Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Leikkimökki

Näppärä ja tykätty perusmallin leikkimökki ilman mitään sen ihmeellisempia hienouksia. Tämä mökki kestää lapsille ja lapsenlapsille. Se on tehty kunnollisista materiaaleista, eikä nitku taikka notku.

Ikkunat on pleksi-levyä, joten reilummassa leikissä ei tarvitse pelätä ikkunalasien rikkoutuvan - kuka haluaa lasinsiruja leikkimökkiin? En minä ainakaan.

Perusmökki. Toimitus pohjamaalattuna. Mahdollista tilata lisähintaan myös maalattuna, kuten tämä kuvan tupa. Värin saa tietenkin itse valita.

Omien toiveiden mukaan?

Perusmökin runko on 180x250cm. Kuistin syvyys on noin 60cm. Aikuinen ihminen mahtuu harjan kohdalla hyvin seisomaan mökin sisällä.

Näihin perusmökin mittoihin ei kuitenkaan ole tarpeen tyytyä. Voimme rakentaa myös omien mittojen ja toiveiden mukaisen leikkimökin. Laita toiveet vaikka sähköpostin välityksellä, niin lasketaan mökille hinta.

Toive voi olla esimerkiksi kioskin luukku tms. mikä tekee mökistä nimenomaan leikkipaikan tulevalla kauppiaalle. Keppihevosille voidaan myös tehdä oma talli talon yhteyteen.

Toimitettuna kotiin - vai noudatko itse?

Leikkimökki on pienehkö rakennus, joten sen kuljettaminen onnistuu myös tukevalla peräkärryllä tai autotrailerilla. Mikäli haluat noutaa rakennuksen itse, on se mahdollista.

Hinta toimitettuna kotiin 1700 EUR (sis.al24%)

Hinta itse noutaen Ruukista 1200 EUR (sis.alv24%)

Tähän malliin tilattiin kaidetta ja muuta pientä näköä antavaa elementtiä hieman enemmän. Mökki myös paneloitiin sisiäpuolelta.