'utetaan kyydistä sijoituspaikalleen.

Mikäli sijoituspaikkaan pääseminen edellyttää nostokalustoa, niin se pitää itse hoitaa paikalle ja vastata tietenkin myös kustannuksista.

Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi