Katos siirtolavan päälle + kulkuramppi

Hinta 7500 eur (sis.alv24%) toimitettuna.

Patsi rehujen sijoitteluun, myös lopputuotteen sijoittamiseen ja säilyttämiseen tarvitaan asianmukaiset tilat. LAITSI-tuotesarjastamme löytyy nyt lantakatos, mikä soveltuu hyvin lantalana tomivan siirtolavan säilyttämiseen ja täyttämiseen perinteisin tallilta löytyvin menetelmin: kottikärryillä. 

Lantahuolto kuuluu osana tallien perustoimintaan. Yleensä tallin rakennusluvan hakemisen yhteydessä pitää antaa selvitys myös lantahuollosta. 

Tyyliltään elementit soveltuvat yhteen LAITSI-tuotesarjan muiden tuotteiden kanssa.

Siirtolavojen yleinen ongelma on se, ettei niitä kottikärryjen kanssa pääse täyttämään maksimikapasiteetilla. LAITSI-lantakatoksessa päästään siirtolavaa täyttämään ylhäältä alaspäin. Lavan saa näin ääriään myöten täyteen, etkä maksa tyhjän tilan tyhjentämisestä. 

Lantalan katto voidaan toteuttaa joko peltikattona tai valokatteena. Pohjaksi suosittelemme asiaan soveltuvaa betonivalua - ja useimmissa kunnissa se on ehdoton edellytys lantalalle. Toisaalta - Kerralla kunnolla tehty on huoleton vaihtoehto. Kukapa haluaisi lantalasta tulevan sadeveden huuhtelevan tallipihaa? 

Lantalan seinäelementit on toteutettu siten, että lantala tuulettuu hyvin. Näin mahdollisen lantapalon riski pienenee. 

Lantala on suunniteltu käytettäväksi 120cm korkealla laidalla olevalle siirtolavalle. Muut korkeudet on mahdollista huomioida elementtipakettia rakennettaessa.

Tuote toimitetaan elementtipakettina, joka sisältää kaiken perustuksen päälle tulevan materiaalin - ei kuitenkaan siirtolavaa. 

Toimitussisältö:

  • seinäelementit (kestopuu/pohjamaalattu paneli/filmivaneri)
  • kattomateriaalit, ristikot (musta peltikatto)
  • kottikärryliuskat (kestopuu, vihreä)
  • lupapiirustukset (ei asemakuvia)
  • kokoamisohjeet
Lisäpalveluna myös pystytyspalvelu tuntiveloituksella. Kysy myös elementtejä valmiiksi maalattuna.


Lantalaa pääsee täyttämään ylhäältä käsin. Siten siirtolavan kapasiteetti tulee kokonaisuudessaan käytettyä. Katos soveltuu myös katetuksi lantalaksi ilman siirtolavaa. Tällöin pohja tulee olla valettu ja valumat estetty esim. kallistuksilla.

Traktoripurettavaksi lantalaksi?

Periaatteessa elementtipaketti soveltuu myös traktorilla purettavaksi lantalaksi. Tällöin perustuksessa tulee olla noin 120cm korkeat, valuharkoilla tehdyt puskulaidat. Näin lanta pystytään varastoimaan ja lantala purkamaan traktorin kauhalla turvallisesti. 

Mikäli tällainen vaihtoehto on mielessä, niin ole yhteydessä asiakaspalveluumme. Selvitä ensin tarvitsemasi lantalan mitat ja korkeus, minkä käytössä oleva traktori vaatii rakennukselle. Näin pääsemme laskemaan tuotteelle hinnan. 
Hirnu Oy

Mainosta myös omaa sivuasi